Jump to content

duke

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από duke

  1. Τηλεσκοπιο Meade DS-2130ATS-LNT με τα προσοθαλμια 9,7mm και 26mm με τον καινουργιο τριποδα πολλα παρελκομενα οπως,καμερα pc με το προγραμμα της,προγραμμα για χειρισμο του τηλεσκοπιου απο το pc,διπλο τριποδα,διπλο Autostar 494,εξτρα προσοφθάλμιο μεγενθυσης 126 2χ,2 laser collimator to 1 manual,το δευτερο με laser,με τα κουτια τους,600eu τελικη.
  2. duke

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    sosososos ΕΧΩ ΕΝΑ DS 2130 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ CALIBRATE ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΟΡΓΑΝΑ ΤΟ LASER KAI TO ΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΊΤΣΑ,ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΣΘΗΑΣΩ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ.ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΡΛΟΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΟΠΙΟ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΞΕΒΙΔΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ι ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ LASER ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΠΙΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
  3. duke

    problem me DS 2130

    kalh xronia exw ena problem me to DS 2130 exw prospa8isi poles fores na toy kano kalibrate me 1 astro i me 2 kai pote den exw kataferi na kanw go to kai na kentrari to astro, mipws mporei na boi8isi kaneis?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης