Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας

Θέλω να ανεβάσω την αυτονομία της 450D στα ύψη! Τουλάχιστον 6 ώρες. Το battery grip απορρίπτεται εξαρχής, λοιπόν. Θέλω έναν αντάπτορα ο οποίος να μπορεί να φορτίζει συνεχώς την μπαταρία της 450D από τάση 12V DC, χωρίς να χρειάζεται άλλη συσκευή.

Βρήκα αυτό: http://www.astronomiser.co.uk/canonpower.htm#ast450ddc

Φαίνεται καλή λύση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζω την αξιοπιστία του πωλητή, παρόλο που δουλεύει με Paypal. Ποια είναι η γνώμη σας; Γνωρίζετε κάποια άλλη πηγή που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει;

Ευχαριστώ.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Δημήτρη, είχα πάρει κάποτε ένα παράλληλο interface για καλώδιο ST-4 από αυτό τον πωλητή. Ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος, πακέταρε και έστειλε γρήγορα, αλλά η δουλειά του στις κολλήσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήταν η καλύτερη (νάναι καλά ο Μαρίνος-starguider) - αν και η δικιά μου περίπτωση ήταν μάλλον η εξαίρεση στον κανόνα.

Γενικά η εμπειρία μαζί του ήταν καλή και θα τον εμπιστευόμουν για κάποια άλλη αγορά. Το ότι δέχεται paypal είναι ένα ακόμα θετικό στοιχείο.

Ελπίζω να βοήθησα!

Φιλικά,

Ηλίας.

ΥΓ. Για να θέλεις 6+ ώρες αυτονομίας φαντάζομαι της έχεις βγάλει τα μάτια της canon; Καλά της κάνεις! Υποθέτω θα πάρει φωτιά στην Κίνα!! :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης