Jump to content

fantazio

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με fantazio

  • Γενέθλια 12/19/1977

του/της fantazio Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. fantazio

    Σελήνη 19/9/2013

    Bresser Skylux 70/700 Vixen NPL 30mm Φίλτρο Σελήνης Skywatcher
  2. fantazio

    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ...

    Οι φακοί παραλήφθηκαν. Κώστα σε ευχαριστώ πολύ
  3. fantazio

    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ...

    Καλημέρα, έχετε πμ
  4. fantazio

    Αυγουστιάτικη Πανσέληνος

    Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Αν και με υποτυπώδη εξοπλισμό πήγε καλά .
  5. fantazio

    Αυγουστιάτικη Πανσέληνος

    Αυγουστιάτικη Πανσέληνος τραβηγμένη με το Bresser Skylux του lidl και με Olympus VR-340.
  6. Κι άλλη μία απο χθές το βράδυ.
  7. Το σημαντικότερο είναι υγεία παιδια. Υγεία πάνω απο όλα για όλους σας και για αυτούς που αγαπάτε. Και φυσικά καθαροί ουρανοί.
  8. Πάρτε και δύο δείγματα τραβηγμένα πριν λίγο χρησιμοποιώντας δύο απο τα προσοφθάλμια που βρίσκονται στο κουτί και το κινητό μου τηλέφωνο φωτο 2 φωτο 1
  9. Λοιπόν φίλε μου τα κατάφερες και έπεισες κάποιον φέτος. Αν θυμάσαι στο θέμα http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=13400&start=15 είχες καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες. Το αγόρασα εγώ σήμερα απο το Lidl στο περιστέρι. Για όποιον ενδιαφέρεται κατα τις 20:00 που ήμουν εγώ εκεί και το πήρα είχαν μείνει καμμια 10αριά ακόμα. Λοιπόν οι εντυπώσεις μου είναι αρκετά θετικές. Βέβαια δεν είμαι και αντικειμενικός κριτής μια και είναι το πρώτο μου. Κατάφερα και είδα σελήνη σήμερα, αν και είχε αρκετή συννεφιά, και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Σε λίγες μέρες που θα φύγω και εκτός Αθήνας και θα είμαι σε ουρανό χωρίς φωτορύπανση πιστεύω ότι θα σας πω και άλλες εντυπώσεις.
  10. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μου δώσατε αρκετο υλικό για σκέψη και προβληματισμό. giorgosgr αυτά που αναφέρεις είναι της skywatcher σωστά?
  11. Αυτό που μου απάντησαν απο το Πλανητάριο Θεσ/νίκης έιναι ότι το powerseeker 80/900 δε το φέρνουν πια γιατί η βάση του δεν έιναι πού σταθερή. Ισχύει αυτό?
  12. Ναι η αλήθεια είναι τα τηλεσκόπια της celestron σίγουρα υπερτερούν. Το έχω διαπιστώσει διαβάζοντας διάφορα reviews στο internet αλλά παίρνοντας και γνώμες απο ανθρώπους που ασχολούνται ήδη πιο πρακτικά απο μένα με την αστρονομια. Το θέμα είναι ότι αυτά τα διοπτρικά εισαγωγικά τηλεσκόπια της celestron τα έχω δεί στο site της αλλά δε τα έχω δεί στα μαγαζιά εδώ στην ελλάδα. Βέβαια δεν έχω ψάξει πολύ εδώ στα μαγαζιά αλλά μόνο online. Τη πρόταση με τα 6-8" την εχω δεί ότι υπερτερεί εδώ στο forum, έχω διαβάσει παλιότερα θέματα, αλλά έχω αποφασίσει τουλάχιστον σε αυτή τη φάση να πάρω διοπτρικό για το λόγο αυτόν που αναφέρετε ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και απο το μπαλκόνι μου, αλλά μεταφέρεται και εύκολα. Αργότερα βλεπουμε. είναι και το οικονομικό στη μέση!!!
  13. Οκ λοιπόν. Το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα στο skywatcher και το powerseeker. Έχω ακούσει και εγώ ότι σαν εταιρεία η celestron θεωρείται καλύτερη. Τι εννοείτε ότι η σειρά έχει διακοπεί? Στο site της celestron το βλέπω ακόμα κανονικά. Έστειλα και ένα email στο πλανητάριο θεσ/νίκης να δώ αν το έχουν γιατί γεγονός είναι ότι στον κατάλογό τους δεν υπάρχει. Πάνω που ψήθηκα και σχεδόν αποφάσισα λες να μήν υπάρχει?
  14. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Διάβασα τις κριτικές που μου στείλατε. Αν κατάλαβα καλά το powerseeker μάλλον κερδίζει κατα κράτος. Στις κριτικές το travelscope 70 δε το θάβει βέβαια τελείως ο τύπος απλά λέει ότι είναι πολύ entry level αν κατάλαβα καλά. Πάντως οι φωτό που έβγαλε με το τηλεσκόπιο αυτό ήταν αρκετά εντυπωσιακές. Προφανώς υποστηρίζετε ότι το powerseeker θα έχει καλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης