ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Κάθησα και σκέφτηκα, ότι στη ρημάδα την αστροφωτογραφία, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κενά. Άλλος στο στήσιμο, άλλος στην επιλογή εξοπλισμού, άλλος στην εκτίμηση και τη μεθοδολογία της λήψης, και πολλοί από εμάς με την επεξεργασία.Λέω λοιπόν:Το έμψυχο υλικό που κατέχει τη γνώση το έχουμεΤον εξοπλισμό τον έχουμε και αυτόν,Εάν έχουμε και τη διάθεση, γιατί να μην οργανώσουμε απο το φθινόπωρο μικρά workshops αστροφωτογράφησης και επεξεργασίας;Γιατί για να είμαι ειλικρινής, όταν διαβάζω την επικοινωνία μεταξύ των φωτογράφων μας, θυμάμαι τη διαφήμιση της ΟΤΕΝΕΤ με την τύπα που "Ηταν στο RPG και ήταν φορτωμένη στο MANA και τελικά Crashαρε ο Server και τα έχασε όλα"!!! ΦιλικάΔημήτρης Δημήτρης
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Στη μάνα σου το είπες; Πολύ καλή ιδέα αλλά νομίζω ότι θέλει αρκετή οργάνωση αν και μπορεί να γίνει και σχετικά πρόχειρα πάνω στο βουνό, εν ώρα παρατήρησης..
geonik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Workshop εικονοληψίας / CCD, DSLR, WebCam, DMK, LVI, autoguiding http://astronomia.org.gr/meeting.php Γιώργος Νικολιδάκης Μέλος ΕΑΕ.We count the time scale and analyze the creation mechanisms, trying to catch in mind the invisible.http://geonik.homeip.nethttp://astronomia.org.gr
koulosb Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Πανω που θα βγουν οι Placebo το κανανε...!!!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Πανω που θα βγουν οι Placebo το κανανε...!!!!!ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο σ'αυτή τη ζωή! Ευτυχώς έχουμε κρίση και κρίνουμε! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δεν το καταλαβα βρε παιδια......δηλαδη; Ααα........καταλαβα Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Αν και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με φωτογράφηση στο κοντινό μέλλον, θα με ενδιέφερε και μένα να παρακολουθήσω τέτοια workshops. Όσον αφορά το workshop εικονοληψίας στην Πεντέλη, δεν ξέρω πόσοι θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω της πανελλήνιας συνάντησης.
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2009 Κάθησα και σκέφτηκα, ότι στη ρημάδα την αστροφωτογραφία, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κενά. Άλλος στο στήσιμο, άλλος στην επιλογή εξοπλισμού, άλλος στην εκτίμηση και τη μεθοδολογία της λήψης, και πολλοί από εμάς με την επεξεργασία.Λέω λοιπόν:Το έμψυχο υλικό που κατέχει τη γνώση το έχουμεΤον εξοπλισμό τον έχουμε και αυτόν,Εάν έχουμε και τη διάθεση, γιατί να μην οργανώσουμε απο το φθινόπωρο μικρά workshops αστροφωτογράφησης και επεξεργασίας;Γιατί για να είμαι ειλικρινής, όταν διαβάζω την επικοινωνία μεταξύ των φωτογράφων μας, θυμάμαι τη διαφήμιση της ΟΤΕΝΕΤ με την τύπα που "Ηταν στο RPG και ήταν φορτωμένη στο MANA και τελικά Crashαρε ο Server και τα έχασε όλα"!!! ΦιλικάΔημήτρης Πολύ καλή ιδέα σου!!! Το φθινόπωρο θα βρίσκομαι Αθήνα και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν να παραβρεθώ και εγώ εκεί αν και δεν είμαι σίγουρη αλλά ελπίζω να μπορέσω.. Όμως έχω μόνο ένα τηλεσκόπιο και δεν έχω τον βασικό εξοπλισμό για αστροφωταγράφηση αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω και πίστευω πως αυτά τα workshops θα με βοηθήσουν..αν δεν έρχομουν με εξοπλισμό μιας και μένω 500 χλμ μακρία (που να κουβαλήσω το τηλέσκοπιο ),θα υπήρχε πρόβλημα? Πάντως εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθεια σου αυτή!!! Φιλικά Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Ναααααααααααααααααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Βασικά, ώς ιδέα είναι καλή, αλλα αυτό που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν να είχαν δείξει ενδιαφέρον και οι αστροφωτογράφοι του forum, χωρίς τους οποίους αντί να κάνουμε workshop, θα λέμε ανέκδοτα Εάν λοιπόν ενδιαφέρον προς διδαχήν Νίξ, πάει η Ιδεα στράφι, εκτός εαν θέλετε να δείτε βίντεο απο τι κόρες μου Δημήτρης
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Αν δεν υπήρχαν οι αποστάσεις που μας χωρίζουν,, καθε βρράδι όλοι μαζί θα φωτογραφήζαμε.Και ότι άλλο θέλεις θα κάμναμε.Να φιάξουμε μία κατασκήνωση στην Μέση της Ελλάδας για να Μαζευώμαστε όλοι εκεί ,για φωτογράφηση και παρατήρηση.Ποιός Όμως θα είναι Υπέυθυνος Οργανωτής την Κατασκήνωσης.
geonik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 Τελικά έγινε το workshop που είχε προγραματιστεί απο την ΕΑΕ.Λεπτομέρειες εδώ Γιώργος Νικολιδάκης Μέλος ΕΑΕ.We count the time scale and analyze the creation mechanisms, trying to catch in mind the invisible.http://geonik.homeip.nethttp://astronomia.org.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα