Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
scott Εξωγήινος
Ένταξη: 15 Νοέ 2010 Σύνολο δημοσιεύσεων: 744 Τόπος: Κοζάνη Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 23/02/2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:13 Θέμα δημοσίευσης: ακυρο |
|
|
θα ρωτουσα...
"Εχεις καλητερο τηλεσκοπιο απο το δικο μου?" _________________ Κων/νος Σιδηρόπουλος
Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tsaprazi Εξωγήινη
Ένταξη: 15 Απρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1140 Τόπος: Στοκχόλμη Ηλικία: 24 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 23/02/2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:51 Θέμα δημοσίευσης: Re: ακυρο |
|
|
scott έγραψε: | θα ρωτουσα...
"Εχεις καλητερο τηλεσκοπιο απο το δικο μου?" |
Εμπνευσμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί οι σωματικές τους δυνατότητες σε επίπεδο όρασης να ήταν αρκετές για να καλύψουν τη συλλεκτική ισχύ πολλών τηλεσκοπίων μαζί. _________________ Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.
Albert Einstein |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
themaras Αστρόφιλος
Ένταξη: 11 Σεπ 2010 Σύνολο δημοσιεύσεων: 63 Τόπος: κορινθος Ηλικία: 37 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/02/2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 1:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: ακυρο |
|
|
Tsaprazi έγραψε: | scott έγραψε: | θα ρωτουσα...
"Εχεις καλητερο τηλεσκοπιο απο το δικο μου?" |
Εμπνευσμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί οι σωματικές τους δυνατότητες σε επίπεδο όρασης να ήταν αρκετές για να καλύψουν τη συλλεκτική ισχύ πολλών τηλεσκοπίων μαζί. |
αμα το ματι τους παιρνει και barlow τοτε την κατσαμε!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
scott Εξωγήινος
Ένταξη: 15 Νοέ 2010 Σύνολο δημοσιεύσεων: 744 Τόπος: Κοζάνη Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/02/2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
 _________________ Κων/νος Σιδηρόπουλος
Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
voyager7464 Αστρόφιλος Ένταξη: 07 Οκτ 2013 Σύνολο δημοσιεύσεων: 50 Ηλικία: 9 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα ρωτουσα .....
Υπαρχει μισος,κακια,εγωισμος στον πολιτησμο σας ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 15482 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάλλον θα τον σκότωνα προληπτικώς. Η ιστορία έχει δείξει πως επίκειται ολοκληρωτικός αφανισμός των επισκεπτομένων σε ανάλογες περιπτώσεις. _________________ Οὖτιν με κικλήσκουσι
My Optics
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kkokkolis στις 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:34, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KOSTAKIS Εξωγήινος Ένταξη: 03 Φεβ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1264 Τόπος: Αθηνα Ηλικία: 51 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παμε ολοι μαζι.....
Η ΓΗ,
ΑΝΗΚΕΙ,
ΣΤΟΥΣ ΓΗ-Ι-ΝΟΥΣ.
(οξω οι οξωγηινοι)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bi2L Εξωγήινος
Ένταξη: 05 Απρ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 6852 Τόπος: Κέρκυρα, Ελλάδα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kkokkolis έγραψε: | Μάλλον θα τον σκότωνα προληπτικώς. Η ιστορία έχει δείξει πως επίκειται ολοκληρωτικός αφανισμός των επισκέτομένων σε ανάλογες περιπτώσεις. | ...Αφου πρώτα μάθαινα τον τρόπο λειτουργίας του υπολογιστή του σκάφους, μην πάει χαμένη τόσο μεγάλη βάση δεδομένων που ξέρεις μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαγαλαξιακό Internet, στην εξωwikipedia και στον εξωgooglακο (που ξέρεις μπορεί να μάθαινα ότι δεν χρειάζεται να τον σκοτώσω ή και το αντίθετο) _________________ Βασίλης Μεταλληνός
OO 16 1600 f4
ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6
TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200
ED80 600 f7.5, Vixen9x63
Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120
2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21
www.metallinos.net |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 15482 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακάρι να δούλευε έτσι ο κόσμος. Αλλά δεν.
Μίλα εσύ Βασίλη με τον κο Εξωκορτέζ. εγώ λέω να πάρω τα μέτρα μου, για να μην μου τα πάρει εκείνος.
Και όποιος βρει μια φιλική επίσκεψη ανώτερου πολιτισμού σε κατώτερο στην ιστορία ας με ενημερώσει και εμένα ώστε να μην γενικεύω. Ακούω. _________________ Οὖτιν με κικλήσκουσι
My Optics |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Maniot Αστρομανιακός
Ένταξη: 05 Νοέ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 157 Τόπος: Αθηνα Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να αποδειξει την εικασια του Goldbach. _________________ Σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.
Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα
ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bi2L Εξωγήινος
Ένταξη: 05 Απρ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 6852 Τόπος: Κέρκυρα, Ελλάδα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κώστα δυστυχώς εαν έρθει έστω και ένας θα είναι ήδη γνωστή η τοποθεσία μας και αν αυτος ο ένας δεν επιστρέψει το σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και άλλοι να τον ψάξουν... εκτος και αν έκανε διαγαλαξιακή εξερεύνηση οπότε εκει χανόμαστε στα δισεκατομμύρια των αστέρων του Γαλαξία μας.
Και μια ερώτηση:
Εαν έβλεπες μέσα απ'το Τηλεσκόπιο σου ένα αντικείμενο που μόλις ξεκίνησε απ'τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και κινείται με την ταχύτητα του φωτός προς τα εσένα, θα μπορούσε ο επιβάτης του να είναι δίπλα σου αυτη την στιγμή; _________________ Βασίλης Μεταλληνός
OO 16 1600 f4
ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6
TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200
ED80 600 f7.5, Vixen9x63
Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120
2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21
www.metallinos.net |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
wereniki Εξωγήινη
Ένταξη: 18 Νοέ 2010 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2414 Ηλικία: 59 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν, πρώτα θα τον κέρναγα μια τσικουδιά!
Μετά θα τον ρώταγα:
• Από πού έρχεσαι; Πώς είναι ο πλανήτης σου;
• Πώς έφτασες μέχρι τη Γη, τι είδους τεχνολογία χρησιμοποίησες;
• Με ποια ταχύτητα ταξιδεύετε;
• Πώς πιστεύετε ότι δημιουργήθηκε το Σύμπαν;
• Έχετε βαρύτητα στον πλανήτη σου;
• Πόσες αισθήσεις έχετε; Και πόσες διαστάσεις αντιλαμβανόσαστε;
• Πώς είναι οργανωμένες οι κοινωνίες σας;
• Έχετε φτάσει στο χείλος της καταστροφής; Την αποφύγατε και πώς;
• Έχετε Θάλασσα στον πλανήτη σου;
• Τι ξέρετε για εμάς, για τον πλανήτη Γη;
Και αν η τσικουδιά δεν τον είχε ζαλίσει, θα συνέχιζα ακάθεκτη:
• Έχετε Ποιητές, ζωγράφους, καλλιτέχνες στον πλανήτη σου;
• Χρειάζεστε ύπνο για ξεκούραση;
• Πόσα χρόνια ζείτε;
• Ποια άλλα είδη ζωής έχετε στον πλανήτη σου; Έχετε λουλούδια;
• Με τι τρεφόσαστε;
• Επικοινωνείτε με άλλους εξωγήινους;
• Μπορείς να με πάρεις μαζί σου;
Και μετά, αφού θα ήταν, λέει, ανέφελη νυχτιά θα τον παρακαλούσα να μου περιγράψει και να μου ονομάσει όλους τους αστερισμούς στο στερέωμα. Θα του έδειχνα να δει μέσα από το τηλεσκόπιό μου, κι ας έβαζε τα γέλια με την τεχνολογία μας.
Τέλος, θα τον ρώταγα, αν ξέρει τον Μικρό Πρίγκιπα, αν τον έχει συναντήσει κάπου για να μου πει προς τα πού να στρέψω το nexstaraki μου, αφού τον ψάχνω από τα μικράτα μου, αλλά ακόμα δεν….
ΥΓ:
Εννοείται ότι θα ανταλλάσσαμε mail, τηλέφωνα και θα τον αποχαιρετούσα με μια μεγάαααλη, ζεστή αγκαλιά!  _________________ Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατερίνα, ξέχασες να τον περάσεις καραντίνα για την εξωγήινη ευλογιά.
Βασίλη, αφού βλέπω το αντικείμενο, έχει ήδη φθάσει. Μόνο εφόσον έχει ταχύτητα c φυσικά. _________________ Οὖτιν με κικλήσκουσι
My Optics |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimmy Εξωγήινος
Ένταξη: 29 Μάρ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 288 Τόπος: athens, peristeri Φύλο: Μη δηλωμένο |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bi2L έγραψε: |
Και μια ερώτηση:
Εαν έβλεπες μέσα απ'το Τηλεσκόπιο σου ένα αντικείμενο που μόλις ξεκίνησε απ'τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και κινείται με την ταχύτητα του φωτός προς τα εσένα, θα μπορούσε ο επιβάτης του να είναι δίπλα σου αυτη την στιγμή; |
εάν το αντικείμενο είναι φωτόνιο...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgosgr Εξωγήινος
Ένταξη: 18 Αύγ 2002 Σύνολο δημοσιεύσεων: 5134 Τόπος: Ampelogardens Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/10/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τιποτα δεν νομίζω πως θα καταλάβαινε ελληνικά. Σε σένα πάντως θα έλεγα πως έβλεπες πολύ X-files.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! _________________ Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|