Hlias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Γεια σας παιδια!Ανέβασα στο blog μου δυο πολυ καλά video που πιστεύω οτι θα βοηθήσουν αυτούς που θέλουν να κάνουν άνα καλό ξεκίνημα με την ερασιτεχνική αστρονομία!!! http://ellinikosistos.blogspot.com/2010/01/blog-post_11.html
Hlias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Εαν θέλετε πείτε μου να ανεβάσω και άλλα τετοια video!
CIOAN Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Φίλε μου πολύ καλά τα video, άμα μπορείς καλό είναι να βάλεις και άλλα οποιαδήποτε σοβαρή γνώση είναι χρήσιμη. Στο παρακάτω link σου στέλνω ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα για τον ουρανό, μπορεί να το ξέρεις αλλά σε αντίθετη περίπτωση ελπίζω να σου αρέσει και εσένα!
aristotelis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Πολυ καλα βιντεο φιλε Ηλια.. Σε ευχαριστουμε πολυ...!
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Πολύ χρήσιμα! Ευχαριστούμε! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
CIOAN Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Φίλε μου συγνώμη από λάθος δεν προστέθηκε το link με το δωρεάν πρόγραμμα του ουρανού το οποίο και στο στέλνω τώρα.......www.stellarium.org από εκεί θα δεις οδηγίες για το πρόγραμμα!
Hlias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Μολις προσθεσα και τα αλλα 3 video(Απρίλιος - Ιούνιος,Ιούλιος - Σεπτέμβιος,Οκτώβριος - Δεκέμβριος)
Ioanna K. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Καταπληκτικα ολα τα βιντεο!Ευχαριστουμε πολυ! If anybody ever had a heart,well.. He wouldnt be alone..Matchbox 20, Hang
themis_kart Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Ηλία πολύ όμορφα βίντεο, πραγματικά είναι ότι πρέπει για τις συννεφιασμένες μέρες!!! Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
konpan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Συγχατήρια για την ιστοελίδα σου και για τις προσπάθειές σου
af8artos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 πολύ καλό βοήθημα για κάποιον όπως εμένα που αρχίζω τώρα την εκμάθηση του ουρανού μπράβο!
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Μπράβο Ηλία φίλε μου, βοήθησες πολύ κόσμο έτσι. Τα βίντεο αυτά είναι απλώς τέλεια και το καλό είναι ότι τα έχεις τώρα εκεί μαζεμένα. Τα είχα ξαναδεί, αλλά ήταν άλλο από εδώ και άλλο από εκεί, σκορποχώρι! Σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Κβαζαρ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Μπραβο Ηλια παρα πολυ ωραια τα βιντεακια σου πολυ απολαυστικα,και προσφερουν παρα πολλα σε αρχαριους οπως εγω!Ειναι οτι πρεπει μεχρι να ερθει το βιβλιο που παρηγγειλα Φιλικα Σκανδαλης Γεωργιος
aagios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Καλή δουλειά. Να είσαι καλά. Ειναι αρκετά χρήσιμο να είναι όλα μαζί μαζεμένα. Με εκτίμησηΆρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα