Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Στο δικο μου ειμαι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .........σιγουρα........σοβαρα τωρα ειναι απο ενα παιχνιδι στον υπολογιστη που λεγεται "ηελλ γατε λονδον" ή εις την βαρβαρικην που λεει και καποιος "Hellgate london"!!!! :D
"Nowadays in science there is no EUREKA!There is only ...hmm that''s funny..."
Δημοσιεύτηκε

Εμένα συμβολίζει την αρχή του σύμπανος, μετά απο τη μεγάλη έκρηξη όπου γεννήθηκε το φώς, και μετέπειτα η ζωή όπως τη ξέρουμε. :D

PS - Όποιος αλλάξει μετά avatar, θα πρέπει να κάνει edit το post του σε αυτό το thread. :lol:

PS2 - Altinakis, ούτε εγώ το βλέπω. :(

Δημοσιεύτηκε

ΟΚ, ευχαριστω μαλλον θα βαλω μονο την φατσα μου.

Πειτε μου μονο αν την βλεπετε μετα (την αφεντομουτσουναρα μου!) :mrgreen: :mrgreen:

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε
Bi2L, σοβαρα, δεν φαίνεται??

Ειναι GIF Anim αλλα θα επρεπε να το βλέπεις γιατι εγω το βλεπω κανονικα...

Οι υπολοιποι το βλεπετε κανονικα ή τσαμπα εχασα τον καιρο μου με το να το φτιαξω? :shock: :shock: :shock:

κι εγω που νομιζα οτι δεν εχεις βαλει τιποτα και μας κανεις πλακα..... :^o

δυστυχως δεν φαινετε τιποτα, τζιφος....

καλη επιτυχια με το καινουργιο :cheesy:

" αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "

Albert Einstein

Δημοσιεύτηκε
Εγώ είμαι νίντζα τελεία και παύλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λες ψεματα!!!!!!!ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλοι σαν και εμενα που ξερουν την αληθεια!!!!Δεν εισαι ninja,εισαι πιλοτος ninja!!!!!!!!!!!!!!!!

"Nowadays in science there is no EUREKA!There is only ...hmm that''s funny..."
Δημοσιεύτηκε
Διάλεξα τη γαλάζια σφαίρα που κατοικούμε επειδή είναι με μεγάλη διαφορά ο πιό όμορφος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος και ταυτόχρονα η αφετηρία των πολύ μεγάλων πραγματικών και νοητικών ταξιδιών μας. Επιπλέον επειδή ο θαυμασμός για την ομορφιά του Σύμπαντος και η διάθεση για τη μελέτη του είναι κενά νοήματος αν δεν κατανοήσουμε πόσο εύθραυστη είναι η συγκλονιστική ομορφιά της Γης και πόσο απαραίτητη η συνεργασία και η ειρηνική συμβίωση των λαών που την κατοικούν. Ελπίζω κάποτε να γίνουμε αντάξιοι της ομορφιάς που μας περιβάλλει...

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Αισθάνομαι ότι ο θαυμασμός για την ομορφιά του Σύμπαντος και η διάθεση για τη μελέτη του είναι κενά νοήματος αν δεν κατανοήσουμε πόσο εύθραυστη είναι η συγκλονιστική ομορφιά της Γης και πόσο απαραίτητη η συνεργασία και η ειρηνική συμβίωση των λαών που την κατοικούν. Ελπίζω κάποτε να γίνουμε αντάξιοι της ομορφιάς που μας περιβάλλει...

πιστευω αυτο περιγραφει με γλαφυρο τροπο την σημερινη πραγματικοτητα,ο ανθρωπος καταστρεφει την ομορφια της γης ,διοτι εχει μαθει να αναγνωριζει την ομορφια του χρηματος και του υλιστικου του κοσμου μοναχα...

Δημοσιεύτηκε
:-note

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε
Το avatar μου απεικονίζει την μεγάλη μου αγάπη...Τα διαστημικά λεωφορεία!!!!!!!!!!!!Τα λατρεύω!!! :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Το avatar μου απεικονίζει την μεγάλη μου αγάπη...Τα διαστημικά λεωφορεία!!!!!!!!!!!!Τα λατρεύω!!! :cheesy:

Να υποθεσω οτι εισαι η μονη που μπορει να δει το Avatar του Αλτινακη!!! =; =;

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
nancy και altinakis, ούτε εγώ μπορώ να δω τα avatar σας.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

ΧΑΧΑΧΑ κορυφαίο... =D> =D> =D>

Παιδιά μου δημιουργήσατε ένα παράλογο φόβο για το αν φαίνεται το αβαταρ μου και εδώ και σε άλλα φόρουμ που ειμαι μέλος.. :mrgreen:

Αν βλέπετε το θείο Αλβέρτο είστε οκ... :P

Τον θαυμάζω κυρίως για τη ΓΘΣ. Είναι μεγάλη δουλειά να κάνεις μια θεωρητική δουλειά κάνοντας υποθέσεις απο ένστικτο-τρέλα ή όπως θέλετε πες τε το και μετά να επιβεβαιώνεται με τεράστια ακρίβεια πειραματικά!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
εγώ έβαλα έναν τυραννόσαυρο εκτος από την αστρονομία από μικρός μου άρεσε να βλέπω κι να διαβάζω για το πως ήταν η γη με αυτά τα ζώα εκείνη την εποχή,τώρα που κολλάει στο avatar εστί μου την "βαρασε"

Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας)

http://astropanorama-panorama.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε

Σεβαχ ο θαλασσινος, και Μαρκο Πολο, θαυμαστης τους, απο παιδι ισως

και να ειμαι μετε-σαρκωση τους \:D/

Γατος σεβαχ στην φωτο περσικος απιθανου χαρακτηρα παρεα μου σε καποα "δυσκολα χρονια" :cry:

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Έγραψες! =D> =D> =D> Πολύ γέλασα!!!!

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Δεν ξέρω γιατί πριν δεν μου την εμφάνιζει μόλις πατάω αποσύνδεση του χρήστη.... :-kΕγώ κανονικά την βλέπω.Μήπως κάποιος μπορεί να μου τι να κάνω από τους moderators??Ευχαριστώ πολύ.Σιγά όλοι κάνουμε λάθη..Αμέσως στην κριτική! 8) :lol:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Εγω εχω το τερας μου.....So simple so good!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Ε δεν μπορει να μην βλεπετε την φατσα τωρα.....?

Εγω την βλεπω μια χαρα!

Για πειτε ρε παιδια γιατι μου φαινεται με κοροιδευουν καποιοι...! :mrgreen:

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε
Ε δεν μπορει να μην βλεπετε την φατσα τωρα.....?

Εγω την βλεπω μια χαρα!

Για πειτε ρε παιδια γιατι μου φαινεται με κοροιδευουν καποιοι...! :mrgreen:

Γιωργο δεν σε κοροιδευουν, ουτε εγω τις βλεπω :?:

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης