pclab Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Καλησπέρα σε όλους.... Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για το θέμα μου και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Μόλις προχθές το Σάββατο παρέλαβα το Nexstar 8e της Celestron από Αμερική ( μιλάμε κάτω από τη μισή τιμή με όλο τον extra εξοπλισμό του ) Θα ήθελα αν κάποιος έχει τις ελληνικές οδηγίες του τηλεσκοπίου να επικοινωνησει μαζί μου γιατί συνοδευέται μονο με το αγγλικό και ο πατέρας μου δεν ξέρει καθόλου αγγλικά και όπως καταλαβαίνετε μου ειναι δύσκολο να του τα εξηγήσω όλα.... οποιος το εχει ας το βγαλλει μια φωτοτυπια και με το αζημίωτο φυσικά.... τηλ. 6985803456 Πέτρος ευχαριστώ πολύ!!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Θα ψάξω να το βρω, το έχω σίγουρα. Αθήνα μένεις;Μπορεί όμως να το έχουν και στο Πλανητάριο Θεσσαλονίκης. Θα γίνεις πελάτης τους σίγουρα, τώρα που έχεις τηλεσκόπιο. Ίσως σε εξυπηρετήσουν (είναι ευγενέστατοι, κάνε μια ερώτηση). Αλλιώς πες μου να στο αντιγράψω . Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
pclab Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα μιλησα με τους ανθρώπους και μου ειπαν αφου το πηρες απο το εξωτερικο ζητησε το απο εκει οσο για ευγενια δεν το συζηταμε καθολου απαράδεκτοι οι ανθρωποι θα σου στειλω ενα προσωπικο μηνυμα με τα τηλεφωνα μου και την διευθυνση μου και παλι σε ευχαριστω πολυ
st0rmrd Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 EDIT: Στα αγγλικά το 8SE και το 6SE έχουν το ίδιο manual, οπότε μπορεί να σε βοηθήσει και όποιος έχει το 6SE Περίεργο. Μήπως πήρες στης Θεσσαλονίκης; Οι περισσότεροι έχουν εμπειρία (όπως κι εγώ) με το υποκατάστημα της Αθήνας και δεν ξέρω μήπως υπάρχει αισθητή διαφορά στην εξυπηρέτηση. Δοκίμασε και της Αθήνας. Αν σου μιλήσουν απότομα ή άσχημα, θύμισέ τους ότι αύριο/μεθαύριο θα είσαι πελάτης τους (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) και έλα να μοιραστείς την εμπειρία σου μ' εμάς, να ξέρουμε κι εμείς που δίνουμε τα λεφτά μας. Επίσης, μπορείς να σημειώσεις την ώρα/ημέρα και ίσως και το όνομα με όποιον μίλησες. Βέβαια, κάποιοι θα πουν ότι αφού το πήρες απ' έξω καλά να πάθεις, αλλά εγώ διαφωνώ με αυτήν την λογική και θα ήθελα να ξέρω ποιος συμφωνεί μαζί μου και ποιος όχι, γιατί αύριο θα στείλω κανέναν φίλο μου εκεί να εξυπηρετηθεί κι αν του φερθούν άσχημα θα με εκθέσουν. Πάντως, επαναλαμβάνω, ότι η επικρατούσα άποψη είναι πως είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί και φιλικοί και η δική μου εμπειρία ήταν πολύ καλή. Συγκεκριμένα πήγα στο μαγαζί για να αγοράσω αξεσουάρ για τηλεσκόπιο που είχα αγοράσει μέσω ίντερνετ και έμεινα τόσο ευχαριστημένος που μετά από 2 μήνες πήγα και πήρα μεγαλύτερο τηλεσκόπιο από αυτούς. Επίσης, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια προσφορά για το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο που κοστίζει 1700 ευρώ. Αν επιτρέπεται, εσένα πόσο σου στοίχισε; Δεν θέλω να γίνει το topic σαν review του Πλανητάριου, απλά να ξέρουμε. Ελπίζω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να εξυπηρετηθείς. Disclaimer: Είμαι Celestronάς τί να κάνω;
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Καλύτερα να μην το σκαλίσουμε περισσότερο. Το κατάστημα είναι αυτό που είναι και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Μια πιθανή εξαίρεση ίσως οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Προχωρούμε με αλληλοβοήθεια και βοηθούμε και την Ελληνική αγορά για το καλό όλων μας, όταν τα οικονομικά μας το επιτρέπουν. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
pclab Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 δεν εχω κανενα προβλημα και στηριζω την ελληνικη αγορα καθως και εγω ο ιδιος εχω μαγαζι με υπολογιστες . οσο για την εξυπηρετηση ισως να εγταιγε ο ανθρωπος που μιλησα.... οσο για την τιμη επειδη το κακο εχει παραγινει στην ελλαδα γενικοτερα θα σας πω τι πηρα και ποσο τα πηρα ( απο Αμερικη ) 1. Celestron Nexstar 8 Se2. Celestron ΚΙΤ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΩΝ & ΦΙΛΤΡΩΝ, Ø 31,8mm3. Celestron Κιτ GPS για τηλεσκόπια NXS SE4. Celestron NexImage 5. Αντάπτορας AC για ηλεκτροκινούμενα τηλεσκόπια ολα τα παραπανω βεβαια εστειλα ανθρωπο απο εκει και οχι απο το internet μετρητα τους κουναγε και τα εβλεπαν 930€
sportikus Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Παιδιά μην γελιόμαστε η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια.Τα "τσουμπλέκια" που πήρε ο φίλος βγαίνουν 1400€ παραπάνω στην Ελληνική αγορά...νομίζω οτι ο καθένας θα προτιμούσε την εγχώρια αγορά αν οι διαφορές ήταν 100-200-300€ παραπάνω...αλλά...αλλά...πολλά αλλά και καμιά απάντηση. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Μηπως πρεπει οι κατασκευαστριες εταιριες να επαναπροσδιορισουν την πολιτικη τους στα δυκτια "λοκαλ ντηλερς"????Αφου η συνταγη-φρουριο "μονοπωλιο/προστασια/εκβιασμος/τρομοκρατια" εχει πολλες κερκοπορτες...ποιος ο λογος να κοστολογουν σε αυτη την ξεπερασμενη βαση τα προιοντα τους,αναγκαζοντας τα δυκτια πωλησης να "πλεουν σε θολα νερα"?Για να μην λεω πολλα....Εφερα προσφατα ενα μεγαλο καινουργιο σωληνα απο (.......καπου), και η αρχικη εκτιμηση για αγορα,μεταφορα/ασφαλιση, εκτελωνισμο(ακομα και μεσω.....τιμιας οδου) ηταν λιιιιιγο πανω απο το μισο της τιμης που το διεθετε ο (........καποιος Ευρωπαιος) μεταπωλητης. (και φυσικα εγω αγορασα σαν απλος ιδιωτης, ενω αυτος αγοραζει σε χαμηλοτερη τιμη.Πληρωσα-ασφαλισα τα εξοδα της μεταφορας σαν απλος ιδωτης, ενω αυτος μεταφερει με αλλο, πολυ φθηνοτερο τροπο, και ισως πληρωνει και λιγοτερα τελη) Μην ξεχναμε φυσικα το ρισκο, (ακομα και σαν ασφαλισμενο με την πραγματικη αξια) και την αγωνια μεχρι την παραλαβη/ελεγχο, αλλα η διαφορα στην δαπανη εξακολουθει να ειναι πολυ μεγαλο δελεαρ. Και για να ξεκαθαρισω κατι....Δεν αισθανομαι οτι ενεργω κατα της Ελληνικης αγορας οταν αγοραζω ενα προιον απο "εξω" σε αντικειμενικα συμφερουσα τιμη, δεδουμενου οτι δεν υπηρχε περιπτωση ουτως η αλλως να το αγορασω απο "μεσα", δεδομενης της τιμολογιακης πολιτικης. Νομιζω επισης πως αντιμετωπιση του στυλ "πηγαινε να σε εξυπηρετησουν αυτοι που στο πουλησαν"μονο κακο κανουν.Ακομα θυμαμαι με αηδια την ανακριση που υπεστην οταν πριν απο πολλα χρονια, αγορασα ενα μικρο μεταχειρισμενο ρομποτικο, και τηλεφωνησα στον Ελληνα "λοκαλ ντηλερ" για μιαευκολη τεχνικη πληροφορια σχετικα με μια λειτουργια στο μενου.Επειδη δεν θυμομουν το επωνυμο του αρχικου κατοχου (οντως πελατου του) δεν με εξυπηρετησε,γιατι δεν μπορουσα εκεινη τη στιγμη να αποδειξω οτι ηταν "δικο τους" το τηλεσκοπιο. Δεν ξερω ποιος εχασε τελικα, αλλα εγω σιγουρα δεν εχασα απο αυτην την αισχρη αντιμετωπιση.Ισως αυτη η εμπειρια να ηταν και η αρχη για ερευνα και τελικως εφαρμογη "εναλλακτικων τροπων αγορας" και παρακαμψης του....κατεστημμενου Με...αγωνιστικους χαιρετισμους,Κωστας.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Επιθυμώ να ζητήσω δημοσίως και ειλικρινά συγνώμη από το μέλος pclab, τα υπόλοιπα μέλη του Astrovox, αλλά και την εταιρία Πλανητάριο Θεσσαλονίκης, καθώς, από αυθόρμητη διάθεση να βοηθήσω έναν συνάδελφο, υποσχέθηκα να τον προμηθεύσω με το σχετικό υλικό δίχως πρώτα να διερευνήσω την δυνατότητά μου να το πράξω.Έχοντας το ελληνικό φυλλάδιο οδηγιών χρήσεως των Celestron Nexstar 6 & 8 SE ανά χείρας, αντιλαμβάνομαι πως αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία, προστατευμένη από Copyright 2007 για την Ελληνική γλώσσα και για όλον τον κόσμο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή η αναπαραγωγή χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη και τέτοια άδεια δεν έχω. Πέραν του νομικού ζητήματος έχω και την ηθική δέσμευση απέναντι στο Πλανητάριο Θεσσαλονίκης, η συμπεριφορά του οποίου απέναντι στο άτομό μου υπήρξε πάντοτε άψογη έως και υποχρεωτική και οφείλω να τους ανταποδώσω και με τον τρόπο αυτό.Λυπούμαι ειλικρινά και βρίσκομαι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς αποτελεί οδηγό αρχή μου να εκπληρώνω όλες τις υποσχέσεις μου. Αλλά στην θέση αυτή βρίσκομαι εξ' αιτίας της απερισκεψίας μου και μόνο, χωρίς να ευθύνεται οποιοσδήποτε άλλος. Ελπίζω το συμβάν αυτό να μου προσφέρει για το μέλλον την περίσκεψη και την γνώση που θα έπρεπε να κατείχα εξ' αρχής.Ελπίζω στην κατανόηση όλων.Ευχαριστώ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 + 1 πόντο στον Κ.Κοκκόλι ( πάνω κάτω το θέμα είναι πανομοιότυπο με τα link σε πειρατικό περιεχόμενο ) MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
garvanit Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 Πάντως ως επιχειρηματίες συμπεριφέρονται τουλάχιστον ανόητα.Ακόμα και αν δεν το αγόρασες από αυτούς - λογικό με τέτοια διαφορά τιμής, για την οποία βέβαια μπορεί να μην ευθύνονται αυτοί, παρόλα αυτά είναι τεράστια - αν σε εξυπηρετούσαν, ακόμα και με το αζημίωτο, δηλαδή ναι κύριε θα σας δώσουμε το εγχειρίδιο, αλλά κοστίζει πχ 10 ευρώ για τις φωτοτυπίες - επίσης λογικό αφού δεν θα μπούνε και μέσα - εσύ θεωρώ ότι στο εξής για ότι άλλο ήθελες εκεί θα πήγαινες, οπότε αρχικά θα αποκτούσαν έναν πελάτη, που δεν είχαν και βέβαια τώρα έχασαν και σε δεύτερη φάση κάποιον να τους διαφημίσει. Να λές δηλαδή παιδιά άψογοι, εγώ το πήρα από Αμερική, αλλά οι άνθρωποι εδώ με εξυπηρέτησαν με το εγχειρίδιο. Τι να πω ελληνική νοοτροπία. Άσχετο αλλά όταν αγόρασα ένα Opel Astra μεταχειρισμένο, μίλησα με την ελληνική αντιπροσωπεία, για τη ακρίβεια ένα mail έστειλα και ζητούσα να αγοράσω ένα εγχειρίδιο για το αυτοκίνητο. Με πήραν την επόμενη τηλέφωνο να ρωτήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο κτλ και αφού τους έδωσα τα στοιχεία μου, εκείνοι μου το έστειλαν αυθημερόν με courier, χωρίς χρέωση και μάλιστα χωρίς να με χρεώσουν καν το courier. Η μέρα με τη νύχτα η συμπεριφορά.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2010 Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσηςΣφήκες, Αριστοφάνης Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
garvanit Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2010 Από τα όσα διαβάζω, αλλά και από την δική μου μικρή εμπειρία, φαντάζομαι ότι όσον αφορά τους πελάτες τους είναι άψογοι. Προσωπικά από τις 2-3 φορές που έχει τύχει να επικοινωνήσω μαζί τους ήταν απλά άψογοι. Αυτά που γράφω αφορούν την νοοτροπία, αλλά κυρίως το ότι όντας πικραμένοι από την πώληση που χάθηκε, χάνουν και τον πελάτη μόνιμα.
pclab Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2010 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MANUAL ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ COURIER ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ( ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΤΙ EXTRA ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ) ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ MANUAL .... ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 1. Celestron Nexstar 8 Se 2. Celestron ΚΙΤ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΩΝ & ΦΙΛΤΡΩΝ, Ø 31,8mm 3. Celestron Κιτ GPS για τηλεσκόπια NXS SE 4. Celestron NexImage 5. Αντάπτορας AC για ηλεκτροκινούμενα τηλεσκόπια Έχουμε και λέμε:1. $ 1200 (προσφορά από 2600)2. $ 100 (αν αγοραστεί μαζί με τηλεσκόπιο αλλιώς $215 το αντιστοιχο της OPT)3. $ 2004. $ 100 (προσφορά από $180)5. $ 20 Σύνολο $ 1620= euro 1320 με την τρέχουσα ισοτιμία. Πηγή www.optcorp.com που εταιρεία που διακρίνεται για τις χαμηλές τιμές της. Έχω αγοράσει και εγώ από εκεί. Δεν μπορείς να γράφεις ότι θέλεις και να δημιουργείς ψευδείς εντυπώσεις. Δεν έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ κανένα κατάστημα πώλησης εξοπλισμού αλλά δεν μπορούμε να γράφουμς ό,τι θέλουμε.Για το πλανητάριο οφείλω να πω πάντως πως σε όλες τις συναλλαγές μου είχα άψογη εξυπηρέτηση. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα δύο καταστήματα-εταιρείες πώλησης αστρονομικού εξοπλισμού που είχα στο παρελθόν συναλλαγές. μετρητα τους κουναγε και τα εβλεπαν 930 Ασχολίαστο γιατί θα γίνω κακός τώρα και δεν το θέλω... ΥΓ Δεν χρειάζεται να γράφεις κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
pclab Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ INTERNET KAI ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΖΑΡΙΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Φυσικά και δεν μιλάς για Internet οπότε ισχυρίζεσαι ό,τι θέλεις...Όσο για τα παζάρια στις ΗΠΑ που σου έκοψαν 300 ευρώ καλά... άστο ΥΓ Ξέρω και μιλάω... Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα