Jump to content

Fjiord

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Fjiord Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δηλαδη εξωτερικο ειναι μονοδρομος?Εξωτερικο θα ειναι ολα ρολοι για δουλεια εκει σιγουρα θελω να μαθω εδω στο Ελλαδα τι μπορει να κανει ενας με σπουδες στην αστροφυσικη γιατι αποτι εχω δει μεχρι στιγμης ολες οι αποψεις συγκλινουν στο: ναι σπουδασε αλλα επειδη σου αρεσει''Ε χαιρω πολυ..
  2. Δυστυχως για επαγγελματικη αποκατασταση στην Ελλαδα δεν υπαρχει κατι στο search να το παρω σαν ενδυκτικο οιωνο για την αγορα?
  3. Σευχαριστω για την απαντηση σου space,κοιταξα αυτο που λες και οντως υπαρχει πολυ ζητηση απο αγγελιες που ειδα σε επιστημονικα περιοδικα του εξωτερικου για δουλεια στην ευρωπη.Ομοιως για την Ελλαδα ομως η ατυχισαμε ?? Το εξωτερικο σιγουρα προσφερει εμπειρια και ειδικα στα μεγαλα αστρονομικα κεντρα εξω θα γινεις περιζητητος μετα αλλα το εχω σαν την εσχατη των εσχατων επιλογη εαν μου δινοταν η ευκαιρια διοτι δυσκολα θα αφηνα τον ελληνικο ηλιο για μερικα ψωροχιλιαρικα Πραγματικα που μπορει να απασχοληθει ενας αστροφυσικος στην ελλαδα,πουθενα??Οποια εμπειρια μην την κρατατε κρυφη γιατι μετα το εξαμηνο πτυχιακης αρχιζει το τρεξιμο..!
  4. Καλησπερα, Ανοιγω αυτο το θεμα διοτι αναζητωντας στο διαδικτυο ενω βρηκα πολλες συζητησεις και αναλυσεις για διαφορα επαγγελματα,δεν βρηκα τιποτα σχεδον για την αστρονομια,ας μας δωσουν τα φωτα τους οι πιο εμπειροι, Που μπορει να εργαστει καποιος με μεταπτυχιακες σπουδες στην αστροφυσικη στην ελλαδα και τι δειχνουν τα παραδειγματα γνωστων σας που εχουν ακολουθησει αυτο το δρομο,τελικα αξιζει καποιος να συνεχισει και να κυνηγησει τις σπουδες του πανω στην αστροφυσικη η ειναι κορεσμενο επαγγελμα? Ευχαριστω
  5. Κοιτα Gauss και εμεις σαν ηλεκτρολογοι εχουμε σχεση με τη φυσικη αφου φυσικους νομους εφαρμοζουμε...Σκεψου (θερμοδυναμικες,ηλεκτροχημιες,κυμαμτα,ενεργειες,δυναμεις μαγνητισμο) και βασικα πολλοι φυσικοι γινονται Ραδιοηλεκτρολογοι γιατι ναμην γινομαστε και μεις αστροφυσικοι
  6. Οταν κατι ειναι γεματο Νοηση και περιλαμβανει εννοιες οπως το Συμπαν και την ανθρωπινη Σκεψη μες τον χρονο και το χωρο το μονο που δεν μπορει ειναι να ειναι ανοητο...Κουρασμενοι ομολογουμενως μεν...
  7. Εγω διερωτομαι χωρις να εχω πολλες γνωσεις εαν ειναι ενα κλειστο συμπαν η ανοικτο συμπαν.Φιλοσοφικα και τα δυο εχουν τις ομορφιες τους παντως αλλα οι αποψεις διηστανται.
  8. Gauss καταρχας ευχαριστω για την εκτενη απαντηση σου, Αν καταλαβα καλα εδω εννοεις οτι τα μαθηματα αυτα ειναι απαραιτητα και οτι τα διδασκουν και στο μαθηματικο?Νομιζω οτι θα ειναι πολυ ψυχοφθορο να κανεις κατατακτηριες στο μαθηματικο αθηνας ... εχω ακουσει τα χειροτερα,φιλος μου ειναι εκει στο 7 ετος και ακομα κλαιγεται...! Πρεπει να μιλησω με τις γραμματειες για αρχη αν και ψιλοαπογοητευτικα ,αλλα γνωριζει κανεις καποια περιπτωση ηλεκτρολογου ΕΜΠ η οποιουδηποτε μηχανικου γενικοτερα που εκανε μαστερ αστροφυσικη η ειμαι ο πρωτος που το σκεφτομαι!?
  9. Εχω δυο μαθηματα για να τελειωσω το τμημα ηλεκτρολογων μηχανικων στο Ατει Πειραια και σκεφτομαι να αποφυγω τον στρατο προς το παρον(γκρρρ) και να συνεχισω σπουδες και μου εχει κολησει η αστροφυσικη οποτε και ηθελα να ρωτησω θα με δεχτουν λετε σε καποιο μεταπτυχιακο απο Ατει σαν ηλεκτρολογος μηχανικος η θα πρεπει να παω μεσω κατατακτηριων απο την αρχη?Επισης αντιλαμβανομαι πολυ καλα τη φυσικη,κβαντομηχανικη και γενικοτερα τα θεωρητικα φιλοσοφια κτλ αλλα ειμαι προς το μετριος στα μαθηματικα αν και εχω κανει αρκετα στη σχολη μου,λετε να εχω προβλημα???
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης