Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Και εκει λοιπον που ετρωγα και χαζευα στο τραπεζι το εθνος της κυριακης ξαφνικα βλεπω τον γιαννη τον αντωνη και τα υπολοιπα παιδια της ΕΑΕ και παθαινω πλακα.Αμεσως σκεφτηκα πως θα επρεπε να ανοιξω το θεμα για να συγχαρουμε αλλη μια φορα ολους που πηγαν εκει αλλα και που ολοκληρη εφημεριδα ασχοληθηκε με το θεμα.Μπραβο λοιπον στα παιδια και οχι μονο επειδη ηταν εκει αλλα και γιατι ειχαν τις διασυνδεσεις για ενα αρθρο στη γνωστη εφημεριδα με σκοπο να προβαλουν την ελληνικη αστρονομικη κοινοτητα.Παντα τετοια πραγματικα νιωθω υπερηφανος. http://pegasusastro.com/
Alexander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
pozitronio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Τελικά δε κατάλαβα. Το ταξίδι αυτό ήταν υπό την αιγίδα της ΕΕ.Α.Ε. ή όχι? Γιατί πριν το ταξίδι είχαν δηλώσει ξεκάθαρα ότι αποποιούνται κάθε ευθύνη για το ταξίδι αυ΄το. Τώρα που το ταξίδι έγινε, τι άλλαξε αγαπητή Ε.ΑΕ.??????????????????????????? Το οργάνωσες ή όχι........
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Το topic δεν το ανοιξα για να τετοιου ειδους συζητηση καλε μου φιλε http://pegasusastro.com/
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Το topic δεν το ανοιξα για να τετοιου ειδους συζητηση καλε μου φιλε Πολύ σωστά, μήν αρχίσουν τά διάφορα σχόλια, εκτός αστρονομικού ενδιαφέροντος. Σ.Σ. Είμαι σέ άλλο σύλογο Μράβο γιά άλλη μία φορά στά παιδιά,πού βρέθηκαν εκεί Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Μπράβο παιδιά! Νάστε καλά και στην επόμενη και μακάρι να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε!
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Κύριε διευθυντά, κύριε διευθυντά...Θέλω και εγώ να έρθω στα Ίβο Ζίμα της.... Κίνας!!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
babgia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2008 Το topic δεν το ανοιξα για να τετοιου ειδους συζητηση καλε μου φιλε Πολύ σωστά, μήν αρχίσουν τά διάφορα σχόλια, εκτός αστρονομικού ενδιαφέροντος. Σ.Σ. Είμαι σέ άλλο σύλογο Μράβο γιά άλλη μία φορά στά παιδιά,πού βρέθηκαν εκεί Ακριβώς για αυτό άνοιξα άλλο θέμα. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=94180#94180 Παρακαλώ την γνώμη σας.Ευχαριστώ. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Κύριε διευθυντά, κύριε διευθυντά...Θέλω και εγώ να έρθω στα Ίβο Ζίμα της.... Κίνας!!!! Μη μάς κάνης τόν ....Κινέζο, νά κάτσης στό Αλεποχώρι Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Παρακαλώ πολύ η συζήτηση να μην επεκταθεί σε θέματα που δεν αφορούν το αρχικό θέμα. Αν κάποιο μέλος της ΕΑΕ έχει παράπονο από το σύλλογό του, το καλύτερο είναι να απευθυνθεί εκεί για να το λύσει, εδώ μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μέρος. Οσο για τα υπόλοιπα ζητήματα που προέκυψαν, θα προσπαθήσω να τα διευθετήσω. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Εγώ με τον Αλεποχώρι, θα πάμε στη Σανγκάη της... Ιαπωνίας!!!
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Συγχαρητήρια σε όλους για άλλη μια φορά!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα