Jump to content

Kronios

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από Kronios

  1. Νομίζω ότι το είδα 170 ευρώ στο κατάστημα της Aktis.
  2. Πρόσφατα αγόρασα απο το ebay μεταχειρισμένο (350 ευρώ)τον Nikon 180 F2.8 ED και τον έχω χρησιμοποιήσει με mia Canon 300D. Παρόλο που δεν έχω αρκετή πείρα τα αποτελέσματα που πήρα σε βαθύ ουρανό είναι παρα πολύ καλά. Εχω δεί φωτογραφίες σε διάφορα site του εξωτερικού και νομίζω ότι είναι απο τους κορυφαίους για την φωτογραφία ευρέως πεδίου, είναι όμως ακριβός σαν καινούριος.Παρακάτω μπορείς να δείς φωτογραφίες ευρέως πεδίου με τέτοιους φακούς: http://www.astropix.com/HTML/I_ASTROP/LENSES.HTM http://www.narrowbandimaging.com/ http://www.celestialimage.com/page129b.html Το WO 66 SD τό έχω δεί και εδώ: http://www.arcus-sa.gr/products_telescopes_zs66sd.html στα 365 ευρώ αλλά δεν έχω ιδία πείρα για την αποδοσή του.
  3. Kronios

    Δοκιμή Meade Lightbridge 16" f/4.5

    Planetaman έγραψε : Ψάχνοντας στο Internet είδα ότι το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο εχει: 1. Γερμανία 2499 ευρώ. 2. Αυστρία 2574 # 3. Ιταλία 2499 # 4. Ολλανδία 2499 # Μήπως κάνουμε λάθος να συγκρίνουμε τις τιμές Ευρώπης με αυτές της Αμερικής; Δεν μπορεί να είναι όλοι οι Ευρωπαίοι έμποροι συννενοημένοι και να πωλούν πάντα ακριβότερα !!!!! Μήπως οι Εταιρείες ακολουθούν άλλη πολιτική στην Αμερική;; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο όλοι οι Ευρωπαίοι έμποροι να είναι τόσο"κλέφτες" σε συγκριση με τους αντίστοιχους Αμερικανούς!!!!! Μερικές σκέψεις μου για προβληματισμό γιατι και εμένα μου φαίνεται αρκετά αξιοπερίεργο το όλον φαινόμενο της διαφοράς τιμών Ευρώπης -Αμερικής!!!
  4. Kronios

    Βοήθεια για BINOVIEWER

    .Efstathios τι εννοείς σχετικά με την κατάσταση;Είχαν κάποιο πρόβλημα εξ αρχής ή δημιουργήθηκε κατα την αποστολή τους απο το κατάστημα και εαν ναί απο ποιό;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης