Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Οσο περιεργο και αν ακουγεται ενας επιστημονας,του οποιου το ονομα μου διαφευγει,ανακαλυψε πως το συμπαν μυριζει σαν οξυγονοκολληση και ψητη μπριζολα.Τωρα πως συνδιαζονται αυτα τα δυο μονο ο ιδιος το ξερει και ''απειλησε'' να το βγαλει και σε αρωμα με ονομα galaxy.......... :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Αυτο δεν το γνωριζω απλα το ακουσα στο ραδιοφωνο και ειπα να το αναφερω μιας και ειναι αρκετα περιεργο............... :!: :?

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Καλο ανεκδοτο αλλά ελεος πια :-({|=

](*,)

Οτι πει ο καθε ασχετος :evil:

Μου θυμίζει την υπόθεση με το Cern κι την καταστροφή κι τα δικαστήρια...

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε
Τι να πω αν ειναι τοσο χαζο ισως δεν επρεπε να το αναφερω..... :oops: :oops:

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
To σύμπαν μυρίζει..... :-k Δεν νομίζω...αφού και ο αέρας που αναπνέουμε δεν μυρίζει...ολόκληρο το σύμπαν θα μύριζε... :?:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Πραγματικα γελοιο αλλα ειναι κατι που ειπωθηκε..................

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

εμενα παλι μου θυμιζει το επιδοσειο απο το futurama οπου στο μελλον ο τρελοκαθηγητης κατασκευαζει το smelloscope και με την βοηθεια του εντοπιζει μια γιγαντια μπαλα απο σκουπιδια, τα οποια τα πεταξαν στο διαστημα οι ανθρωποι στα τελη του 21ου αιωνα και ειναι σε πορεια συγκρουσης με την γη.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε

Καλέ δεν πειράζει....Υπάρχουν και άλλα τέτοια ''γελοία δημοσιευματα''...παραπλήροφορηση....

Μην ανυσηχείς...

:wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε

Παιδια δεν φταιει η Ελενα τα ψευτοκανάλια κι η παραπληροφόρηση φταίνε.

Το παράδειγμα με τον Αρη είναι η απόδειξη !

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε

Αυτό με την μπριζόλα με μπερδεύει... :?

Αν ήταν τουλάχιστον σουβλάκια , θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον πολύ αγαπημένο μας αστροβοξίτη, να υποστηρίζει πως το σύμπαν μυρίζει σαν σουβλάκια... :P

Δημοσιεύτηκε

Έλενα, μην ακούς και πολλά από αυτά που λέγονται κάθε και τρεις και λίγο από τον κάθε νοητικά ανάπηρο "πανεπιστήμονα". Κάτι τέτοιοι τύποι, σίγουρα δεν έχουνε και την καλύτερη φήμη εντός της αστρονομικής επιστημονικής κοινότητας - όπως τουλάχιστον νομίζω εγώ -, και (ή) γενικώς είναι "καινούργια φρούτα". Οπότε, ένα επιχείρημα που θα μπορούσε να στηρίξει το "απόφθεγμά" του, θα μπορούσε να είναι η επιθυμία του να γίνει γνωστός στο κοινό. Γενικά, νομίζω ότι χρειάζεται μεταμόσχευση φαιάς ουσίας, και στο καπάκι, ένα καλό κούρδισμα....

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε
Αυτό με την μπριζόλα με μπερδεύει... :?

Αν ήταν τουλάχιστον σουβλάκια , θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον πολύ αγαπημένο μας αστροβοξίτη, να υποστηρίζει πως το σύμπαν μυρίζει σαν σουβλάκια... :P

Μα για τα.....σουβλακια ερχετε :cheesy:

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε
=D> =D> =D> (Χρονια πολλα sevax).Παντως ειναι κατι πρωτακουστο............. :-k :-k

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
Παιδια μπορει να φαινεται ακυρο αλλα ενας φιλος μου ειχε δωσει link και η πηγες του μου φαινοταν εγκυρες...Ελεγε οτι επιστημονες προσπαθουν να αναπραγουν τη μυρωδια του διαστηματος για να συνηθισουν οι αστροναυτες...Αμα το βρω θα το παραθεσω

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Αν έχει μυρωδιά το κενό τότε εντάξη...

Πάντος για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, μυρίζουμε π.χ. μια κολόνια γιατί από την ελεύθερη επιφάνεια της γίνεται εξάτμιση κι κάποια μόρια φτάνουν στη μύτη μας.

Η μεγαλύτερη περιοχή του σύμπαντος είναι το κενό μεταξύ των γαλαξιών... Για να βρεις εκεί μόρια ίσως χρειάζεται να διασχίσεις έτη φωτός. Οταν μιλάμε για μυρωδιά του σύμπαντος ενοούμε την μέση μυρωδιά άρα σε ένα απειροελάχιστο κλάσμα υπάρχουν μυρωδιές από την Γη... Τώρα με ποια κριτήρια ο επιστήμονας αυτός έβγαλε αυτό το συμπέρασμα δεν ξέρω, πάντος γνώμη μου είναι ότι ούτε ένας νεος Albert Einstein δεν μπορεί να βρει τη μέση μυρωδιά του σύμπαντος(στον 21ο αι.)

Τώρα αν λέγοντας μυρωδια του σύμπαντος ενοεί κάτι άλλο είναι άλλη υπόθεση...

Γιώργο μας δίνεις το λινκ ?

Φιλικά πάντα ,Αλέξανδρος.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε
=D> =D> =D> (Χρονια πολλα sevax).Παντως ειναι κατι πρωτακουστο............. :-k :-k

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Να εισαι καλα :D

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά σταματήστε να αναπαράγετε κάθε βλακεία που ακούτε στο ραδιόφωνο

ή βλέπετε στη τηλεόραση.

Γιατί να συνηθίσουν τη μυρωδιά του σύμπαντος οι αστροναύτες???

Μήπως θα βγάλουν το κράνος για να πάρουν αέρα???

Λίγο έλεος πραγματικά.

Και τι δουλεία έχει αυτή η "είδηση" στο "Τηλεσκόπια και Εξοπλισμός"???

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε
Παντως δεν ειμαι εγω υπευθηνη για την καταχωρηση.Αν τωρα εχεις προβλημα με αυτα που γραφονται,συμβουλη να μην διαβαζεις την συγκεκριμενη θ.ενοτητα.

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Δική μου συμβουλή να μην γεμίζετε με σκουπίδια το Αστροβοξ.

Θα μπει κάποιος άνθρωπος να διαβάσει για Αστρονομία και θα δει

μπροστά του "Ρεπορταζ της Εσπρέσο για v>c" και το "πώς μυρίζει το Σύμπαν."

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε
Οταν εγω θεωρω κατι σκουπιδι το αγνοω και δεν κατακρινω αυτον που το εγραψε.Δικαιωμα σου να ΜΗΝ το διαβασεις και ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου να το γραψω.

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Άγγελε δε θα βγάλεις άκρη. Οι διαχειριστές ας πράξουν επιτέλους τα δέοντα γιατί πολύ το έχουμε ξεφτιλίσει.

Το Astrovox, πιστεύω, έχει προσφέρει τα μέγιστα στην διάδοση της ερασιτεχνικής αστρονομίας και για να συνεχίσει να το κάνει πρέπει να μπει μια τάξη σε όσα δημοσιεύονται κατά καιρούς.

Έλενα κάνεις λάθος. Σου είπε κανείς ότι εδώ μπορείς να δημοσιεύεις ό,τι θες, ανεξάρτητα του πόσοι και ποιοι θα το διαβάσουν;

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Απο οτι καταλαβα εχω αδικο και κανενας δεν συμφωνει μαζι μου.....

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά σταματήστε να αναπαράγετε κάθε βλακεία που ακούτε στο ραδιόφωνο

ή βλέπετε στη τηλεόραση.

Γιατί να συνηθίσουν τη μυρωδιά του σύμπαντος οι αστροναύτες???

Μήπως θα βγάλουν το κράνος για να πάρουν αέρα???

Λίγο έλεος πραγματικά.

Και τι δουλεία έχει αυτή η "είδηση" στο "Τηλεσκόπια και Εξοπλισμός"???

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες εχω συμφωνησει και εχω πει το ιδιο πραγμα,με ευγενικο τροπο ομως,στο παρελθον.Αλλα επειδη αναφερθηκες σε κατι που ειπα,το ειδα σε blog και ανεφερε και τα ονοματα επιστημονων που ασχοληθηκαν με το θεμα.Τωρα θα μου πεις,και με τον αρη και αλλα θεματα ειχε παρει εκταση το ζητημα....ΤΟ ΞΕΡΩ,γι'αυτο και δεν ανοιξα thread για το εν λογω θεμα.Οσον αφορα το ατομο μου λοιπον,ουτε αναπαραγω μπαρμπουτσαλα ουτε τιποτα,νομιζω εχεις γινει πληρως κατανοητο εδω και καιρο....

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν...Δεν πρέπει να κατακεραυνώνουμε την Έλενα επέιδή έγραψε κάτι που ένταξει δεν είναι και το πιο σωστό..Δεν πείράζει όλη κάνουμε λάθη... :mrgreen:

Αγαπητέ Γιώργο..αυτό που γράφεις ότι οι επιστήμονες θέλουν να βρούν τη μυρωδιά του σύμπαντος..συγνώμμη αλλά θα διαφωνήσω...πως γίνεται να βρούμε μυρωδιά στο σύμπαν από τη στιγμή που δεν υπάρχει αέρας...Στο κένο δεν γίνεται να μυρίσουμε αέρα....και καταρχάς πως οι αστροναύτες θα μυρίσουν που από τη στιγμή που θα βγάλουν τις κάσκες θα πεθάνουν ακαριαία??? :D

Με όλο το συμπάθειο δηλαδή.... :mrgreen:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης