Jump to content

alexkid7

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από alexkid7

  1. Αγαπητοί / ες εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά , υγεία και ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας!
  2. Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Εύχομαι σε όλους υγεία και καθαρούς ουρανούς!
  3. Καλησπέρα σας. Επειδή έχω εξοχικό στην Ραφήνα όπου είναι μόνιμα "εγκατεστημένο" και το SW 8", εφόσον το αποφασίσετε για κάποιο Σαββατοκύριακο τώρα που ανοίγει ο καιρός, είμαι στην διάθεσή σας να ψάξουμε την περιοχή για κάποιο μέρος.
  4. alexkid7

    Skydiving από τα 36.500 μέτρα !

    Άλλη μια προσπάθεια για να δούμε μέχρι που φθάνουν τα ανθρώπινα όρια.. Ενδιαφέρον το εγχείρημα και πραγματικά εντυπωσιακό ότι θα "πέφτει" στο κενό για 6 λεπτά..!
  5. Καλή χρονιά σε όλους!
  6. Πάρα πολύ καλό το video για να συνειδητοποιήσουμε πόσο "μικροί" είμαστε..
  7. alexkid7

    Ε...Ε...Εφτασε!

    Φίλε μου καλορίζικο και εύχομαι στην Μεσσηνία να έχεις απόψε καλύτερο καιρό για να το χαρείς σε σχέση με την συννεφιά στην Αθήνα..
  8. Επιτέλους αν και είχε έρθει από τη Τρίτη στο πλανητάριο στην Αθήνα, μόλις σήμερα βρήκα χρόνο για να πάω να το παραλάβω! Μακάρι να μην έχει συννεφιά σήμερα μήπως και το εγκαινιάσω! Εννοείται ότι ανυπομονώ για να κανονιστεί αστροσυνάντηση!
  9. Συγχαρητήρια! Πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία!
  10. alexkid7

    Google Moon

    Πάρα πολύ καλό! Πολλά μπράβο για το link!!!
  11. Αυτές οι φωτογραφίες ελπίζω να λήξουν πια όλη αυτή την παραφιλολογία και τις θεωρίες συνωμοσίας για το αν όντως πήγαμε όντως στην σελήνη ή όχι. Πάντως σίγουρα θα υπάρξουν και δύσπιστοι και θα πουν ότι είναι "φτιαχτές"..
  12. Πολύ ενδιαφέρον το θέμα για όσους αρχάριους είναι σε φάση να αγοράσουν τηλεσκόπιο. Φίλε Βοώτη πάντως εγώ από όσα έχω διαβάσει και μου έχουν πει άλλα παιδιά, θα πάω για 8" Dob λίαν συντόμως. Μάλλον δεν είναι τυχαία η επιλογή του μεγαλύτερου ποσοστού αρχάριων που το επιλέγουν.
  13. Φίλε πόσο καιρό το έχεις στην κατοχή σου? Οι λωρίδες ξύλου στην βάση είναι κάποιου είδους "πατέντα"?
  14. Να πω από εδώ ένα μέγαλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που πρόθυμα μου εξήγησαν πολλά χρήσιμα πράγματα σε έμενα τον αδαή. Μακάρι να μπορούσα να κάτσω περισσότερο.. Να είστε όλοι καλά παιδιά και θα περιμένω να ξαναοργανώσετε και άλλη εξόρμηση!
  15. Οκ! Θα είμαι εκεί! Με τι αυτοκίνητο θα είστε? Edit : Επειδή μάλλον δεν το βλέπω να προλαβαίνω να είμαι εκεί 18:30, θά έρθω μέχρι βίλια και θα πάρω τηλέφωνο για λεπτομέρειες από κει και πέρα! Και ο θεός βοηθός!
  16. Θα προσπαθήσω να ανέβω σήμερα για πρώτη φορά. Περίπου τι ώρα θα είστε εκεί? Θα με βοηθήσει gps για να βρω την τοποθεσία? Έχετε δώσει ρανεβού σε κάποιο μέρος? Φιλικά, Αλέξανδρος
  17. Γεια σας! Είμαι νέος στην παρέα σας και θα προσπαθήσω να έρθω (αν καταφέρω να το βρω!) την παρασκευή για να πάρω μια ιδέα. Φιλικά, Αλέξανδρος
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης