Jump to content

alexkid7

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από alexkid7

  1. Καλησπέρα σας. Επειδή έχω εξοχικό στην Ραφήνα όπου είναι μόνιμα "εγκατεστημένο" και το SW 8", εφόσον το αποφασίσετε για κάποιο Σαββατοκύριακο τώρα που ανοίγει ο καιρός, είμαι στην διάθεσή σας να ψάξουμε την περιοχή για κάποιο μέρος.
  2. Επιτέλους αν και είχε έρθει από τη Τρίτη στο πλανητάριο στην Αθήνα, μόλις σήμερα βρήκα χρόνο για να πάω να το παραλάβω! Μακάρι να μην έχει συννεφιά σήμερα μήπως και το εγκαινιάσω! Εννοείται ότι ανυπομονώ για να κανονιστεί αστροσυνάντηση!
  3. Αυτές οι φωτογραφίες ελπίζω να λήξουν πια όλη αυτή την παραφιλολογία και τις θεωρίες συνωμοσίας για το αν όντως πήγαμε όντως στην σελήνη ή όχι. Πάντως σίγουρα θα υπάρξουν και δύσπιστοι και θα πουν ότι είναι "φτιαχτές"..
  4. Πολύ ενδιαφέρον το θέμα για όσους αρχάριους είναι σε φάση να αγοράσουν τηλεσκόπιο. Φίλε Βοώτη πάντως εγώ από όσα έχω διαβάσει και μου έχουν πει άλλα παιδιά, θα πάω για 8" Dob λίαν συντόμως. Μάλλον δεν είναι τυχαία η επιλογή του μεγαλύτερου ποσοστού αρχάριων που το επιλέγουν.
  5. Να πω από εδώ ένα μέγαλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που πρόθυμα μου εξήγησαν πολλά χρήσιμα πράγματα σε έμενα τον αδαή. Μακάρι να μπορούσα να κάτσω περισσότερο.. Να είστε όλοι καλά παιδιά και θα περιμένω να ξαναοργανώσετε και άλλη εξόρμηση! =D> =D> =D>
  6. Οκ! Θα είμαι εκεί!

    Με τι αυτοκίνητο θα είστε?

    Edit : Επειδή μάλλον δεν το βλέπω να προλαβαίνω να είμαι εκεί 18:30, θά έρθω μέχρι βίλια και θα πάρω τηλέφωνο για λεπτομέρειες από κει και πέρα!

    Και ο θεός βοηθός!

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης