Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Σήμερα πρωί τα παρέλαβα και εγώ! Κίτρινο και κόκκινο. Έχω και το θρυλικό πορτοκαλί από πέρσι βέβαια Ανδρέα σε ευχαριστώ πολύ. Μόνο που τελικά το νούμερό μου είναι M. Οπότε κρατάω το κίτρινο (το φοράω ήδη!) και το κόκκινο που είναι L το αφήνω συσκευασμένο όπως είναι και μου το αλλάζεις με ένα M στην ΠΣΕΑ στον Πάρνωνα. ΟΚ;Τα χρώματα πολύ ωραία, ειδικά το κίτρινο είναι άξιος διάδοχος του περτικαλί.. Πάντως δεν βρήκα την κονκάρδα μέσα στο φάκελο...μάλλον ξεχάστηκε, δεν πειράζει «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μόλις έφτασαν και τα δικά μου! Τα χρώματα είναι καλύτερα από την φωτογραφία! Σ ευχαριστούμε Ανδρέα για τον κόπο (δεν ειναι και λίγος..). Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...) Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Τάσο, θα επανορθώσουμε στον Πάρνωνα! Έβαλα κονκάρδα σε κάθε πακετάκι αλλά πιθανώς κάπου να ξεχάστηκα. Χαίρομαι που σας άρεσαν τα χρώματα! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Να ενημερώσω ότι οι παραγγελίες ολοκληρώθηκαν. Αυτό το καλοκαίρι σχεδόν τρεις εκατοντάδες μπλουζάκια θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας Νέα μπλουζάκια λογικά του χρόνου πάλι! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Χαιρομαι!!!!! Εντυπωσεισ σε λιγες μερες..... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Να παίξει και κάνα πορτοκαλί του χρόνου, χεχεχε.. Φιλικα Χρηστοs. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Να παίξει και κάνα πορτοκαλί του χρόνου, χεχεχε.. Νοιώθω δικαιωμένος! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Δηλαδή αν το πουλήσω το δικό μου το πορτοκαλί Κώστα; Λες να θεωρηθεί μαυραγορίτικο; «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Δηλαδή αν το πουλήσω το δικό μου το πορτοκαλί Κώστα; Λες να θεωρηθεί μαυραγορίτικο; Από τη στιγμή που φοράς M και εγώ XL οι ελπίδες μου εξανεμίζονται.Η πίεση και η λαική οργή θα φέρουν αποτέλεσμα, φθάνει να είμαστε καλά μέχρι του χρόνου. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
ASTROC Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2010 Σήμερα τα παρέλαβα κι εγώ. Ανδρέα σ΄ ευχαριστώ. http//www.ethaleia.gr/ , http//astrochania.blogspot.gr/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Κούλης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2010 Εχθές το βράδυ γυρνώντας από ολιγοήμερες διακοπές στη Σαμοθράκη, με περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη στο γραμματοκιβώτιό μου!Ανδρέα, ευχαριστώ! Τα χρώματα είναι καταπληκτικά, ιδίως το κίτρινο! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aus21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2010 Ευχαριστουμε Ανδρεα για τα μπλουζακια και για το δωρακι Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
john67 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2010 Ανδρέα ,Έλαβα και εγώ το πακέτο μου. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τον κόπο που διέθεσες για όλους μας. Γιάννης Μπαλταδούρος Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
titi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2010 Μολις τα παρελαβα και εγω απο το ταχυδρομειο. πολυ ωραια τα χρωματα, ομως φοβαμαι οτι το medium που πηρα για μενα θα μου ειναι λιγο μεγαλουτσικο... εκανα και απο ενα δωρο στα παιδια εδω στο γραφειο... ετσι για να ειμαστε "ασορτι" ευχαριστουμε πολυ για την ολη προσπαθεια, και φυσικα για το δωρακι... " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
george0 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 μόλις παρέλαβα και εγω το δικό μου πλουζακι,είναι μαματο!!!,ευχαριστώ θερμά και για το δωράκι,αντε πάντα τέτοια!,κάλο καλοκαίρι σε ολους τους φίλους και φυσικά με καθαρούς ουρανούς!. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
ioannisb Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Μόλις παρέλαβα και εγώ το δικό μου. Ευχαριστώ!!!!!! The goal of planetary imaging is not to acquire beautiful images, but to capture useful scientific data !https://www.e-astronomer.com - Ιωάννης Α. Μπούχρας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Δυστυχώς ξεχάστηκα και άργησα να παραγγείλω.Αλλά ας κάνω τη 'χαζή' ερώτηση: Έμεινε κανένα ή του χρόνου πάλι? Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Του χρόνου! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Ναι, του χρόνου που θα διαθέτουμε πλήρες φάσμα χρωματικών επιλογών! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Αλλιώς Ανδρέα θα στείλω κάτι φιλαράκια στην Πάτρα... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2010 Ναι, του χρόνου που θα διαθέτουμε πλήρες φάσμα χρωματικών επιλογών! ΧΑΧΑΧΑ! το κουρδιστό πορτοκάλι ξαναχτυπά!! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
pierios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2010 Μόλις σήμερα παρέλαβα και εγώ τα πολυπόθητα μπλουζάκια! Ανδρέα σε ευχαριστούμε για όλες σου τις προσπάθειες . Άντε και του χρόνου ! Θα γίνεις καλύτερος όταν δεις πόσο μικρός είσαι!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
pez237 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Κύριε Ανδρέα το δικό μου μπλουζάκι το έχετε στείλει ; Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Τα δικά μου;Την δεύτερη παραγγελία,γιατί την πρώτη την παρέλαβα Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2010 Θα τα έχετε εντός της εβδομάδος! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα