Jump to content

xristos69

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της xristos69 Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. xristos69

    Ποια απο τα 2 ???

    Δεν με πολυ απασχολούν οι αστρονομικές παρατηρήσεις. Αντε το φεγγαρακι να βλέπω που και που
  2. xristos69

    Ποια απο τα 2 ???

    Για κυάλια πήγαινα και τελικά πήρα αυτό με 210 ευρώ http://www.telescopes.com/products/meade-condor-20-60x60-spotting-scope-wtabletop-tripod-and-case-43742.html Πως το βλέπετε? πατάτα έκανα?
  3. xristos69

    Ποια απο τα 2 ???

    Εχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση?
  4. xristos69

    Ποια απο τα 2 ???

    Το οτι τα bresser εχουν διάμετρο 70 έναντι 50 των vixen δεν θεωρείται πλεονέκτημα?
  5. xristos69

    Ποια απο τα 2 ???

    Παιδια θελω κυαλια με μεταβλητο ζουμ για επιγεια παρατηρηση.Εχω εντοπισει τα παρακατω.Ποια θεωρειτε οτι ειναι καλυτερα? Μήπως εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο? σε ζουμ παντα! http://www.astronomy.gr/detail.cfm?ID=904 http://www.telescopeshop.gr/binoculars/bresser/zoom/zoomar12.asp
  6. xristos69

    Τι να πάρω????

    εντάξει.....δεν είπαμε οτι δεν θα το στρέψω και καθόλου στον ουρανό!Αν είναι δυνατόν! Απλώς με ενδιαφέρει πολύ η επίγεια παρατήρηση!
  7. xristos69

    Τι να πάρω????

    Δημήτρη, νομίζω οτι είναι περισότερο απο 45 μοίρες αλλα πέρα απο αυτό δεν με ενοχλεί η κλιση τους. Αν είναι καταπληκτικά όπως λες τη νύχτα φαντάζομαι πόσο καθαρά και φωτεινά θα είναι την ημέρα ε? Θέλω το μεταβλητό ζούμ, και μιας όπως ειπώθηκε καλύτερα να αποφύγω τέτοια κυάλια, και σκέφτομαι οτι με τα συγκεκριμένα Vixen θα έχω το μεταβλητό ζούμ αλλάζοντας προσοφθάλμια. Έτσι δεν είναι? Ψήνομαι πολύ να τα τσιμπήσω αλλά επειδή όπως είπα είμαι άσχετος με το χώρο υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις για επίγεια παρατήρηση?
  8. xristos69

    Τι να πάρω????

    δεν με ενδιαφέρει και πολυ η αστροπαρατήρηση όσο η παρατήρηση εδάφους. Και σίγουρα θέλω μεταβλητό ζούμ. Θεωρείς οτι Vixen που ανέφερα μου κάνουν? Αξίζουν τα χρήματά τους? Το 15Χ που ανέφερες είναι πολύ λίγο για εκει που τα θέλω.
  9. xristos69

    Τι να πάρω????

    γεια σας παιδιά. Θέλω εδω και καιρό να αγοράσω ενα ζευγάρι κυάλια για επίγεια περισότερο παρατήρηση μακρυνών και κοντινότερων αντικειμένων-τοπίων! Δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος και το βάρος γιατι θα είναι μονίμως στημένα σε τρίποδο. Με ενδιαφέρει βεβαίως να έχουν πολύ καλή ποιότητα και φωτεινότητα, καθώς επίσεις με ενδιαφέρει πολύ να μπορούν να έχουν μεταβλητό zoom. Ψάχνοντας στο net τράβηξε την προσοχή μου αυτό το κατασκεύασμα! http://www.aktistar.com/photo2004/vbt.htm Αξίζει την προσοχή μου σύμφωνα με τις ανάγκες μου? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο αναλογων δυνατοτήτων και ίσως καλύτερης τιμής? Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης