Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αν κάποιος μπορεί να το βρει ακόμα ή το έχει και δεν το χρειάζεται, ας μου απαντήσει εδώ η με pm. Με το αζημίωτο φυσικά :)

Ευχαριστώ, Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Εγώ άλλο θα ρωτούσα: Υπάρχει κάποιος λόγος που να θέλεις ΤΟΣΟ το συγκεκριμένο τεύχος; Μήπως κάποιο ένθετο ή αφιέρωμα.... Λέω τώρα εγώ.... :-k

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Στέφανε, γράφτηκα πρόσφατα συνδρομητής και εκ παραδρομής μου το έστειλαν 2 φορές!!!!

Μάλλον είναι δώρο για σένα!!

Στείλε μου πμ αν το έχεις βρεί ή όχι και στοιχεία να στο αποστείλω.

Φιλικά,

Λεωνίδας

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σας και για τα pm. To τεύχος το θέλω απλά για να είναι πλήρης η συλλογή από το 2001. Θα έπρεπε να είχα γραφτεί συνδρομητής εδώ και χρόνια αλλά τώρα που είμαι στο νησί όπου δεν υπάρχουν διευθύνσεις (πλην εξαιρέσεων) μάλλον δεν είναι καλή ιδέα (και δεν θέλω να το παραλαμβάνω στη δουλειά).

Και τώρα, μπορείτε να γελάσετε ή ό,τι άλλο θέλετε: το τεύχος που μου λείπει είναι του Απριλίου! Του Μαρτίου το έχω! (μη βαράτε όλοι μαζί!) #-o :oops: Έγραψα πολύ βιαστικά την αγγελία, συγνώμη...

Συνεπώς ζητείται ο Απρίλιος! 8-[ :oops:

(Διόρθωσα τον τίτλο της αγγελίας.)

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης