ASTROC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Καλοριζικο και καλες παρατηρησεις. http//www.ethaleia.gr/ , http//astrochania.blogspot.gr/
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Καλορίζικο Γιωργο Καλες παρατηρησεις να εχεις και καθαρους ουρανους!!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Karellen Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Γιώργο φέρτο και στην πατρίδα να το δω! Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Γιώργο, καλορίζικο! Πολύ καλή επιλογή και θα το ευχαριστηθείς σίγουρα. Δεν πειράζει που δεν πήρες 16άρι, το καλύτερο τηλεσκόπιο είναι αυτό που μπορούμε και χρησιμοποιούμε συχνά. Άλλωστε από τις 8" στις 12" ανοίγεται ένας καινούργιος ουρανός. Καλές παρατηρήσιες! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Γιώργο έκανες κίνηση mat.Ασε το εξοχικό κ κανόνισε για Πάρνωνα το Σαββατοκύριακο.Νομίζω πως του πρέπει ένας σκοτεινός ουρανός για πρώτη του φορά. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
babgia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Καλορίζικο & καλές παρατηρήσεις.Όταν μπορέσεις πες μου πόσα κιλά είναι ο σωλήνας μόνος του. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Γιώργο καλώς το δέχθηκες, καλορίζικος και καλοτάξιδος ο φωτοκουβάς! Τελικά γίναμε "συνάδελφοι" με μόνη εξαίρεση το autotracking που θα έχεις. Ανυπομονώ πραγματικά να μας πεις εντυπώσεις από αυτό. Καλά ταξίδια.. Μπάμπη στο σκέτο μοντέλο που έχω, είναι στα 19.5 κιλά ο σωλήνας. Οπότε στα 20κάτι το κόβω του Γιώργου με το μηχανισμό μαζί. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Για να μη πω για τον τρόπο επιλογής των στόχων (ας δούμε τι έχει να μας πει η Κατερίνα γι' αυτό)! Η Κατερίνα θα τα πει ΟΛΑ γιατί βάρεσε μπιέλα με αυτά που άκουσε και διάβασε τις τελευταίες μέρες!Να θυμίσω λοιπόν, δηλώσεις στο φόρουμ -των τελευταίων ετών- του φίλτατου Ζορζ. Προς νεοεισελθέντες στο χώρο : Ήπια προτροπή. 1.Απέφυγε goto, computers klp.2.Μην πετάς τα λεφτά σου σε σκουπιδογκατζετάκια. Γενικότερες δηλώσεις : 1.GOTO? Μπλιαχχχχχ! Με το χέρι κινώ το τηλεσκόπιο πάνω από 100 μοίρες/sec. Κανένα goto δεν φτάνει αυτήν την ταχύτητα. Χώρια ό,τι με το goto χάνεις την πλάκα να βρίσκεις τα ουράνια σώματα. 2. Αστροζάπερς*. Δεν τους θέλω στο χόμπυ. Αποτελούν μάστιγα για την ερασιτεχνική αστρονομία. Δεν τους θεωρώ καν ερασιτέχνες αστρονόμους. *είναι και γλωσσοπλάστης... επινόησε νέο όρο για όσους έχουν goto... Οι παραπάνω δηλώσεις είναι ένα ελάχιστο δείγμα για το τι έχουμε ακούσει τόσο στο φόρουμ όσο κι έξω από αυτό, όσοι είμαστε κάτοχοι ρομποτικών ή τολμήσαμε να δηλώσουμε την πρόθεση μας να αγοράσουμε ρομποτικό!Να θυμίσω επίσης την ταλαιπωρία των συντονιστών να κλειδώνουν θέματα που τα μπαρούτιαζε με τις εκρηκτικές του δηλώσεις. Σε προσωπικό επίπεδο τώρα. Πρώτον : εκλονίσθη ο ατομικός μου πολιτισμός! Δεν μπορείς κύριε με ένα " άλλαξα γνώμη για το goto" να μου γκρεμίζεις ό,τι έχω χτίσει με τόσο κόπο για το... Γιβραλτάρ των ντομπσονάδων!!!Ποιος νομίζετε ό,τι καθιέρωσε την καραμέλα " Πάρε ντομπ 8 ";;; Αυτός που βαρέθηκε να την πιπιλάει τα τελευταία 25 χρόνια! Δεύτερον: Δεν μπορείς κύριε εγώ να έχω το πρόβλημά μου με το τηλεσκόπιο μου κι εσύ να μου λες, τι θέλεις να σου κάνω αφού ήθελες goto? Πούλα το και πάρε 5 dob και θα σου περισσέψουν και λεφτά!Και δεν φτάνει αυτό, σε έχω τώρα να μου λες : Βρε goto και πάσης Ελλάδος! Long live goto! Ως ΕΔΩ! Φυσικά και οφείλεις να απολογηθείς!Φυσικά και οφείλεις να ζητήσεις εκατοντάδες συγγνώμες! (Ξεκίνα από μένα ) Καλορίζικο είπα; Δεν είπα εεε; Καλορίζικο, καλοτάξιδο και ανυπομονώ να τα βγάλουμε βόλτα δίπλα δίπλα και να αστροζαπάρουμε με τη συνοδεία -του έως πρότινος εκνευριστικού ήχου-... του υπέροχου γκρρρρρου γκρρρρρρου γκρρρρρρου!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Never say never again!Το να μπορείς να εγκαταλείπεις τις προσκολλήσεις είναι χαρακτηριολογικό προτέρημα και εξελικτικό πλεονέκτημα.Πάντως, έχεις δίκιο, δεν πρέπει να απαξιώνουμε τίποτε, καθώς η ιστορία και το μέλλον μας διαψεύδει κατ' επανάληψη με εξαιρετική επιδεξιότητα. Όλοι όμως υποπίπτουμε σε τέτοια σφάλματα, μην αποθαρρύνουμε τον ανανήψαντα!Lets go to goto! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 H προσπάθεια του σε άλλο νήμα, να παραστήσει τον Sean Connery, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι... (Λέμε τώρα, το ξέρει έτσι κι αλλιώς πως δεν υπήρχε περίπτωση να μη σχολιάσω τα...εξελικτικά πλεονεκτήματα του ) Μην ανησυχείς και δεν αποθαρρύνεται με τίποτα!!! Απλώς προσπαθώ να του κόψω τη φόρα για να μην υιοθετήσει νέα καραμέλα για τα επόμενα 25 χρόνια "πάρε νευτώνειο με goto!"By the way, αυτές τις μέρες έχει πει απίστευτες ατάκες. Έχω γελάσει τόσο πολύ, που πραγματικά περιμένω πως και πως να βρεθούμε μαζί σε παρατήρηση! Υ.Γ: Με γεια και το δικό σου τηλεσκόπιο
alepohori Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 By the way, αυτές τις μέρες έχει πει απίστευτες ατάκες. Έχω γελάσει τόσο πολύ, που πραγματικά περιμένω πως και πως να βρεθούμε μαζί σε παρατήρηση! Εγώ τον ξαναπήρα σήμερα από το καφέ που απολάμβανα στο Αλεπ. για να μου πει τις εντυπώσεις του! Με άκουσε όλο το μαγαζί, δε σου λέω τίποτα Κατερίνα μου... Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα