Jump to content

Το γάλα της Ήρας στον Ναό της Δήμητρας στην Νάξο


k_astrophotographer

Κοιτώντας τις εκπληκτικές φώτο του φίλου στο Άστροβοξ, που έχει πάει στο Σαγκρί και φωτογραφίσει τον μοναδικό αυτό ναό, δεν μπόρεσα να αντισταθώ κι εγώ όταν πήγα στην Νάξο για δουλειά και έτρεχα στα σκοτάδια τρελός και άυπνος για να βρω το θέμα και να καταφέρω να το φωτογραφίσω.

 

Τελικά την πρώτη νύχτα έκανα λάθος και πήγα από διαφορετικό δρόμο πολύ πιο δύσκολο και μόλις έφτασα είχε συννεφιά... την δεύτερη νύχτα όμως πήγα από τον σωστό δρόμο και το απόλαυσα!


From the category:

Πορτρέτα του ουρανού

· 2119 images
  • 2119 images
  • 6274 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Συνχαρητήρια, πολύ καλή φωτογραφία! Χαίρομαι απίστευτα που ανακάλυψε κάποιος ακόμα αυτό το μέρος. Σίγουρα ήταμ και για σένα περιπέτεια το να βρεις το μέρος και να στήσεις εκεί. Ελπίζω να μην είχες προβλήματα με τον φύλακα και το λυκόσκυλο του όπως είχα εγώ την δεύτερη φορά που πήγα για φωτογράφηση φέτος αφού έπρεπε να συννενοηθώ με την αρχαιολογία και να το παίξω φοιτητής φωτογραφίας :D . Πολύ ωραία φωτογραφία και πάλι, αν και πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κ λίγο καλύτερο edit για να μειωθεί ο θόρυβος.
Σύνδεσμος για σχόλιο
καλημέρα και καλή χρονιά φίλε μου. Είδα την φωτογραφία σου εδω http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-2015 και θυμήθηκα οτι την ειχα δει στο astrovox. Καλό θα ήταν να βαζεις το όνομα σου στις φωτο!
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης