Jump to content

daniela

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με daniela

  • Γενέθλια 10/20/1984

του/της daniela Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. daniela

    Orion optics 20".

    οντως η τιμη ελκυστικη.....ιντσες πολλες....orion optics.....πολλα τα θετικα....αλλα η κατασκευη δεν δειχνει στιβαρη...!!!εστιακη αποσταση???παιζει το ρολο του και αυτο λιγο ελλειπης η παρουσιαση!!!!δεν ξερω μια λυση υπαρχει...καποιος να επιχειρησει κ να μας ενημερωσει....αντε αδειαστε πορτοφολια!!!
  2. daniela

    barlows

    με τη σειρα μου θα συμφωνησω και εγω......
  3. η αληθεια ειναι πως η μεταφορα ακουγεται πολυ δυσκολη....αλλα πιστευω ετσι οπως το σκεφτομαι να πετυχει.....
  4. ναι οντως ακουγεται πολυ καλο...λογικη τιμη και πολλες ιντσες....!!!!θα κανω μια προσπαθεια επικοινωνιας να δω για περισσοτερς λεπτομερειες....κ τα μεταφορικα....ευχαριστω
  5. σε ευχαριστω πολυ....ηταν πολυ χρησιμα οσα ειπες
  6. πω πω εχω μπερδευτει εντελως.....
  7. μπορουμε ν θεωρησουμε καποια εταιρια κορυφαια η πολυ καλη.....???εστω ν κατατοπιστω.....
  8. θα ηθελα ρε παιδια να πει καποιος με ποιο τροπο κρινουμε τα οπτικα γιατι εχω μπερδευτει εντελως.....
  9. πολυ ωραια τα λετε ρε παιδια....αν ειχα μεχρι στιγμης 1-2 παραμετρους τις κανατε εκατομμυρια!! ειλικρινα με κανετε κ νιωθω λες και πηρα σημερα το τηλεσκοπιο μου.....πω πω αγχωθηκα.... παντως geonik αυτο που μου εδειξες το ειδα κ εγω το εκρινα ως μια πολυ καλη επιλογη
  10. Αριστοτελη....στην παρουσα φαση θεωρω οτι το μεγεθος και η γνωση προσφαιρουν απολαυση....αν και θεωρω πως δεν ειναι αποκλειστικα "θελω" των γυναικων μονο.....χεχε!
  11. ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση στο προβλημα μου παιδια..... Τηλεμαχε θεωρω οτι οντως εχω επηρεαστει αρκετα απο οτι εχω διαβασει...οσα βεβαια διαβαζουμε κατα καιρους ειναι πολυ εντυπωσιακα!!! με τη φωτογραφηση δεν ασχοληθηκα ποτε και θεωρω οτι δεν χρειαζεται ακομη.... εκει που σκεφτομαι να στησω τη νεα μου αποκτηση ειναι αρκετα ψηλα και με ελαχιστη φωτορυπανση οπως κρινω βεβαια... Geonik ηθελα να σε ρωτησω.....μονος το κατασκευασες αυτο το θηριο??τα οπτικα κ τα λοιπα απο που??Τα πλεονεκτειματα που περιγραφεις ειναι πολυ εντυπωσιακα....!!εχεις αυξησει την περιεργεια μου και την ανυπομονησια μου!!!Αυτο βεβαια που αναφερεις για το υψος του τηλεσκοπειου ειναι τραγικο!!αν χρειαζεσαι και σκαλα περα απο το καροτσακι για να το μεταφερεις ειναι οντως προβλημα.... πολυ κουραστικο Planetman θεωρω οτι στα 2 χρονια κατοχης του 8" εχω δει αρκετα πραγματα (αν σκεφτεις οτι καθε βραδυ καιρου επιτρεποντος ειμαι στο τηλεσκοπιο μ),πιστευω πως εχω καλυψει αρκετες απο τις δυνατοτητες του αλλα παντα υπαρχει η διψα για κατι παραπανω....βεβαια με τους πλανητες ειμαι αρκετα ευχαριστημενη αλλα απο νεφελωματα γαλαξιες κτλ θεωρω οτι ενα μεγαλυτερο τηλεσκοπιο μπορει να μου δωσει κι αλλα.....!!Δυστυχως ομως λογω δουλειας κ κουρασης ειναι δυσκολο να απομακρυνομαι συχνα απο την πολη και να απολαυσω ενα καθαρο κ σκοτεινο ουρανο!!
  12. ηδη εστειλα ενα πμ και περιμενω ανυπομονα να διαβασω την αποψη του....
  13. αυτο ειναι το θεμα...και αν τελικα ενα τοσο μεγαλο τηλεσκοπιο κανει τη δουλεια που ολοι ακουμε....!!
  14. δημοσιος υπαλληλος και ανετη....λιγο δυσκολο αλλα οκ απτο υστερημα για το χομπι!!!τα παντα απαιτουν θυσιες
  15. θα ηθελα απλα να δοκιμασω την παρατηρηση απο διαφορα τηλεσκοπια για να καταληξω κιολας αλλα το 20αρι και ανω ειναι το μερακι μ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης