Jump to content

GothickaDuse

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με GothickaDuse

  • Γενέθλια 07/03/1969

του/της GothickaDuse Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα απο την τεχνική της Αστροφωτογράφησης αλλά και της φωτογραφίας γενικότερα. Γνωρίζω όμως να μαγεύομαι! Η φωτογραφία σας μου το προκάλεσε αυτό στο μέγιστο βαθμό! Αγαπητέ Ammonite Συγχαρητήρια!!!
  2. Τυχεροί εμείς εδώ στην Έδεσσα μόνο βροχή, σύνεφα, βροχή,σύνεφα, μαυρίλα και ούτε να τη φανταστούμε δεν μπορούμε. Να δείτε και για΄μας παρακαλώ!!
  3. Μπορεί να συμπεριληφθεί, με όποιο τρόπο σου φανεί δόκιμος!
  4. Έχουν μέλλον διότι είναι και θα παραμείνει σε εντονότερο βαθμό ανάγκη! Είναι επίσης φυσιολογική εξέλιξη και επακόλουθο της τεχνολογικής προόδου. Το μόνο που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε είναι το ¨πόσο¨μέλλον θα χρειαστεί ώς τις πρώτες αποικίσεις. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι συνδαιτυμόνες εδώ, είμαστε ιδιαίτερα ανυπόμονοι για αυτό! Ψήφισα το 6 αλλά εάν γινόταν θα ψήφιζα και το 4 και το 5. Μάκη ποιό το νόημα της μή αποίκισης σε άλους πλανήτες?
  5. Βάλτε και εμένα στην παρέα!
  6. Στην αρχή ήταν κάποια σίριαλ και κάποια αντίστοιχα ντοκιμαντέρ στην τv. Κατόπιν στο τέλος του δημοτικού ήταν το περιοδικό ¨Αγόρι¨, μια απο τις ιστορίες του λεγόταν ¨Internicus¨σφράγισε την αγάπη για το διάστημα και τους κόσμους του!!! Μερικά χρόνια αργότερα ήρθαν τα πρώτα κιάλια και οι νυχτερινές παρατηρήσεις στο μπαλκόνι και με κρύο και με ζέστη (για να είμαι ειλικρινής έβλεπα και τη γειτόνισσα σε κάθε ευκαιρία)! Το πρώτο τηλεσκόπιο ήρθε πριν απο ένα χρόνο!!! και όπως ώς τώρα δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς μοτοσυκλέτα, δεν μπορώ να με φανταστώ πια και χωρίς τον ¨καθρέφτη¨μου!!!
  7. Τί με ενθουσίασε; Αυτό που υπάρχει εκεί πάνω και γύρω μας, το οποίο έχετε ήδη περιγράψει εύλογα! Το πάθος που με δικατείχε πάντα και που έχετε βοηθήσει να μεγεθυνθεί! Το ότι ίσως τελικά ανακαλύψω με τη βοήθεια του ¨πώς¨των φυσικών το ¨γιατί¨των φιλοσόφων! Το ότι μπορώ να ταξιδεύω ευτηχισμένος πολύ μακριά (άν και θα μπορέσω μακρύτερα κάποια στιγμή -dob 8"- προς το παρών! Τί με απογοήτευσε; Μάλλον τίποτα. Όλες οι συμπεριφορές που (με) (μας) στεναχωρούν δεν αποτελούν παρά ανθρώπινες εκφάνσεις -λιγότερο πολιτισμένων- ανθρώπων και τίποτε περισσότερο! (Με την ευκαιρία να σας χαιρετήσω δημόσια όλους αφού είναι η πρώτη μου δημοσίευση)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης