B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Ο φίλος μου ο Ιταλός είναι καθηγητής πανεπιστημίου της Χημείας Οι πραγματικοί όμως ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ουφολόγοι είναι αυτοί που αφιέρωσαν όλη τη ζωή τους σ'αυτό το θέμα... Αυτοί έχουν να πουν πολλά.. Αυτοί που γελοιοποιούν το θέμα γελιοποιούν τους ευατούς τους στα μάτια αυτών που γνωρίζουν το θέμα.. 1) Προσπαθείς να με πείσεις να πιστέψω στα ουφο επειδή κάποιος που τα ερευνά είναι καθηγητής Χημείας?Την επαγγελματική του ιδιότητα την αναφέρεις για να ενισχυθεί η άποψη του? Αυτό σημαίνει κλειστόμυαλος και επίκληση στην αυθεντία. 2)Το ότι κάποιος έχει αφιερώσει την ζωή του σε κάτι δεν τον κάνει αυτόματα αυθεντία, ούτε για μένα η άποψη του έχει κάποιο ειδικό βάρος.Είναι σαν να μου λες ότι αν κάποιος μονάσει για όλη του την ζωή, γίνεται αυτόματα άγιος. 3) Πίστεψε με δεν έχω κανένα πρόβλημα να γελοιοποιηθώ στα μάτια αυτών που "ερευνούν όλη τους τη ζωή για Ούφο τα οποία μας παρακολουθούν και μας επισκέπτονται". Ο κλειστόμυαλος,ΕΛ Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Ακόμη δεν έχετε πιάσει το νόημα. Τα ΑΤΙΑ και η εξωγηίνοι γενικότερα έχουν σχέση με την ερασιτεχνική αστρονομία, μπορεί να μήν είναι το καθεαυτό αντικείμενο, αλλά αποτελούν μέρος αυτού που βλέπουμε και μελετάμε στον ουρανό. Εξάλλου η έρευνα για εξωγηίνη ζωή και κατοικήσιμους πλανήτες από την ΝΑΣΑ και άλλους ιδιώτες, δέν αποτελεί μέρος της αστρονομίας? [Επίτρεψε μου να σου μιλήσω στον ενικό,παρόλο που δεν γνωριζόμαστε.Είναι πιο άμεσο] Δηλαδή εσύ όταν βγάζεις έξω το τηλεσκόπιο σου,ψάχνεις για εξωγήινους?Πρώτη φορά ακούω ότι η μελέτη του ουρανού περιλαμβάνει και την μελέτη ΑΤΙΑ και εξωγήινων. Η ΝΑΣΑ είναι Αστρονομία σκέτο,όχι Ερασιτεχνική Αστρονομία. Κατηγορείς για κλειστόμυαλους όσους δεν δέχονται ότι μας παρακολουθούν εξωγήινοι και μας επισκέπτονται.Το να πιστεύεις μαρτυρίες άλλων ότι υπάρχουν και έχουν δει και κτλ και χωρίς ακράδαντα στοιχεία να δέχεσαι την ύπαρξη τους, τι είναι???Εγώ το χαρακτηρίζω αφέλεια λοιπόν. Με σεβασμό και πάντα φιλικά,Άγγελος Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Εγώ προσωπικά θα πιστέψω σε επίσκεψη ΑΤΙΑ μόνο όταν δω κάτι ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...όπως και οι περισσότεροι πιστεύω.Και όσο αναφορά την ερασιτεχνική αστρονομία κανένας μας δεν κάνει αστροπαρατήρηση για να εντοπίσει ΟΥΦΟ...
m 51 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Προσωπικά, θεωρώ ότι η σωστότερη απάντηση, είναι του Ν. Κατσαμάκα. Συμφωνώ 100 τρισεκατομμύρια τα εκατό με το ότι όσοι υποστηρίζουνε ότι έχουνε δει ούφο, πολύ απλά χρείζουν ιατρικής βοηθείας. Τρισαλλοίμονο, αν κάτσουμε να ακούμε τον κάθε - ούφο εις την νιοστή - "ουφολόγο - ερευνητή" , που απλά είναι είτε όντως θύμα της οιασδήποτε ψυχικής νόσου, είτε απλά πάσχει από νανόνοια, την οποία μεταφράζει σε διάνοια (κάτι σαν τους τρελούς, που νομίζουνε ότι είναι Ναπολέοντες). Είναι απλώς μερικά σαχλεπίσαχλα ψυχάκια, τα οποία δε χάνουνε την ευκαιρία να βγούνε στο γυαλί, νομίζοντας ότι είδανε κάτι, το οποίο σε ένα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ άνθρωπο, δε θα "εμφανιζόταν" ΠΟΤΕ. Νομίζουνε ότι βλεπουνε δίσκους με φωτάκια να γυαλίζουν και να στροβιλίζουν, αλλά στην ουσία αυτά τα φωτάκια, είναι ο εγκέφαλός τους - Ο Θεός να τον κάνει εγκέφαλο - που έχει αναλαμπές. Δε βλέπουν ούφα οι αστρονόμοι, και βλέπουν οι τρελοί, οι ουφο-ουφολόγοι, που βλέπουνε την Αφροδίτη και την ονομάζουνε ιπτάμενο δίσκο, ο οποίος κάνει διάφορα κουλά μαγομαγικά, γυρίζει τουμπανάσκελα, αστροβολοδέρνει, τσιτσιρίζει και γεννάει θυγατρικά σφαιρίδια που το γυροφέρνουν ασταμάτητα σε κολοσσιαίες ταχύτητες με κουλές γωνίες, και άλλα ζαβά τέτοια.......Εν πάση περιπτώσει, ας μπαίνει και κανένας ξέμπαρκος να λέει τις ουφοϊστορίες του, να μας κάνει να ευθυμούμε και λίγο, και να γελάμε για λίγα δευτερόλεπτα - το γέλιο κάνει καλό -. Γιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
kapoios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Μέχρι τότε, εμέις (οι ερασιτέχνες αστρονόμοι) θα λέμε μεταξύ μας για τα ουφο για να γελάσουμε με όσους τα πιστεύουν.Εμείς να δείτε πως γελάμε με εσάς που βγάζετε όλες τις αναφορές ΑΤΙΑ ως θεάσεις του πλανήτη αφροδίτη.. αλλά πραγματικά δικαιολογίστε ως ένα βαθμό επειδή είστε άσχετοι με το θέμα..
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Κατηγορείς για κλειστόμυαλους όσους δεν δέχονται ότι μας παρακολουθούν εξωγήινοι και μας επισκέπτονται. Όχι. Δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα. Και η απάντησή σου μου θυμίζει απάντηση δικηγόρου. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα posts όπως αυτό του laskou και τώρα του M57 που επιβεβαιώνει αυτό που είπα. Μ57. Με όλο το σεβασμό, έχω δεί ΑΤΙΑ ( άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο) και σε πληροφορώ ότι με την κάποια γνώση που έχω για το τί μπορεί να ήταν , δορυφόρος, ο ISS κλπ, δεν ήταν τίποτε απο αυτά. Η άποψή σου έρχεται απλώς να επιβεβαιώσει αυτό που είπα. Διατηρείτε κάποιοι μία αμυντική στάση με μπόλικη υπερβολή μέσα στα λεγόμενά σας και ότι θα γελάτε με όσους λένε ότι είδαν ΑΤΙΑ κλπ. Αυτά είναι γνωρίσματα ανθρώπων όχι λογικά σκεπτόμενων. Και πάλι κάνω τον παραλληλισμό με τον Sagan. Αυτός δνε νομίζω να γέλαγε σε κάποιες περιπτώσεις. Τώρα το να γελάσει κανείς με κάποιον μαιντανό που βγάζει ο Χαρδαβέλας οκ, αλλά μήν τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. starrynights.blog
kapoios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Και ξαναλέω, δεν ισχύει ότι οι ερ.αστρονόμοι δεν βλέπουν ΑΤΙΑ.4 γρήγορα παραδείγματα1990 στην περίφημη επιδρομή των τριγωνικών ΑΤΙΑ του Βελγίου/Γερμανίας. Γερμανός ερ.αστρονόμος εντόπισε και κατέγραψε ένα τριγωνικό ΑΤΙΑ. 1949 ο αστρονόμος που βρήκε τον Πλούτωνα είδε και κατέγραψε ΑΤΙΑ στο Νέο Μεξικό 2007 Ερ.Αστρονόμος από τη Βρετανία κατέγραψε με το τηλεσκόπιο του δεκάδες ΑΤΙΑ σε τροχιά. Ακόμα και ο αστρονόμος Εντμουντ Χάλει το 1676 κατέγραψε ΑΤΙΑ με φαινομενικό μέγεθος και σχήμα λίγο μεγαλύτερο από Σελήνη
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 ΤΡΕΞΤΕ...οι εξωγηίνοι επιτίθενται...
kapoios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Χαραμίζει ο άλλος στην Ιταλία τη ζωή του ολόκληρη Άλλοι χαραμίζουν τη ζωή τους με το πως να αναδειχθούν κοινωνικά και οικονομικά και πως να αποκτήσουν εξουσία και ακαδημαικές έδρες...ή με το να παρατηρούν τον πλανήτη αφροδίτη από το πρωί μέχρι το βράδυ.εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου δηλαδή; Γνωρίζεις το συγκεκριμένο άτομο; Γνωρίζεις την έρευνα του; Δεν γνωρίζεις τίποτα. Το να κάνεις κριτική από την πολυθρόνα όμως είναι το πλέον εύκολο.. Σας έχουμε βαρεθεί τους κριτικούς της πολυθρόνας..
kapoios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 ΤΡΕΞΤΕ...οι εξωγηίνοι επιτίθενται... Είδες που είσαι άσχετος με το θέμα;; Είδες που με επιβεβαιώνεις; δεν γνωρίζεις ούτε τη βασική ορολογία και θες να κάνεις και κριτική. ΑΤΙΑ δεν σημαίνει απαραίτητα εξωγήινος. Και όμως εσύ επιχείρησες την λανθασμένη ταύτιση για να κάνεις την παιδιαρίστικη πλακίτσα σου..πάνω σε αυτά που είπα.. Χαρακτηριστική επιπολαιότητα ...
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Εδω αδερφε δεν κανουμε ουφολογια υπαρχουν σχετικα site που μπορεις να απευθυνθεις. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ. Μας τα κανατε τσαρουχια με τα ουφο, Ατια ή οπως αλλιως θες. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Φίλε kapoios: 1)Προκαλείς μια αναστάτωση στο astrovox2)Από αυτά τα 4 παραδείγματα που ανέφερες μπορεί κάποια από αυτά να είναι αληθινά...μπορεί και όλα.Αλλά γιατί να τα πιστέψει κανείς αφού τόσοι τρελοί και φαντασιόπληκτοι βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε πως είδαν ΑΤΙΑ είτε για τη δημοσιότητα είτε επειδή είδαν Αφροδίτη είτε επειδή τους ξεγέλασαν τα παιχνιδίσματα του φωτός.Και εγώ πιστεύω πως υπάρχουν αλλά αν δεν δω κάτι με τα μάτια μου...δεν.3)Υπάρχουν ιστοσελίδες σχετικά με forum για ΑΤΙΑ (και όλο αυτό ξεκίνησε από μια ''ηλίθια'' ερώτηση όπως την χαρακτήρισε ο <<συγγραφέας>> του θέματος:Εγώ γιατί δεν βλέπω ΑΤΙΑ?)
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Προς kapoion Πρωτα απ ολα να εχεις το θαρρος της γνωμης σου και να μη κρυβεσε πισω απο την ανωνυμια σου. Γραψε λοιπον τα λοιπα σου στοιχεια να ξερουμε με ποιον μιλαμε γιατι μπορει να εισαι 10 χρονων παιδακι και εμεις να προσπαθουμε να κανουμε κουβεντα. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
kapoios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Εδω αδερφε δεν κανουμε ουφολογια υπαρχουν σχετικα site που μπορεις να απευθυνθεις. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ.Μην ανησυχείς αδελφέ, φεύγω .. μην ανυσηχείς..απλά είδα λίγο φως και μπήκα.. μπορεί και καταλάθος..αντε γεια..
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Στο καλο. Αν ξαναδεις φως μπες αλλα να μας πεις και ποιος εισαι οχι να γραφουμε οτι θελουμε επειδη ειμαστε ανωνυμοι... Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Όχι. Δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα. Και η απάντησή σου μου θυμίζει απάντηση δικηγόρου. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα posts όπως αυτό του laskou και τώρα του M57 που επιβεβαιώνει αυτό που είπα. Η άποψή σου έρχεται απλώς να επιβεβαιώσει αυτό που είπα. Διατηρείτε κάποιοι μία αμυντική στάση με μπόλικη υπερβολή μέσα στα λεγόμενά σας και ότι θα γελάτε με όσους λένε ότι είδαν ΑΤΙΑ κλπ. Αυτά είναι γνωρίσματα ανθρώπων όχι λογικά σκεπτόμενων. Και πάλι κάνω τον παραλληλισμ;o με τον Sagan. Αυτός δνε νομίζω να γέλαγε σε κάποιες περιπτώσεις. Τώρα το να γελάσει κανείς με κάποιον μαιντανό που βγάζει ο Χαρδαβέλας οκ, αλλά μήν τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Δεν είμαι δικηγόρος, στο Φυσικό σπουδάζω Επίσης,δεν καταλαβαίνω γιατί το να απορρίπτεις κάτι τέτοιο,θεωρείται αμυντική στάση.Και όπως τα λες, αυτή η "αμυντική στάση" όσων τα θεωρούν γελοιότητες ενισχύει την δική σου πίστη στα ΑΤΙΑ.Αν αναφερόσουν μόνο σε ΑΤΙΑ (και εσύ και ο kapoios) δεν θα είχα πρόβλημα να κάνουμε σοβαρή συζήτηση,αλλά η δική σου λογική υπερβολή είναι ότι συνδέεις τα ΑΤΙΑ με εξωγήινα σκάφη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Προς kapoios: Αφήστε εμάς τους κριτικούς της πολυθρόνας να κάνουμε την βρώμικη δουλειά μας ήσυχα,και πάτε να επιβεβαιώστε τα ΑΤΙΑ που είδατε και βλέπετε.Δεν σε είδα να απαντάς σοβαρά σε κάποια ερώτηση που σου έγινε,πέρα από επικλήσεις στην αυθεντία,παραπομπές σε άλλους που έχουν δει,και χαρακτηρισμούς.Γεια σου και σένα λοιπόν. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
m 51 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 1) Δημήτρη (lunar), πολύ σωστός, συμφωνώ και επαυξάνω ΣΕ ΟΛΑ οσα λες.2) ASTRONOMOS1, ο τύπος δεν προκαλεί απλά αναστάτωση στο astrovox, προκαλει ΣΑΜΑΤΑ κανονικό, και με όλη τη σημασία της λέξης.3) Προς kapoios:Η θέση ενός ούφο, είναι παρέα με τα άλλα ούφα - τα ανθρωποούφα και τις δισκοειδείς φαντασιώσεις τους (ότι βλέπουνε ούφα). Άντε λοιπόν να τους κάνεις παρέα. Η θέση που σου αρμόζει, είναι το ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ, και να ξέρεις ότι με όσα λες, καταλήγεις να αντιμετωπίζεσαι ως ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. Άντε λοιπόν στο ΧΑΛΒΑβέλλα, να εξιστορίσεις τις ουφοθεάσεις σου. Να του αναφέρεις πόσα ιπτάμενα "ταψιά" είδες, και να του αναλύσεις το χρονικό της ουφοειδούς κακομοιριάς σου, καθώς και τα αγρογλυφικά που εσύ και τα απροσδιόριστα ομοειδή σου κάνατε, που πάσχετε από σύνδρομο ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ. Έχει κι άλλους ραδικόμυαλους εκεί - δε θα είσαι ο μόνος από το είδος σου. Ελπίζω να σε τσαρκαβολτάρουν και με τους δίσκους τους.ΥΓ: Τι να πω..... η ασθένεια από την οποία πάσχεις, με κάνει να θλίβομαι, οπότε, είσαι καταδικασμένο θύμα αυτής διά παντός. Συλληπητήρια λοιπόν, εκ βάθους καρδίας..... Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Κανόνες, όροι χρήσης και ενημέρωση για το AstroVox. 1. Επιτρέπεται μόνο ένας λογαριασμός στο site ανά άτομο. 2. Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις που προωθούν την επιστημονική παραφιλολογία (συνομωσιολογίες, αστρολογία, UFO-λογία, κλπ.) ωστόσο η αναφορά σε τέτοια θέματα επιτρέπεται προκειμένου να καταδειχθεί (εμπεριστατωμένα) το ψεύδος κάποιας πληροφορίας ή είδησης, ή να συζητηθεί η έκταση μιας πλάνης. Αναγνωρίζοντας ότι τα όρια της επιστήμης με την παραφιλολογία μπορεί κάποτε να γίνουν δυσδιάκριτα για τον απλό χρήστη, καλούνται τα μέλη να χρησιμοποιήσουν την κρίση και τις γνώσεις τους πριν κάνουν μια σχετική δημοσίευση. 3. Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις που διακατέχονται από μισαλλοδοξία, ρατσιστικές ιδέες, φανατισμούς και εθνικές αλαζονείες. 4. Προσωπικά θέματα που αφορούν μεμονωμένους χρήστες ή δεν ενδιαφέρουν το κοινό γενικά θα πρέπει να αποφεύγονται και να συζητούνται με προσωπικά μηνύματα και όχι δημόσια. 5. Η ευγένεια και η καλή προαίρεση αποτελούν αρετές. 6. Δεν επιτρέπονται περιφρονητικά σχόλια και ειρωνικές υποδείξεις προς άλλα μέλη. 7. Δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επιθέσεις και έριδες. 8. Απαγορεύονται οι υβριστικές εκφράσεις, οι προσβολές μελών και το χυδαίο λεξιλόγιο. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
m 51 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Έχεις δίκιο Bi2L, δε λέω, και ξέρω ότι με αφορά αυτό το οποίο γράφεις, και ορθώς πράττεις. Απλά. όταν έρχεται kapoios και τα κάνει μπάχαλο εδώ μέσα, δε γίνεται να μη τσαντιστείς!!!!!!! Νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο, με συμμερίζεσαι, και διανοείσαι σε τι επίπεδο πέσαμε μερικοί, μόνο και μόνο που αναγκαστήκαμε να ασχοληθούμε με kapoion, και δε γουστάρω να αμαυρώνεται το astrovox από ειδήμονες στα ούφο. ΦιλικάΓιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Παιδια, χαλαρα....! Ολοι εχουμε δικιο, απλα το κοιταμε απο διαφορετικη πλευρα!! Ψυχραιμια στο ακροατηριο! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 αλλά η δική σου λογική υπερβολή είναι ότι συνδέεις τα ΑΤΙΑ με εξωγήινα σκάφη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Είπα ότι υπάρχει και η πιθανότητα κάποια από αυτά τα ΑΤΙΑ να είναι όντως εξωγηίνα σκάφη, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το θεωρείς υπερβολή. Είναι απλώς μία άποψη και λέω ότι μπορεί να είναι και έτσι. Δεν λέω ότι σώνει και καλά έτσι είναι. Η συζήτηση ξέφυγε όταν αναφέρθηκε ο Χαρδαβέλας μέσα. Εμένα πάντως πολλοί με ξέρετε και μιλάω ανοιχτά. Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω διένεξη, ούτε να ταχθώ με το μέρος κανενός. Απλώς υπογραμμίζω τις υπερβολικές απαντήσεις που γράφτηκαν και ότι ούτε αυτές δέν είναι σωστές. Την δική μου εμπειρία την έχω γράψει και εδώ. Απο εμένα εξήγηση δεν δόθηκε βάση αυτών που γνωρίζω. Δεν λέω ότι είδα εξωγηίνο σκάφος, αλλά λέω ότι μπορεί και να ήταν. Διότι πιστέυω ότι άν υπάρχουν εξωγηίνοι τότε μπορεί να έχουν και τη μέθοδο να έρχονται εδώ. Φυσικά και είμαι σκεπτόμενος και δεν λέω αμέσως ότι είδα εξωγηίνο σκάφος. Είναι μία απο τις πολλές εξηγήσεις που μπορούν να δοθούν. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει να γελάτε? Άν ναι, τότε πραγματικά νομίζω ότι μιλάω με ανθρώπους που δεν βλέπουν παραπέρα απο εκεί που περπατούν. Αλλά δεν νομίζω ότι πραγματικά είναι έτσι. Άλλο να μήν πιστεύεις π.χ ότι υπάρχουν εξωγηίνοι αλλά να σέβεσαι την άποψη του άλλου και άλλο να γελάς με αυτήν. starrynights.blog
terring Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Μη μαλώνετε "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Έχουμε μπερδέψει την βούρτσα με την... χτένα..... Θα γραφτεί πολλοστή φορά. Είναι site ερασιτεχνικής αστρονομίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται και κυρίως με επιστημονική ορθότητα (κοινός παρατήρηση και θεωρία , με την πρώτη να επιβεβαιώνει την δεύτερη). Μερικοί εκτοξεύουν διάφορους αστήρικτους ισχυρισμούς και μάλιστα το συνεχίζουν και χρησιμοποιούν αβασάνιστα ονόματα ΜΕΓΑΛΩΝ επιστημόνων π.χ. Carl Sagan (SETI). Για να καταλαβαινόμαστε: ΑΛΛΟ πράγμα αν πιστεύουμε ότι υπάρχουν εξωγηίνοι (σε οποιαδήποτε μορφή, μονοκύταροι ή ολόκληροι πολιτισμοί) και η προσπάθεια εντοπισμού τους και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ αν μας έχουν επισκεφθεί. Το πρώτο το ασπάζονται ΟΛΟΙ (μια ματιά στην εξίσωση Drake είναι αρκετή). Το δεύτερο αγαπητοί φίλοι ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ από ΟΛΟΥΣ τους ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους με ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ. ΕΛΕΟΣ!!! Φιλικά Βασίλης Υ.Γ. Ειλικρινά θα ήθελα ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ να μας επισκεφθούν εξωγήινοι και να τους δω, όπως φαντάζομαι όλοι σας. Αυτό όμως ΔΕΝ πρέπει να μας τυφλώνει και να δεχόμαστε της ανοησίες που μας σερβίρουν. Έστω και αν δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα κάποιου συγκεκριμένου αντικειμένου. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Εμείς να δείτε πως γελάμε με εσάς που βγάζετε όλες τις αναφορές ΑΤΙΑ ως θεάσεις του πλανήτη αφροδίτη.. αλλά πραγματικά δικαιολογίστε ως ένα βαθμό επειδή είστε άσχετοι με το θέμα.. Προσεχε εσυ σχετικε μην παθεις τιποτα απο την πολυ τη γνωση!Και ξερεις κατι,βαζω στοιχημα οτι ουτε το φεγγαρι δν ξερεις που ειναι.Το αστροβοξ με ολη την καλη διαθεση προσφερθηκε να συζητησει ενα θεμα που ειναι εναντια στους κανονες του,αλλα δν υπηρξε ανταποκριση. ΥΓ:εγω να δεις πως γελαω με την ορθογραφια σου.... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Ρε παιδια! Και ειδικα m51!Μην βριζετε ρε!Η συζητηση αυτη για τα ουφο θα τελειωσει καποτε και παλι θα συζηταμε για αλλα θεματα ολοι μαζι...Τι συμπεριφορα ειναι αυτη προς τον kapoio??Ακους εκει, να του λετε οτι αν συνεχισει να μιλαει για ουφο να φυγει καλυτερα απο την συζητηση...Αφου για ουφο μιλαμε! Το θεμα ειναι οτι αν καποιος ειναι πεποισμενος για την υπαρξη ουφο, δεν αλλαζει αποψη, οτι επιχηρημα και να φερεις...Δηλαδη αυτο δεν το εχετε καταλαβει??Για αυτο εξαλλου και συζητησεις τετοιων θεματων με ατομα που ειναι πεποισμενα, δεν καταληγουν πουθενα.Εδω εγω προσπαθησα να δειξω οτι τα ουφο ειναι μυθος, συνδεοντας τα με αλλους μυθους και ακουσα οτι ειμαι στενομυαλος.Δηλαδη για να ειμαι ανοιχτομυαλος θα πρεπει να βγω στους δρομους και να ψαχνω για φαντασματα, πνευματα και δρακουλες...Γιατι οχι?? Να μην εξετασουμε την περιπτωση της υπαρξης τους??Μπορει και να υπαρχουν. Ο προπαπους μου ελεγε οτι ειχε δει νεραιδες... Εξαλλου το λεει και το θεμα που ανοιξε ο γλυκο δακρυ.Αναρωτιεται γιατι δεν βλεπουν συνεχεια ουφο οι ερασιτεχνες αστρονομοι και βλεπουν ουφο ολοι οι ασχετοι.Η απαντηση ειναι δεδομενη, εξυπακουεται και δοθηκε... Παιδια λοιπον, χαμηλωστε τους τονους και μην μαλωνετε αδικα.Ενταξει η μια πλευρα τραβαει τα μαλλια της και λεει ως εδω πλεον οι μπουρδες με τα ουφο και η αλλη επισης τραβαει τα μαλλια της και λεει μα γιατι ειστε τοσο στενομυαλοι και δεν ψαχνετε να τα βρειτε αφου ειναι εδω διπλα μας.Ενταξει τι να κανουμε τωρα, καταλαβαμε τι θελει να πει η καθε πλευρα, να συνεχισουμε να μαλωνουμε τωρα??? Παντως περιμενω απο την αλλη πλευρα να μου φερει εναν εξωγηινο δεμενο χειροποδαρα για να πειστω και εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις