Semegalef Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2008 Πωλειται το PC occular της Brezzer.H ανταλαζεται 1 Με κυαλια2 Με ηλεκτρικο Εστιαστη3 Η με τα προσοφθαλμια της meade 4000 το 9,7 και το 264 Η με 50 ευρωπουλακια το τηλ μου ειναι 6932554667 (αφηστε μνμ και θα σας παρω)καινουργιο εχει 70 ευρω απο το νομικοπαρακατω δυο φωτος του προιοντος και μια φωτο τραβηγμενη απο αυτο Το σήμα της ΝΑΣΑ το εχω βάλει για να μου θυμιζει τον Θειο μουο οποιος δουλεύει στης Πυρηνικες Κεφαλες της ΝΑΣΑκαι δεν μπορει να γυρισει πλεον στην Ελλαδα διοτι του εχουν κανει καποιο συμβολαιο στο να ειναι μονιμα στην Αμερικη.
Semegalef Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2008 PC occular της Brezzer Το σήμα της ΝΑΣΑ το εχω βάλει για να μου θυμιζει τον Θειο μουο οποιος δουλεύει στης Πυρηνικες Κεφαλες της ΝΑΣΑκαι δεν μπορει να γυρισει πλεον στην Ελλαδα διοτι του εχουν κανει καποιο συμβολαιο στο να ειναι μονιμα στην Αμερικη.
Semegalef Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2008 Και το φεγγαρακι τραβηγμενο απο αυτο. Το σήμα της ΝΑΣΑ το εχω βάλει για να μου θυμιζει τον Θειο μουο οποιος δουλεύει στης Πυρηνικες Κεφαλες της ΝΑΣΑκαι δεν μπορει να γυρισει πλεον στην Ελλαδα διοτι του εχουν κανει καποιο συμβολαιο στο να ειναι μονιμα στην Αμερικη.
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2008 δες τα Π.Μ σου!!!! Καθαρούς ουρανούς
Semegalef Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2008 Πωληθηκε ευχαριστω. Το σήμα της ΝΑΣΑ το εχω βάλει για να μου θυμιζει τον Θειο μουο οποιος δουλεύει στης Πυρηνικες Κεφαλες της ΝΑΣΑκαι δεν μπορει να γυρισει πλεον στην Ελλαδα διοτι του εχουν κανει καποιο συμβολαιο στο να ειναι μονιμα στην Αμερικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα