Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μακτσούτωφ σε αστροστάτη

http://outdoors.webshots.com/album/558628967EkrnHr

Πωλείται μακτσούτωφ 110mm ,με goto αυτόματο 12V, τρίποδας ξύλινος , αστροστάτης-μοτέρ ορθής αναφοράς( 6V ) με στήριξη με υποδοχή για νευτώνειο και μακτσούτωφ , φορτιστές , μπαταρίες

Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορείς να βάλεις το μακτσούτωφ πάνω στην νευτώνεια στήριξη για μεγαλύτερη ακρίβεια ευθυγράμμισης και σταθερότητας και να παίξεις και με τους δύο μηχανισμούς στήριξης παρακολούθησης του ουρανού .

ΑΚΥΡΟ Η ΠΩΛΗΣΗ

Δημοσιεύτηκε

Μηπως να του πεις και σε ποιον να το πουλησει...η θα το αφησεις στον ιδιο να διαλεξει?

Ωραιο σχολιο σε αγγελια.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Κριμα που επιτιθεσαι ετσι, γιατι σε ολα θεματα που ανοιγω λετε χειροτερα, και εγω δεν ειπα ποτε μου κακια!

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

Δημοσιεύτηκε

Δεν ειναι κακια και δεν ειναι επιθεση....απλο σχολιο σαν το δικο σου.

Και καλυτερα να μεινει εδω το θεμα γιατι ειναι αγγελια ΜΕΛΟΥΣ που θελει να ΠΟΥΛΕΙΣΕΙ τον εξοπλισμο ΤΟΥ...

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Το μακτσούτωφ δεν είναι σκέτος σωλήνας αλλά έχει και goto 12V, είναι αυτόματο , δες πληκτρολόγιο .Επίσης υπάρχει δεύτερη στήριξη νευτώνειο 6V , οπότε μπορείς να παίξεις και με τις δύο στηρίξεις .
Δημοσιεύτηκε

Μηπως να του πεις και σε ποιον να το πουλησει...η θα το αφησεις στον ιδιο να διαλεξει?

Αυτό φίλε μου δεν είναι απλό σχόλιο. Είναι η χαρά της ειρωνείας. Συγγνώμη κιόλας.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης