nio22 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2009 ρε παιδες για πειτε μου την γνωμη σας για τους συγκεκριμενους τηλεφακους.εγω νομιζο πως θα ειναι εξαιρετικη για ευρεως πεδιου φωτοφραφισηhttp://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p2412_Rubinar-Maksutov-Tele-500mm-f-5-6.html meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2009 θα το ξανασκεπτομουν.... Δεν εχω ακουσει τα καλυτερα γι αυτους τους φακους οσον αφορα την αστροφωτογραφηση...Δεν εχω προσωπικη εμπειρια χρησης, αλλα οι αναφορες γενικως δεν ειναι θετικες...
nio22 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2009 λες? το θεμα ειναι οτι τον προοριζουν και για αστροφωτογραφια.δεν ξερω τι να πω θα το ψαξω καλυτερα!!!!!! meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 Έχω τον 1000 και τον 300Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλοί.Και γοα επίγεια φωτογραφία επίσης, με μάκρο κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα