μα δεν εχουμε να κανουμε με αυτο. αυτοι που φιλοξενουν πρεπει πρωτα να δειξουν σεβασμο σε οσους φιλοξενουν δ. υ.γ. φυσικα θα φυγω, αλλα ας μου κανουν την χαρη να σβησουν οτι εχω γραψει. ελα, δεν ειναι και πολλα. αφου τα περισσοτερα τα εχουν σβησει
ποιος σου ειπε οτι θα γινουμε επιστημονες ??? τους το ειχα πει.... μην με σβησετε θα κρατηθω και τηρησα την υποσχεση μου τα περι "εξοδο" δεν στεκουν απλα. ας κανουν οτι θελουν ... αλλα ας διαγραψουν ΚΑΘΕ μου δημοσιευση. δεν θελω να αφησω ΤΙΠΟΤΑ εδω μεσα Δ.
δε μας χεζεις ρε γιωργο με τις μαλακιες του astrovox. μια κουβεντα δεν μπορει να γινει. αμεσως αντε γεια. αν θελουν ας το κλειδωσουν αν θελουν οχι δεκαρα δεν δινω δ.
να το μετανιωσουμε ??? το πολυ πολυ να κανουν χρηση της παγιας τακτικης του κλειδωνω και σβηνω post. εχω συνηθησει πια σιγα μην μας κοψουν και το φαι ... δ.
εγω τωρα ειδα οτι τα σβησαν. ειχα υποσχεθει στον ανδρεα οτι θα προσπαθησω να συγκρατηθω και αυτο εκανα. παρολλα δεν εγραψα Τ Ι Π Ο Τ Α ασχημο αυτη την φορα και παρολλα αυτα τον ηπια. μαλλον μας δουλευουν ψιλο γαζι ... δεν γαμιεται ομως ... τι να κανεις. ελλαδαρα φιλαρακο, η πηγη του εξουσιασμου ..... δ.
μαρεσει που διαφωνουμε ποιος εχει το δικαιωμα να αλλαζει τους ορισμους των πλανητων. παντος αυτους που μπορουν να το παιζουν "δικαστες" και να σβηνουν οτι γουσταρουν διαγραφοντας τις σκεψεις αλλων τους βρηκαμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Δ.
δεν ειναι τωρα. ειναι βεβαιο οτι θα ανακαλυθφουν και αλλα. αυτο φοβατε η IAU τουλαχιστον (αυτη ειναι πληροφορια απο 'μεσα'). το μεγεθος ειναι τελειος ακυρο. δεν μπορει να εχεις πλανητη με μαζα μικροτερη απο δορυφορο ξερουμε το ανω οριο του μεγεθους των πλανητων σε ηλιακα συστηματα. αυτο μας δινει μια αποψη για τον αριθμο των πλανητων καποιου ηλιακου συστηματος δ.
απλο ειναι. αν λεγαμε τον πλουτωνα πλανητη θα επρεπε να πουμε και αλλα ποσα σωματα πλανητες. και επειδη σε 10 χρονια για γινουν καμια 50αρια θα γινει χαμος .... δ.
μα η IAU ηταν σαφης. μιλαμε μονο για το δικο μας ηλιακο. να ηταν γνωστα ολα. και ?? αυτο τι σημαινει οτι ποτε δεν προκειται να αλλαξει κατι ?? αλλαξε ο ορισμος. αυτο δεν του αφαιρει τα φυσικα χαρακτηριστικα δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα δ.
μα αυτη η παραδοση που σχετιζετε με τον πλουτωνα ηταν παραλογη. ΔΕΝ ειχε καμια σχεση με ολους τους υπολοιπους. οποτε καλα κανανε και τον μπουλαραν. για ποιους ανθρωπους μιλας ? για την μητερα μου, την αδερφή μου και τον περιπτερα μου ?? αλιμονο αν βαζουμε ορισμους με βαση το τι θελει ο κοσμος ? και αν οι ανθρωποι πουνε ναι στην αστρολογια θα πρεπει να τους ακολουθουμε ? γεγονος ειναι οτι ο πλουτωνας ηταν το μαυρο προβατο σαν πλανητης οποτε θαρρω μπηκε μια ταξη στους ορισμους. δ.
και που το ξερεις εσυ ρε παλικαρι αν ειναι ή οχι ειδικοι ?? μεσα ησουν ? ειδες τι εγινε ? ακουσες τι ειπαν ?? τουλαχιστον ηταν πολυ περισσοτερο ειδικοι απο εσενα και εμενα που καθομαστε και λεμε οτι ναναι. φαντασου ποσο ΓΡΑΜΜΕΝΟ το εχει το ονομα η επιστημονικη κοινοτητα για να φυγουν ολοι και να μεινουν 400 ατομα. ελευθερα ηταν οποιος ηθελε ψηφιζε. αυτοι που διαμαρτυρονταν να ηταν εκει να ψηφιζαν δ.
και ποιος εχει το δικαιωμα ? εσυ ?? αυτοι ειναι οι πλεον ειδικοι να αποφασισουν. πιστευεις οτι εσυ εισαι περισσοτερο αρμοδιος ?? αν οχι τοτε οφειλεις να ενστερνιστεις την αποψη αυτων που την κατεχουν την δουλεια. μπορεις να διαφωνεις αλλα δεν εχει καμια αξια. απλα διαφωνεις δ.
μαλλον δεν εχουμε εμεις με τι να ασχοληθουμε. ο πλουτωνας και ο πλουτωνας. καλα του κανανε, αφου δεν ειναι πλανητης. τωρα ο καθενας μπορει να τον λεει οπως θελει. εγω αρχισα να τον φωναζω τασο και ακουει.... δ.