Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω πως σας φαίνεται το SkyQuest XT10 Basic δηλαδή όπως κατάλαβα η απλή έκδοση του intelliscope???

http://www.telescope.com/control/product/~category_id=dobsonians/~pcategory=telescopes/~product_id=27184

Πάντως η τιμή Αμερικής πολύ προσιτή δεν ξέρω αν θα μπορούσα κάπως να

βρώ απο Ελλάδα η να παραγγείλω απο εξωτερικό κατα προτίμηση χωρίς πιστωτική...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα φίλε. Υπάρχει εδώ στην Ελλάδα αντιπρόσωπος. Είναι ο Νομικός (www.telescopeshop.gr). Μπες στο site να δεις, έχει και τις τιμές. Το έχει 990 ευρώ.

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα!

Πολύ δυνατή επιλογή αυτό το Dob.

Ώς συνήθως η διαφορά στην τιμή ειναι μεγάλη ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική.

Ρίξε μιά ματια εδώ

για λεπτομέρες στις αγορές απο εξωτερικό.

Πάντως αυτό το όργανο θα σου ανοίξει ορίζοντες!!!

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5482

The Truth Is Out There... 8-[ 8-[ 8-[
Δημοσιεύτηκε
Σας ευχαριστώ και τους δύο πολύ αλλα φίλε μου μ51 νομίζω πως δεν είναι το ίδιο αυτά που διαθέτει ο νομικός είναι oi αναβαθμισμένες εκδόσεις με to IntelliScope Computer Controller.Εγώ ψάχνω την βασική έκδοση που είναι και πιο προσιτή...
Δημοσιεύτηκε

Με συγχωρείς φίλε μου, μάλλον μπερδεύτηκα και απάντησα βιαστηκά, γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος έχει κάτι "συγγενές", είτε διάβασα κάπως βιαστικά το post σου.

Δεν ξέρω αν υπάρχει η απλή έκδοση σε κάποιον αντιπρόσωπο. Δε νομίζω όμως. Φέρνει και ο ΑΚΤΙΣ προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας. Τσέκαρε, και αν έχει, μάλλον είσαι τυχερός. Την τελευταία φορά πάντως που μπήκα στο site, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.

Φιλικά

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης