Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Παιδια εδω ειμαστε μια ΠΑΡΕΑ,μην χαλαμε τις καρδιες μας.Εκφραζουμε την αποψη μας και κανουμε προτασεις για κατι καλυτερο.

( Δημητρη μην εισαι τοσο αποτομος.) O:)

Sorry δεν ειχα τετοια προθεση αλλα εχω δει τοσους να την πατανε και ειναι κριμα να εχεις μαζεψει λεφτα με κοπο και στο τελος να μενεις με την απογοητευση.

Μαλλον δεν ειμαι καλη παρεα σημερα ειχα δυσκολη μερα και μου βγαινει λιγο.

Φιλικα Δημητρης

Μην ανησυχεις και εγω μια απο τα ιδια ειμαι αλλα σκεψου οτι η ζωη ειναι ΩΡΑΙΑ αν οχι ΤΕΛΕΙΑ

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

• Απαντήσεις 91
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Το μονο αξιολογο που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα ειναι 8" Dobsonian και συγκεκριμενα skywalker οτι αλλο και να παρεις σε αυτα τα λεφτα θα ειναι παιχνιδι και οχι τηλεσκοπιο

Φιλικα Δημητρης

Απο οτι φαινεται θα περιμενω να μαζεψω χρηματα. :?

Εσυ τι τηλεσκοπιο πηρες :?:

Orion optics OMC 140 πανω σε GP2 me goto ειναι Macsutov (γυρω στα 2000€ γεμισε με προσοφθαλμια και ερευνητες)

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε
Δεν τίθεται κανένα θέμα παρεξήγησης, φυσικά και έχει δίκιο ο lunar.Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε...

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε

Φιλε Δημητρη =D> =D> =D> .Πολλα τα λεφτα αλλα απο καταλαβα οτι εισαι ανθρωπος που δεν σκορπαει τα λεφτα του.Σου ευχομαι καλο ταξιδι μεσα στις ξαστερες μαγικες νυχτες :!: :!: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.

=D> =D> =D> =D>

Μακαρι να μαζεψω τοσα να παρω και εγω κατι καλο :? :P

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Έλενα νομίζω ότι μπορείς να μάθεις πολλά από τον αστρονομικό σύλλογο που ανήκεις.

Ριχνε κι καμια ματιά στον ουρανό(μάθε τους αστερισμούς...)...

Το nigthwatch θα σε βοηθήσει πολύ, όπως έκανε κι σ'εμένα.

Καλή επιτυχία ότι κι αν επιλέξεις!

Φιλικά Αλέξανδρος

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε
ωπα,ωπα Δημητρη.ενα τηλ.οταν το πουλαs δεν σημαινει ντε και καλα οτι δεν σου κανει.απλα μπορει να το πουλαs με βαρια καρδια, γιατι μπορει να σου εσκασε κατι και να χρειαζεσαι τα χρηματα,μην λεs λοιπον οτι απλοs ηταν εναs ενθουσιασμοs,δεν ξερειs ο αλλοs τη σταυρο κουβαλαει.καλοριζικο το orion να το χαιρεσε.φιλικα Νικοs.
Δημοσιεύτηκε
Έλενα νομίζω ότι μπορείς να μάθεις πολλά από τον αστρονομικό σύλλογο που ανήκεις.

Ριχνε κι καμια ματιά στον ουρανό(μάθε τους αστερισμούς...)...

Το nigthwatch θα σε βοηθήσει πολύ, όπως έκανε κι σ'εμένα.

Καλή επιτυχία ότι κι αν επιλέξεις!

Φιλικά Αλέξανδρος

Aλεξανδρε,ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη :)

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
Ελενα οτι κ να σου πούμε χειρότερα θα είναι.Ολες οι απόψεις έχουν αρνητικά κ θετικά.Το θέμα είναι τι θετικά θέλεις να κρατήσεις κ τι να πετάξεις.Με το διάβασμα απ τη στιγμή που δεν ξέρεις τι θέλεις δεν θα βγάλεις άκρη.Γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε μία συγκέντρωση του Ωρίωνα κ να δεις τον ίδιο στόχο με διάφορα τηλεσκόπια.Κ νεφέλωμα κ γαλαξία κ πλανήτη.Παίξε κ λίγο μαζί τους αλλά το κυριότερο.Να είσαι εκεί την ώρα που τα στήνουν.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Ελενα οτι κ να σου πούμε χειρότερα θα είναι.Ολες οι απόψεις έχουν αρνητικά κ θετικά.Το θέμα είναι τι θετικά θέλεις να κρατήσεις κ τι να πετάξεις.Με το διάβασμα απ τη στιγμή που δεν ξέρεις τι θέλεις δεν θα βγάλεις άκρη.Γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε μία συγκέντρωση του Ωρίωνα κ να δεις τον ίδιο στόχο με διάφορα τηλεσκόπια.Κ νεφέλωμα κ γαλαξία κ πλανήτη.Παίξε κ λίγο μαζί τους αλλά το κυριότερο.Να είσαι εκεί την ώρα που τα στήνουν.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :!: :!: :cry:

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

1. Nightwatch

2. Κυάλια

3. Maps Downloads from Skymaps ( http://www.skymaps.com/downloads.html )

(4. Ισως και ένα green laser pointer για να δείχνεις στους φίλους σου τους αστερισμούς και τα άστρα).

Ο,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο ψάχνεις με την ησυχία σου.

Φιλικά,

angelos

Δημοσιεύτηκε

Χαιρομαι που με συμβουλευεις αλλα ΔΕΝ εχω ΚΥΑΛΙΑ

ΒΙΒΛΙΟ :-({|=

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

1). 'Ελενα ελα Βορεια Ελλαδα (Θεσσαλονικη, Χαλκιδικη, Σερρες κ.τ.λ.) που προσεχουμε και λιγο περισσότερο τις γυναικες. Ειμαστε λιγο πιο να το πω, gentlemen!

Οπου ναναι θα ξεφυτρωσουν οι ημερες των παρατηρησεων!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2) Ρε μεγαλε (Lunar) θα μας δειξεις επιτελους αυτο το τηλεσκοπιο σου ή το κρατας μυστικο και μαλιστα "παρθενο"; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ανοιξε ενα ομορφο θεμα και βαλε καμια φωτο να φτιαχτουμε!!! :P :P

3) Ελενα σχετικα με την επιλογη του τηλεσκοπιου, σκεψου τα εξης:

- Χρημα

- Χωρος

- Χρονος

- Αστροφωτογραφηση

Αυτα νομιζω ειναι τελικα τα 4 πραγματα που θα πρεπει να απαντησεις μονη σου για να δεις τι θα παρεις.

Αν μπορεις να περιμενεις και δεν εισαι σε "αναμμενα καρβουνα" διαβασε αρθρα και reviews και πανε και σε καμια εξορμηση για να τα δεις απο κοντα - αυτα που διαβασες εννοω.

- Το χρημα ειναι αυτο που θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο την επιλογη σου. Αν και ευτυχως τα αστρονομικα ειδη εχουν καλη τιμη μεταπωλησης μια αγορα θα πρεπει να ειναι οσο το δυνατον "μονιμη", δηλ. να την εχεις σκεφτει καλα και απο πολλες πλευρες.

- Σκεψου αν εχεις προβληματα χωρου και αποθηκευσης. Πολλοι εχουν , οπως εγω και κατεληξα ετσι σε ενα SCT.

- Εχεις αρκετο ελευθερο χρονο και κυριως διαθεση να ασχοληθεις; Αν οχι (που δεν το βλεπω γιατι καθε μερα σε βλεπω εδω :P ) μην παρεις κατι πολυ ακριβο (> 1000 ευρω). Μεινε περιπου στα 400-500 ευρω (με κανενα επιπλεον προσοφθαλμιο ή Barlow).

- Τελος να ξερεις οτι η αστροφωτογραφηση ειναι μια "σαγηνευτρα γυναικα". Sτην αρχη λες, "σιγα μωρε μην ασχοληθω εγω με αυτην" και τελικα καταλαβαινεις και μαλιστα πολυ συντομα, οτι την εχεις "πατησει" και την θελεις σαν τρελος!

Οποτε σκεψου και τον τομεα της αστροφωτογραφησης (βλεπε, στηριξεις, Goto, καμερες, CCD). Εδω αρχιζουν να φευγουν τα λεφτα σαν πετσετακια!!)

Μην αγχωνεσαι, μονο απαντησε μεσα σου καποιες απο τις ερωτησεις.

Θα οδηγηθεις ετσι μονη σου στο αποτελεσμα.

Δεν θα μπορουσα να τα πω πιο λαικα.

Ευχομαι να βοηθησα την κατασταση! :P :P :P

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε
Βρε Έλενα, με συγχωρείς δηλαδή, αλλά είσαι στον Ωρίωνα και ρωτάς ΚΑΙ εδώ τι τηλεσκόπιο να πάρεις; Στον σύλλογό σου τι σου είπαν; Και εν πάση περιπτώσει, ούτε βιβλίο δεν έχεις, πάρε ένα και διάβασε λίγο. Πόσες σελίδες πρέπει να γεμίσουν ακόμα;

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
εγω απλως λεω οτι τετοιου ειδους τηλεσκοπια προυποθετουν καποια γνωση του ουρανου

Και το να είσαι ερασιτέχνης αστρονόμος προϋποθέτει κάποια γνώση του ουρανού. Δηλαδή δεν θα ξέρεις την Μεγάλη Άρκτο, τον Ωρίωνα τον Τοξότη ή να δείξεις που είναι ο Δίας στον ουρανό και λές θέλω τηλεσκόπιο; Να το κάνεις τι; Ο ερασιτέχνης αστρονόμος ΑΓΑΠΑΕΙ τον ουρανό ακόμα και όπως αυτός φαίνεται με γυμνό μάτι και αφού τον αγαπάει τον μαθαίνει!

Off topic αλλά δεν άντεξα!!! :mrgreen:

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

Αγαπητε φιλε τωρα τελευταια αρχισα να σκεφτομαι την πιθανοτητα αλλαγης τηλ. Ο συλλογος ειναι κλειστος.Τωρα αν εσυ βαρεθηκες αυτο το θεμα μην το διαβαζεις.Δεν θα απολογηθω σε κανεναν.Εγω ρωταω εσυ αν θες απαντας.Δεν εισαι αναγκασμενος.Οσο για βιβλια δεν εχω το συγκεκριμενο το οποιο παρηγγηλα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΝΟΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

αναφερομαι στο alepohori.

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
Αγαπητε φιλε τωρα τελευταια αρχισα να σκεφτομαι την πιθανοτητα αλλαγης τηλ. Ο συλλογος ειναι κλειστος.Τωρα αν εσυ βαρεθηκες αυτο το θεμα μην το διαβαζεις.Δεν θα απολογηθω σε κανεναν.Εγω ρωταω εσυ αν θες απαντας.Δεν εισαι αναγκασμενος.Οσο για βιβλια δεν εχω το συγκεκριμενο το οποιο παρηγγηλα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΝΟΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

αναφερομαι στο alepohori.

Μου αρεσει που εχθες ελεγες οτι ειμαστε μια ΠΑΡΕΑ, ηρεμησε δεν σε ειπε κανενας ανοητη απλα ο Δημητρης απορει γιατι εισαι σε εναν απο τους καλυτερους συλλογους στην Ελλαδα και λογικα θα επρεπε να τα ρωτησεις αυτα κατ ιδιαν για καλυτερα.

Καλο μηνα και ψυχραιμια :wink:

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Τελικά οι μύθοι περί περίεργης ανθρώπινης συμπεριφοράς την ημέρα των ηλιακών εκλείψεων δεν είναι και τόσο μύθοι. :mrgreen:

Έλενα, χαλάρωσε λιγάκι. Τι θα πει "πείτε γνώμες γιατί πρέπει να αποφασίσουμε;" Εσύ πρέπει να αποφασίσεις, εμείς απλά βοηθάμε. Πάρε το nightwatch να δεις τι τύποι τηλεσκοπίου υπάρχουν και πήγαινε και σε κανένα αστροπάρτυ να τα δεις από κοντά, διάβασε και από εδώ τα άπειρα ποστ που υπάρχουν και αποφάσισε.

Δημοσιεύτηκε

Παιδια, δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα κακο να θελουμε να μαθαινουμε περισσοτερες πληροφοριες για ενα συγκεκριμενο θεμα (οπως το τηλεσκοπιο). Στο κατω κατω μπορει να την ευχαριστει γενικα να περναει την ωρα της. Δεν μπορουμε να το καταλογισουμε αυτο σε κανεναν. Το αν θελει να μαθει και κατι εκτος του συλλογου της, ειναι καλο, μπορει και καλυτερο γιατι διασταυρωνεις ακομα περισσοτερο την γνωση. Χωρις να θελω να μακρυγορησω και εμενα μου αρεσει να ρωταω και να ψαχνω πανω απο 1 πηγη για κατι. Μου αρεσει δηλ. να το διασταυρωνω και οτι μαθαινω - και αρνητικο ή και αντιθετο απο αυτο που μου ειπε ενας - με βαζει σε μια ομορφη διαδικασια σκεψης και επιλογης.

Νομιζω κατι τετοιο θα νιωθει και η Ελενα.

Οποτε οπως λεμε "Η Ελλαδα δεν ειναι μονο Αθηνα" ετσι μπορουμε και να πουμε οτι "Η γνωση δεν ειναι μονο ενας συλλογος Αστρονομιας". :P :P :P

ΥΓ: Μην πυροβολειτε τον πιανιστα!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε

Έλενα καλημέρα. Επειδή δεν σου περισεύουν χρήματα όπως είπες, αλλά και επειδή έχεις μικρή εμπειρία, η καταλληλότερη λύση που βλέπω είναι το SW Dob 8'', και εξηγώ. Δίνεις λίγα σχετικά χρήματα για ένα ολοκληρωμένο αστρονομικό όργανο (και μάλιστα ξεκούραστο και όχι κουραστικό όπως πιστεύεις). Και βέβαια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βιβλίο και γενικότερο διάβασμα/ψάξιμο.

Αν μετά από καιρό δεν σου κάνει για οποιονδήποτε λόγο το πουλάς γύρω στα 200 ευρώ και χάνεις ελάχιστα χρήματα. Τότε θα ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις. Αν πάλι σου αρέσει και θέλεις να αναβαθμιστείς, αγοράζεις μια ισημερινή στήριξη, το ανεβάζεις πάνω της και είσαι έτοιμη για πολλά πράγματα. Και πάλι ανάλογα με τις ανάγκες σου και τα οικονομικά σου.

Η διάμετρος αλλά και τα οπτικά του συγκεκριμένου τηλεσκοπίου είναι αρκετά καλά και μάλιστα για μερικούς είναι ικανά να τους κρατήσουν απασχολημένους για μια ζωή. Μακάρι να προχωρήσεις τόσο ώστε να σου φαίνεται λίγο.

ΟΛΟΙ εδώ προσπαθούν να σε βοηθήσουν. Ακόμα και αν δεν το κάνουμε μερικές φορές με τον πλέον κομψό τρόπο. Αν κάποιος ασχολείτε μαζί σου να το εκτιμάς, αν δεν σου δίνει σημασία να προβληματίζεσαι. Και οποιοσδήποτε (συμπεριλαμβάνω και τους εαυτούς μας) είναι νέος σε ένα χώρο (χόμπυ, παρέα, εργασία, σχολείο κλπ κλπ) ακούει προσεκτικά, μαθαίνει και μετά μιλά και διαμορφώνει άποψη.

Συγνώμη αν τα λεγομένα μου / μας σε πείραξαν αλλά όπως είπες και εσύ είμαστε μια παρέα και ο ένας βοηθά τον άλλο με την συσωρευμένη εμπειρία πολλών ετών πολλών ανθρώπων.

Να είσαι καλά και να επιλέξεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και όχι αυτό που νομίζεις ότι χρειάζεσαι.

Φιλικά

Βασίλης

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε
Απ'ότι φαίνεται ο κ. Νίκος δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το αντικείμενο. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να του επιτεθούμε γι' αυτήν του την επιλογή ! :wink: Αν θέλει ρομποτικό ντε και καλά ,ας έχει ρομποτικό.

Εχεις μπερδευτει αν νομιζεις οτι του μιλαω επιθετικα απλα θελω να τον γλυτωσω απο ενα σκασμο λεφτα που θα τα δωσει και μετα δεν θα ξερει τι να το κανει το τηλεσκοπιο (εκτος απο το να στολιζει το δωματιο του) :-note

Φιλικα Δημητρης

Ετσι ακριβως ειναι φιλοι μου.....δεν εχω σκοπο να ασχοληθω σοβαρα με αυτο το χομπυ.Απλα θελω να περναω ευχαριστα καποιες καλοκαιρινες νυχτες στο εξοχικο μου.

Ελενα αν θελεις να ασχοληθεις σοβαρα παρε ενα dob.Aν εισαι σαν εμενα παρε ενα ρομποτικο....

Δημοσιεύτηκε
Παιδια, δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα κακο να θελουμε να μαθαινουμε περισσοτερες πληροφοριες για ενα συγκεκριμενο θεμα (οπως το τηλεσκοπιο). Στο κατω κατω μπορει να την ευχαριστει γενικα να περναει την ωρα της. Δεν μπορουμε να το καταλογισουμε αυτο σε κανεναν. Το αν θελει να μαθει και κατι εκτος του συλλογου της, ειναι καλο, μπορει και καλυτερο γιατι διασταυρωνεις ακομα περισσοτερο την γνωση. Χωρις να θελω να μακρυγορησω και εμενα μου αρεσει να ρωταω και να ψαχνω πανω απο 1 πηγη για κατι. Μου αρεσει δηλ. να το διασταυρωνω και οτι μαθαινω - και αρνητικο ή και αντιθετο απο αυτο που μου ειπε ενας - με βαζει σε μια ομορφη διαδικασια σκεψης και επιλογης.

Νομιζω κατι τετοιο θα νιωθει και η Ελενα.

Οποτε οπως λεμε "Η Ελλαδα δεν ειναι μονο Αθηνα" ετσι μπορουμε και να πουμε οτι "Η γνωση δεν ειναι μονο ενας συλλογος Αστρονομιας". :P :P :P

ΥΓ: Μην πυροβολειτε τον πιανιστα!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Συμφωνω απολυτα!!Ισως μονο εσυ με καταλαβαινεις :!: :wink: :wink:

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Χρησιμες οι συμβουλες και να ξερεις Βασιλη ειμαι ανθρωπος που εκτιμω τις προσπαθειες ολων σας.

Ευχομαι καλο μηνα και οπως πολυ σωστα αναφρερει ο Δημητρης ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

Ισως και εγω ημουν αποτομη.....

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :!: :!: :cry:

Αν δεν οργανώσουν κάποια εξόρμηση τότε έλα στον Πάρνωνα.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Παναγιωτη ειμαι πολυ ατυχη γιατι αυτο το τριημερο θα λειπω :cry: :!: :-({|= ευχαριστω πολυ για την προσκληση

Walt Whitman

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης