Jump to content

Άρης, 29 Νοε. 2005



Εξοπλισμός LXD-75 SC 8", Barlow 2.5X Televue, Toucam Pro, IR-cut filter. Επεξεργασία 2 avi αρχείων (1η εικόνα 1200 frames, 2η εικόνα 601 frames), πρώτη επεξεργασία φυσικά στο Registax και έπειτα στο Photoshop.

From the category:

Άρης

· 439 images
  • 439 images
  • 1022 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Κώστα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα για το Registax γιατί έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά που το δουλεύω βρίσκω και άλλα πράγματα. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι δεν επεξεργαζόμαστε όπως την Σελήνη αυτό το εμπέδωσα!!!!. Βρήκα προχθές και ένα Αγγλικό site http://www.ukastroimaging.co.uk/forums/kb.php?mode=cat&cat=2

όπου έχει οδηγίες για επεξεργασία πλανητών στο Registax, αυτήν την φορά ακολούθησα τις οδηγίες τους. Εάν κάποιος άλλος φίλος έχει καλύτερο τρόπο είναι ευπρόσδεκτες οι οδηγίες του και ιδίως ένα ξέρει με τηλεσκόπιο με FL : 2000 και f10 SC στον Κρόνο μπορούμε με Toucam να βάλουμε Barlow 2.5X γιατί, την ίδια μέρα έβγαλα και αυτόν αλλά δεν λέει .

Σύνδεσμος για σχόλιο
Σε πληροφορώ ότι ο Κρόνος σου είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που πήρα εγώ προχθές. Και δεν μπα να ξέρεις επεξεργασία δεν στρώνει με τίποτα φίλε Κώστα. Ερώτηση, τον τράβηξες και με Barlow, γιατί νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα μου?
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης