filiatra Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Επειδη δεν βλεπω να συμφωνει κανεις με εμενα το OO spx 8'' f/4.5 δεν ειναι ιδιαιτερα αξιλογο?? Κανεις και την αναβαθμηση σε λ/10, παιρνεις και τον crayford με υποπολλαπλασιαστή 10:1, βαζεις και μια μεγαλυτερη αραχνη και εχεις ενα 8-ιντσο πολυ καλο για φωτογραφιση, κοντα στα 1000 ευρω..Πολύ σωστά. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Πάντως για Deep Sky αστροφωτογράφηση δεν είναι απαραίτητο να έχεις ίντσες. Κι εγω το πιστευω αυτο .Προτιμοτερος ειναι ο εστιακος λογος . Αδριανε για ποια μηχανη σκευτεσαι ? Υπολογισε και το image scale .Εγω θα ξεκινουσα με το maksutov κι εναν μειωτη εστιακου λογου.Μετα βλεπεις , μαθαινοντας και συγκρινοντας , αν θες αλλο σωληνα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Adrianos Golemis Isilion Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δεν ξέρω ακόμη τι φωτογραφική να πάρω. Καμία πρόταση για κάτι αξιόλογο σε DSLR;
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 DSLR=Canon και κατά προτίμηση την τελευταία από τις "μικρές" EOS450. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Βρισκεις και πιο ευκολα διαφορα αξεσουαρ για τις Canon . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
raxxla Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2008 Αν πρόκειται να το χρησιμοποιείς απο την πόλη, σύμφωνα με τον Dickinson απόφυγε τα γρήγορα (http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7449&highlight=). Για μένα η βολικότερη λύση είναι καταδιοπτρικό κοντά στις 8 ίντσες, κάνει για όλα όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω. Σταμάτη, αξιόλογο το spx και ελαφρύ για το μέγεθός του. Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα