Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Παντα μου αρεσε η δυναμη, και το σημαντικοτερο απο πιτσιρικας γνωριζοντας οτι ο Σουπερμαν ειχε ερθει απο τον φημισμενο πλανητη ΚΡΥΠΤΟΝ μου ασκουσε παντα το ενδιαφερον...

ε λιγο photosop ....και εκανε τα μαγικα του...

82758172.gif
Δημοσιεύτηκε
τελικά ποιο είναι το επιτυχημένο..

πρέπει να ψηφησουμε =D>

Μακράν καλυτερο και πιο ευρηματικό του Aggelos Kechagias

«Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good Night

Dylan Thomas (1914-1953)

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

τωρα που αξιωθηκα να βαλω και εγω avatar μπορω να συμετεχω σε αυτην την συζητηση..

οπως βλεπετε μου πηρε αρκετο καιρο να αποφασισω για την εικονιτσα που θα διαλεγα. :-k :-k

διαλεξα την συγκεκριμενη εξισωση απλα και μονο γιατι μου ηταν αδυνατο να την αγνοησω. :-#

εμπλεκει τρια απο τα κυριοτερα "χαρακτηριστικα" (ας μου επιτραπει η εκφραση) του συμπαντος με τοσο εξωφρενικα απλο και ουσιαστικο τροπο... :shock: :shock: :shock:

" αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "

Albert Einstein

• 1 έτος αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

επαναφέρω το θέμα αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για την πρώτη ;;;;; μου αστροφωτογραφία .

Μερική έκλειψη ηλίου και φωτογραφία με κινητό 2 mp κρατώντας πορτοκαλί φίλτρο CELESTRON

μπροστά απο το φακό .

Η έκλειψη είναι ορατή στις ανακλάσεις των φακών .

Άκούω και τους υπόλοιπους .

ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ .

MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging

I am ready now for singing Ready to begin the chanting

Δημοσιεύτηκε
επαναφέρω το θέμα αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για την πρώτη ;;;;; μου αστροφωτογραφία .

Μερική έκλειψη ηλίου και φωτογραφία με κινητό 2 mp κρατώντας πορτοκαλί φίλτρο CELESTRON

μπροστά απο το φακό .

Η έκλειψη είναι ορατή στις ανακλάσεις των φακών .

Άκούω και τους υπόλοιπους .

ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ .

Έφτασεεεεε!

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ σου Avatar.

Το δικό μου απεικονίζει τον Alex από την ταινία Κουρδιστό Πορτοκάλι του Stanley Kubrick.

Κουρδιστό Πορτοκάλι ως πασίγνωστον είναι το τηλεσκόπιό μου, το οποίο οσονούπω θα αποκτήσει και μικρό αδερφάκι, ονόματι Ξεκούρδιστο Μανταρίνι (αλλά και Κουρδιστό, ανάλογα με τα κέφια).

Με την γνωστή μου άκαμπτη προσήλωση στον θανατηφόρο βερμπαλισμό, αναλύω τις συσχετίσεις εδώ:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=9128&start=90

Το στολίδι στο καπέλο είναι ο δορυφόρος του Κρόνου Υπερίων.

Τι να σημαίνει αυτό άραγε;

Ορίστε, τα είπα όλα.

1373234344_ClockworkOrange.jpg.1347bd1642aab908940d0a86af1d1f9e.jpg

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Ο αξιαγάπητος μπόμπιρας στο avatar μου είναι ο Stewie Griffin, από την αγαπημένη μου σειρά καρτούν του Fox, family guy. Με τα κυβάκια του έχει σχηματίσει την λέξη redrum, δηλαδή το murder ανάποδα, μία αναφορά σε ένα άλλο αριστούργημα του Stanley Kubrick, το " the shinning" , βασισμένο στο μυθιστόρημα του Stephen King.

You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred.

Woody Allen

Δημοσιεύτηκε

Εντάξει τίποτα ιδιαίτερο, καλοκαίρι 2009 στο παλιό μου σπίτι πριν μετακομίσω Περιστέρι, με φόντο το 12άρι πίσω από το κεφάλι μου. Παλαιότερα ξεκίνησα με το σφαιρωτό Omega Centauri αλλά για να γνωριζόμαστε ευκολότερα όταν βρισκόμαστε, είπα να με βάλω και εμένα μέσα.

Αν μου ζητούσατε να ψηφίσω τα 3 καλύτερα θα έλεγα:

Κορυφαίο όλων, φυσικά Άγγελος Κεχαγιάς! :mrgreen: O νόμος του Murphy σε όλο του το μεγαλείο!!

Αμέσως επόμενα και ισάξια, το ένα για το χιούμορ, το άλλο για το εφέ Filiatra (Παναγιώτης) και ο blackholesun (Σωτήρης) με το άστρο στο χέρι του =D> =D>

Αυτό το μυγάκι ρε Παναγιώτη με έχει κάνει να γεμίζω δαχτυλιές την οθόνη στ'αριστερά περνώντας το για αληθινό!! :lol: :lol:

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Και ο Unixas - Linuxas της παρέας :) με το αγαπημένο μου Dob 8" που ελπίζω να το ταΐσω αρκετά φωτόνια και να μεγαλώσει να γίνει τουλάχιστον 12" :twisted:

LoginImage.png

The goal of planetary imaging is not to acquire beautiful images, but to capture useful scientific data !

https://www.e-astronomer.com - Ιωάννης Α. Μπούχρας

• 1 έτος αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Up γιατι κάποια Avatars έχουν αλλάξει, αλλά περισσότερο γιατι το avatar του Παναγιώτη (Spartiatis) ου θυμίζει το Μ35 (εννοείτε χωρις τα Startrails) οπότε οπότε σιγά σιγα που θα αρχίει να αναιβαίνει το Σμήνος ρίξτε του λίγο προσοχή :wink: :P (δείτε κι εδω την περιγραφη που είχα γράψει τον Νοέμβρη)

Παναγιώτη σε έκανα και σμήνος!! :P :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Το δικό μου avatar δείχνει τον γνωστό γιατρό (της ομώνημης τηλεοπτικής σειράς) House να κάνει προσποίηση - τρίπλα στην Cameron.

Όσοι δεν έχουν δει τη σειρά την προτείνω ανεπιφύλακτα. Το χιούμορ και οι ατάκες του House είναι από τα καλύτερα που μπορείτε να βρείτε σε τηλεοπτικού ήρωες.

Φιλικά, Γιάννης

Μέχρι να γίνω 10 χρονών νόμιζα ότι με λέγαν "Σκάσε".....

Δημοσιεύτηκε
Το έχω ξεχάσει εντελώς το θεματάκι αυτό. Το εικονίδιο μου δείχνει μια κοπέλα cyborg, να συλλέγει πληροφορίες απ' όλο το Σύμπαν. Φυσικά δεν είμαι γυναίκα και το εικονίδιο δεν το έφτιαξα εγώ, αλλά μ' εκφράζει :)

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

:cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Το δικό μου αvatar απεικονίζει το dob 10" από την εξόρμηση στον Πάρνωνα το 2008.

Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς!

Μάκης Λυκόπουλος

Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)

Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης