Jump to content

Σήματα από το κέντρο το γαλαξία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ παλι νομίζω οτι η ερώτηση του ήταν κανονικότατη, και ο άνθρωπος θέλησε να κανει συζήτηση, όχι να του δώσουμε ενα link και τελείωσε...

Οδυσσέα αναζητηση στο internet ξερεις να κανεις, ψαξε λοιπον και βρες πληροφοριες για το θεμα σου και αναδειξε το αν μπορεις αλλα μην ερχεσε το πετας εδω και μετα δεν σου κανουν και οι πηγες που σου δινουμε, αλλωστε για να το ανοιξεις ( το θεμα ) παει να πει οτι το εψαξες. Λοιπον εσυ τι καταλαβες ? απο αυτα που βρηκες. Αλλωστε στη wikipedia δινει πολλους αλλους κομβους να βρεις περεταιρω πληροφοριες, αν θεσ να τις βρεις και δεν ψαχνεις μασημενη τροφη.

Εδω είναι σαν να του λες, "αφου δεν σου άρεσε η δική μου απάντηση, ας μην ρώταγες", και ταυτόχρονα σαν να του λες "Αφου έχεις Google, γιατι μας ζαλίζεις?"

Οποιοδήποτε θέμα ανοίγει στο astrovox, σίγουρα θα φέρνει και αποτελέσματα στο Google, αυτο σημαίνει να το κλείσουμε το φόρουμ τελείως?

Δικαίωμα του καθενός να ψάχνει αυτο που εσύ αποκαλέις "μασημένη τροφή", όπως επίσης είναι δικαίωμα σου και όποιου άλλου ενοχλείται, να μην απαντήσετε..

Δεν αντέδρασε σωστά επαναλαμβάνω, αλλα νομίζω ευθύνεσαι και εσυ..

Φιλικά ΠΑΝΤΑ!!!

Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οσο για την συγνωμη που θελει ο Οδυσσεας ας μου την ζητησει εμενα να του την στειλω σε π.μ. γιατι εδω θα ειναι απρεπες να γραψω αυτα που θελω για να με ... συγχωρεσει.
Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Σύνδεσμος για σχόλιο

Οδυσσέα αναζητηση στο internet ξερεις να κανεις, ψαξε λοιπον και βρες πληροφοριες για το θεμα σου και αναδειξε το αν μπορεις αλλα μην ερχεσε το πετας εδω και μετα δεν σου κανουν και οι πηγες που σου δινουμε, αλλωστε για να το ανοιξεις ( το θεμα ) παει να πει οτι το εψαξες. Λοιπον εσυ τι καταλαβες ? απο αυτα που βρηκες. Αλλωστε στη wikipedia δινει πολλους αλλους κομβους να βρεις περεταιρω πληροφοριες, αν θεσ να τις βρεις και δεν ψαχνεις μασημενη τροφη.

Εδω είναι σαν να του λες, "αφου δεν σου άρεσε η δική μου απάντηση, ας μην ρώταγες", και ταυτόχρονα σαν να του λες "Αφου έχεις Google, γιατι μας ζαλίζεις?"

Αυτο ακριβως του λεω αλλα αφου μου απαξιωσε την αποπειρα να τον βοηθησω

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Σύνδεσμος για σχόλιο

Νομίζω πως δε θα οδηγήσει πουθενά η παρούσα κουβέντα....
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Σύνδεσμος για σχόλιο

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης