Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα συναγωνιστές,

Μετά από χρόνια αγάπης με το διάστημα, ήρθε και η δικιά μου ώρα να γευτώ τη μαγεία του διαστήματος με δικό μου τηλεσκόπια. Σκεφτόμουν να πάρω κάποιο εισαγωγικό τηλεσκόπια τα τρία τελευταία χρόνια, τελικά φέτος ήρθε η ώρα μιας και μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.

Μετά από αρκετή έρευνα, είμαι ανάμεσα στα Celestron Nexstar 4 SE, Celestron Nexstar 114 SLT και Celestron Nexstar 130 SLT.

Χωρίς καθόλου εμπειρία, θα είναι το πρώτο μου τηλεσκόπιο, γι'αυτό ήθελα κάτι που να με βοηθήσει στην εξερεύνηση. Κυρίως σκοπεύω να παρατηρώ νεφελώματα, γαλαξίες και αστρικά σμήνη. Σκοπεύω να αγοράσω και την Canon EOS 1000D για αστροφωτογράφηση.

Ποιο μου προτείνετε;

Ευχαριστώ :)

Δημοσιεύτηκε

Καλως ορισες!!!!!!!!

Κατα τη γνωμη μου, μιας και θα ειναι το πρωτο σου τηλεσκοπιο θα ελεγα να δεις τα Dob.. Ενα dob8'' νομιζω πως ειναι η ιδανικη λυση.. αυτο που σιγουρα επιθυμεις ειναι να παρατηρησεις πολυ και να παρεις ομορφες εικονες που θα σου μεινουν στο μυαλο για πολυ καιρο....... τωρα για αστροφωτογραφηση πας αμεσως στα βαθεια νερα..... εκει χρειαζεσαι καλο εξοπλισμο , δηλαδη αρκετα χρηματα και πολυ διαβασμα...... αστο να ερθει αργοτερα... αφου τωρα ξεκινας μαθε να παρατηρεις και η φωτογραφια θα ερθει μονη της.....

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης