Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

***** Οι παραγγελίες έκλεισαν ******

Αγαπητοί φίλοι,

Μιας και πάνε τρία χρόνια από την τελευταία φορά που τυπώσαμε μπλουζάκια, είναι καιρός να ξαναβγεί τόσο για τα νέα μέλη που δεν είχαν προλάβει όσο και για όσους παλιούς θέλουν και άλλο. Μπορείτε από σήμερα να παραγγέλνετε εκ νέου ώστε να τα λάβετε έως τον Ιούνιο το αργότερο.

Το μπλουζάκι θα έχει το γνωστό σχέδιο του astrovox που είχαν και τα παλιά με τις εξής διαφορές:

:arrow: Το σχέδιο θα τυπωθεί μπροστά (κατά πάγια απαίτηση πολλών φίλων)

:arrow: Διαθέτουμε τρία πολύ ωραία νέα χρώματα

Επιπλέον, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την καλύτερη δυνατή τιμή και τα μπλουζάκια δίνονται προς 6 ευρώ το καθένα.

Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να κάνετε την επιλογή σας.

Χρώματα

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι:

:arrow: Μαύρο

:arrow: Άσπρο

:arrow: Κόκκινο (σκούρο)

:arrow: Κίτρινο (gold)

:arrow: Τιρκουάζ (σκούρο - atoll blue)

Και τα τρία νέα χρώματα είναι πολύ όμορφα!

Μεγέθη

Τα μπλουζάκια είναι διαθέσιμα στα εξής μεγέθη (αναφέρονται σε αντρικά μεγέθη)

XXL, XL, L, M, S, Παιδικό

Το παιδικό κάνει για μικρά παιδιά (12-14 χρόνων) ή λεπτοκαμωμένες κοπέλες. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν το αντρικό μέγεθος που πιστεύουν πως τους κάνει.

Η φόρμα των t-shirt είναι κανονική (ούτε στενή ούτε φαρδιά) οπότε πιστεύω πως διαλέγοντας το μέγεθος που συνήθως φοράτε θα είστε εντάξει.

Τρόπος πληρωμής και αποστολής

Όλα τα μπλουζάκια θα αποσταλούν με τα ΕΛΤΑ και τα έξοδα αποστολής θα καλυφθούν από τον παραλήπτη. Όταν δίνετε την παραγγελία μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με paypal ή με αντικαταβολή. Στην μεν πρώτη επιλογή θα σας ζητηθεί να πληρώσετε όταν τα μπλουζάκια είναι έτοιμα για αποστολή, στη δε δεύτερη θα πληρώσετε κατά την παραλαβή του δέματος ενώ θα επιβαρυνθείτε και με το τέλος αντικαταβολής των ΕΛΤΑ.

Τρόπος Παραγγελίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να παραγγέλνετε συμπληρώνοντας την εξής φόρμα:

Στη συνημμένη φωτό μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα νέα χρώματα.

ΥΓ: Τα παλιά θρυλικά πορτοκαλί μπλουζάκια δεν είναι διαθέσιμα, ούτε τα γαλάζια.

tshirt2010preview.jpg.a001abae6b83fb70ce8cfec366206bcb.jpg

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • Απαντήσεις 175
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Aνδρεά το κόστος είναι πολύ μικρό ,

προτείνω όποιος θέλει να μπορεί να βάλει κάτι παραπάνω να βγει και κανα έξοδο για την συντήρηση του forum!

Δημοσιεύτηκε
Αντώνη, προς το παρόν τα καταφέρνουμε. Αν κάποτε παρασφίξει το ζωνάρι, το ξανασυζητάμε :cheesy:
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Μα είναι δυνατόν να μην έχετε πορτοκαλί τώρα; Θα είμαι παράταιρος με το τηλεσκόπιό μου;

Αν πάρω ένα κίτρινο και ένα κόκκινο και τα πλύνω μαζί με χλωρίνη, λέτε να γίνει τίποτε; :-k

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Έχουν πουληθεί καμιά κατοσταριά πορτοκαλί μπλουζάκια από το 2005. Ίσως βρεις κάτι στην αγορά μεταχειρισμένων :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Πολυ ωραια!!

Ανδρεα σε ευχαριστουμε :mrgreen:

Να σας πω την αληθεια δεν εχω ιδεα τι μεγεθος χρειαζομαι αλλα... εννοείτε οτι θα αγορασουμε μερικα :mrgreen: (μήπως βγαίνει και σε κοντομάνικα πουκάμισα;; :roll: )

ΥΣ

μήπως ξέρεις ποιο θα ειναι το χρώμα που θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι και θα αρέσει περισσότερο;; (ποιο θα είναι το νέο πορτοκαλί δηλαδή)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Μα είναι δυνατόν να μην έχετε πορτοκαλί τώρα; Θα είμαι παράταιρος με το τηλεσκόπιό μου;
Φίλε kokkolis 3 είμαστε όλοι και όλοι προτείνω να βάλουμε αγγελία :

"Ανταλλαζόμαστε μπλουζάκια νέας κοπής(σε οποίο χρώμα και μέγεθος θέλετε)με παλαιάς κοπής χρώματος περδικαλί" :D

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχουν και άλλοι, αλλά...

Πάντως το πορτοκαλί στο μυαλό μου, συνδέθηκε με το Astrovox, βλέποντας φωτογραφίες από παλιές αστροσυναντήσεις. Ελπίζω να επανέλθει. Μέχρι τότε μαύρο και κίτρινο (όχι, όχι για αθλητικούς λόγους!)

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Κι εμένα το πορτοκαλί θα μου άρεσε.

Επίσης, μπορούν να βγαίνουν διαφορετικά χρώματα ανα πενταετία ώστε μετά από 80 χρόνια τα πορτοκαλί (σπανιότατα πλέον) να ανταλλάσσονται με ένα σπίτι ή ένα ταξίδι στον Betelgeuse (για να δείτε την έκρηξη από κοντά :P) ή με 1 πακέτο τσιγάρα (επίσης σπανιότατο)

Disclaimer: Είμαι Celestronάς τί να κάνω;
Δημοσιεύτηκε

μπααα....η πολυμορφια θα ανεβαζε το κοστος, το κοστος θα μειωσει τον συνολικο ογκο της παραγγελιας,

η μειωση των τεμαχιων της παραγγελιας θα λειτουργησει αναδραστικα στο κοστολογιο κλπ κλπ.

Ασε το μπερδεμα....τα μισα ψευδονυμα θα γραφονταν λαθος!

ΟΚ! το παλιο καλο λογοτυπο!

Με το καλο και....καπελακι Ανδρεα!

(και ευχαριστουμε για την παροχη)

Δημοσιεύτηκε

Από ζήτηση πάμε καλά πάντως. Τα μπλουζάκια που έχουν ζητηθεί ήδη είναι περίπου 70!

μήπως ξέρεις ποιο θα είναι το χρώμα που θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι και θα αρέσει περισσότερο;; (ποιο θα είναι το νέο πορτοκαλί δηλαδή)

Μιας και ήδη έχουμε ένα καλό δείγμα για στατιστική να πω ότι τυρκουάζ και μαύρο έχουν καλή ζήτηση!

Στα μεγέθη, τα Large προηγούνται!

Επειδή βλέπω ότι τα κίτρινα δεν κινούνται πολύ να πω ότι δεν είναι απλό κίτρινο-ξεπλυμμένο, είναι ένα ωραίο ζεστό σχετικά σκούρο κίτρινο. Εγώ αυτό θα διάλεγα για διάδοχο του πορτοκαλί ;)

εμένα θα μου άρεσε να έχει και το nickname μας πάνω!

Ωραίο θα ήταν αλλά η πολυπλοκότητα το καθιστά απαγορευτικό. Ήδη με τη δυνατότητα παραγγελίας χρώματος και μεγέθους παρουσιάζονται δυσλειτουργίες (σπάνια μου παραδίδουν από το μαγαζί ακριβώς ό,τι παραγγέλνω).

Δημοσιεύτηκε

Εγω θα τα εστυνα και τα 4 παντος και θα τους τραβουσα μια φωτογραφια και θα τα παρουσιαζα εδω.

Σιγουρα πιο πολλες πωλησεις. Και εκτος αυτου , πχ το μαυρο μπλουζακι φανταζομαι το σχεδιο του ειναι σε ασπρο, το ασπρο μπλουζακι σε μαυρο σχεδιο , το τιρκουαζ και το κοκκινο ?

82758172.gif
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστούμε τα μάλα τον κ. Παπαλάμπρου, που εισάκουσε το αίτημά μας για αλλαγή του λογότυπου στην μπροστινή πλευρά. :mrgreen:

Τα μαλλιά μας, σας ευχαριστούν με τη σειρά τους κι εκείνα για όλα αυτά τα χρόνια που χόρτασαν να το βλέπουν και να το καλύπτουν :P

Ως άξιο ανάδοχο του περτικαλί, ψηφίζω το κίτρινο γκολντ, διότι έχουν τον ίδιο άξονα αναφοράς.

Είναι και τα δύο...σημαδουρί! :mrgreen: (αν και μεταξύ μας κι εγώ το πορτοκαλί χρώμα έχω συνδυάσει με το φόρουμ)

Υ.Γ: θαρρώ πως το βαθύ κόκκινο και το τιρκουάζ, θα ήταν καλύτερα να έχουν λευκό σχέδιο.

Για το κόκκινο σίγουρα, για το τιρκουάζ δεν ξέρω πόσο σκούρα είναι η απόχρωση του.

Δημοσιεύτηκε
Τα σκούρα χρώματα (μαύρο και κόκκινο) θα έχουν λευκό λογότυπο. Τα ανοιχτά (άσπρο και κίτρινο) θα έχουν μαύρη. Το τυρκουάζ δεν είμαι σίγουρος, θα το ερευνήσω!
Δημοσιεύτηκε

Παντως το Κοκκινο θα μπορουσε να ειχε Μπλε(ανοιχτο) λογότυπο <σε απόχρωση να ταιριάζει>

ωστε να θυμιζει τα χρωματα του Astrovox :wink:

Εμενα θα μου αρεσε αν θα μπορουσαμε να διαλεξουμε μεταξυ 2-3 διαφορετικών χρωματων στο λογοτυπο για καθε διαφορετικου χρωματος Μπλουζακι.

π.χ τα Λευκο μπλουζακι να ειχε Μαυρο ή Πορτοκαλι(σκούρο) ή Κοκκινο(σκούρο) ή Μπλε(σκούρο) λογότυπο. Με την ιδια λογική και το Μαυρο Μπλουζακι να μπορουσε να είχε λογοτυπο Ασπρο ή Πορτοκαλι(ανοιχτο) ή Κοκκινο(ανοιχτο) ή Μπλε(ανοιχτο).

--Τι ζηταω τωρα ε;;-- :roll:

Εγω παντως παράγγειλα ενα απο το καθενα, αφου ποτε δεν ξερεις τι κολεξιόν θα φορεθεί περισσοτερο στα Αστροπαρτυ το καλοκαιρι!!! :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Τις επιθυμίες σας τις διαβάζω και τις κρατάω. Στην επόμενη κοπή θα δω τι από όλα αυτά μπορεί να ικανοποιηθεί, προς το παρόν ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης παρτίδας ήδη έγινε.

Προ ολίγου έστειλα την πρώτη παραγγελία στο μαγαζί μιας και φτάσαμε τα 100 τεμάχια! Όσοι έχουν δώσει παραγγελία μέχρι τώρα θα τα πάρουν σχετικά γρήγορα (εντός Μαΐου).

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης