alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Ζητώ προς πώληση κάποιον πολύ φτηνό, μέτριας έως κάκιστης ποιότητας, αλλά λειτουργικό προσοφθάλμιο ε.α. 14-18mm.Η τιμή να είναι ανάλογη της ποιότητας και πωλητής από Αθήνα. Ευχαριστώ!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
babgia Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Έχω περίσσευμα από το MEADE R-102 Τα PL-10,15,25 το γωνιακό, Barlow X2 όλα 1 1/4, εστιαστή 8Χ50. Δηλαδή όλο το set.Αγγελία έχει βάλει & ο KOSTAKIS νομίζω αντίστοιχα (πακέτο) εκτός εστιαστή, όταν το δώσει θα τα βάλω & εγώ για πούλημα (πακέτο αχρησιμοποίητα). Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
sheliak Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Εγω παντως τα προσοφθαλμια που σου ειπα θα στα δωσω.
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Κι εγώ θα σου δώσω το βραβείο της «αγγελίας του μήνα»! Πρωτότυπη το λιγότερο! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Εχω ένα nagler 16mm τον θες Δεν θα σου κοστίσει ακριβά. http://www.astropixel.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Εγω παντως τα προσοφθαλμια που σου ειπα θα στα δωσω.Σταμάτη είχα ξεχάσει την προσφορά σου! Συγγνώμη! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα