Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Θέλω μία φθηνή λύση για τώρα για να στηρίξω ένα διοπτρικό σωλήνα. Όποιος έχει μία και την πουλάει (απλά μόνο η στήριξη EQ 3-2),......και την στέλνει και Κύπρο......ενδιαφέρομαι άμεσα. προσωπικό μήνυμα ή elpis1983@yahoo.gr Eυχαριστώ Έλπις
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Έλπι, γιατί δεν πέρνεις την ΑΖ 3 ; Έχω το 80αρι SW ED επάνω και το σηκώνει μια χαρά. Απλά θέλει να κρεμάς και ένα αντίβαρο γιατί στο ζενίθ γλιστράει.
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 δες αυτην την αγγελια και ενωχλισε τον Κυριο που την πουλαει ισος να την εχει ακομη http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=8334 Καθαρούς ουρανούς
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Ευχαριστώ,,,,,,,, ξέχασα ότι υπήρχε αυτή η αγγελία... Nick: δεν έχω πρόβλημα με αυτήν (ΑΖ-3) ....αλλά σηκώννει το (σχεδόν) 5-ίντζο το Skywatcher διοπτρικό επάνω?Σκέφτηκα και την Vixen Porta... αλλά δεν βρήκα κανένα να την δοκίμασε με τέτιο διοπτρικό..[το διοπτρικό πρέπει να ζυγίζει πάνω από 5 κιλά με τον μεγάλο 9χ50 ερευνητή πού έχει] Έλπις
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Εξαρτάται και απο το μήκος που έχει ο ΟΤΑ, Έλπι. Αλλά αν όπως λές έχει κοντά 5 κιλά βάρος, τότε όσον αφορά αλταζιμουθιακή στήριξη, συνετό είναι να πας κατευθείαν στην Vixen Porta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις