Alexander Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Σήμερα διάβασα στα ΝΕΑ στη σελίδα 16 το παρακάτω άρθρο :http://assets.in.gr/AssetService/Image.ashx?t=2&pg=123207& Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Very nice, it reminds me of when I was 13 and started out doing astronomy here in Athens. There were just a few persons, that I knew then, that did astronomy. I do have some old Greek newspapers with astronomy and space related articles from back then. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
Alexander Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Κι εγώ έχω αρκετές ομοιότητες με το παιδάκι Μόνο που αντί για το dob 8" έχω 10" κι ο πατέρας μου δεν είναι φυσικός Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Κι εγώ έχω αρκετές ομοιότητες με το παιδάκι Μόνο που αντί για το dob 8" έχω 10" κι ο πατέρας μου δεν είναι φυσικός Και εγώ...μόνο που αντί για dob 8'' έχω Skylux 3''...
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Τέτοια να βλέπω να χαίρομαι!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα