tzimis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 καλημερα σε ολους!λοιπον το μικροβιο του τηλεσκοπιου το κολησα και εγω εδω και 3 χρονια κοντα αλλα ηθελα να καταφερω να μαζεψω ενα καλο χρηματικο ποσο για να παρω ενα καλο τηλεσκοπιο...πραγμα που δεν καταφερα ακομη,αλλα μου εκαναν ξαφνικα δωρο ενα εχθες,που δεν ξερω ουτε την μαρκα του,και ουτε τα τεχνικα χαρακτιριστικα του.....αν μπορουσε να βοηθησει κανεις και να μου βρει στοιχεια για αφτο το τηλεσκοπιο θα ειμαι ευγνωμον...το τηλεσκοπιο ειναι το AURIGA Rifratore 70/900 EQ1.ευχαριστω.
DjEvan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 http://www.ildiaframma.it/prodotto-143055/Rifrattore-70900.aspx http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=514
sportikus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Και ποσων χρονων εισαι?Επίσης θέλουμε ΑΦΜ ,μια υπογεγραμμένη δήλωση απο τους γειτονους οτι σ`αφήνουν να το χρησιμοποιείς και μια βεβαίωση απο τον οικείο δήμο οτι ξέρεις να παίζεις αφρικανική τούμπα και ινδικό μονόχορδο. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 Και ποσων χρονων εισαι?Επίσης θέλουμε ΑΦΜ ,μια υπογεγραμμένη δήλωση απο τους γειτονους οτι σ`αφήνουν να το χρησιμοποιείς και μια βεβαίωση απο τον οικείο δήμο οτι ξέρεις να παίζεις αφρικανική τούμπα και ινδικό μονόχορδο. Χθες παρακολούθησα τον Rigoletto στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Άψογο έργο, άψογοι ερμηνευτές, άψογη εκτέλεση. Προτείνω να πάτε να το δείτε.Άσχετο; Αν το δείτε θα καταλάβετε πως δεν είναι καθόλου, μα καθόλου άσχετο. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 Δημητρη (καλησπερα και σε εσενα), το τηλεσκοπιο που σου χαρισαν ειναι ενα εισαγωγικο τηλεσκοπιο, με το οποιο (αν ασχοληθεις) θα ανακαλυψεις βασικες εννοιες και "αξιες" οσον αφορα την αστρονομια και τον εξοπλισμο.Μπορει να μην σου δειξει τον "ουρανο με τ'αστρα", αλλα σιγουρα θα μαθεις (και στην πραξη) τα βασικαοσο αφορα πχ.... συντεταγμενες,μεγενθυνση,πολικη ευθυγραμμιση,ευρεση αντικειμενου, παρακολουθηση, ποιοτητα οπτικων,φορητοτητα/διαδικασια στησιματος (ακομα και για ενα ελαφρυ τηλεσκοπιο σαν αυτο), προσοχη στον χειρισμο/χρηση, και ενα σωρο πολυτιμες πληροφοριες.Θα καταφερεις να δεις τους ευκολους στοχους απο τον καταλογο Μεσσιε( Messier), ειδικα αν παρατηρεις απο σκοτεινο ουρανο.Γενικως...εφοσον "επεσε" στα χερια σου, αξιοποιησε το οπως ακριβως το χαρακτηρισα παραπανω,(εισαγωγικο) και αν μελλοντικα εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι για την αστρονομια , η επιλογη ενος προχωρημενου τηλεσκοπιου (μεσα στις δυνατοτητες σου) θα ειναι ευκολοτερη υποθεση για σενα, και ασφαλεστερη επενδυση πλεον.καλη αρχη...Κωστας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα