giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Η χρήση φορητών υπολογιστών αλλά και πληθώρας άλλων gadgets (palmtops, ipods, κινητών τηλεφώνων κ.λ.π.) καθώς και των green lasers έχει αρχίσει να γίνεται μάστιγα για τους χώρους παρατήρησης στα αστροπάρτυ. Ειδικά τα laptops με τις μεγάλες λαμπρές οθόνες τους είναι απολύτως ενοχλητικά και καταστρέφουν τη νυχτερινή όραση τόσο των χρηστών τους (αν υποθέσουμε πως την αποκτούν ποτέ με τη χρήση του laptop όλη νύχτα) όσο και των παρακείμενων παρατηρητών. Ούτε η ρύθμιση για βράδυ κάνει τίποτα, είναι και πάλι λαμπρή η οθόνη ενώ μέρη των παραθύρων δεν επηρεάζονται από τις ρυθμίσεις των αστρονομικών προγραμμάτων (πχ taskbar). Αντίστοιχα ισχύουν και για τις οθόνες των DSLR που οι χρήστες τους (και εγώ όταν φωτογραφίζω το ίδιο κάνω δηλαδή αλλά τουλάχιστον τότε είμαι μόνος μου) αδημονούν να δουν τι έβγαλαν η προσπαθούν να εστιάσουν σε live view. Από την άλλη μάστιγα είναι και τα green lasers ως ερευνητές. Η χρήση τους στα αστροπάρτυ πρέπει να γίνεται με φειδώ στην αρχή της βραδιάς και μόνο για μαθήματα ουρανογραφίας.Πρότασή μου:Επειδή δεν μπορεί να απαγορευτεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η χρήση τέτοιων συσκευών στα αστροπάρτυ (πράγμα που θα ήταν και το καλύτερο) όσοι χρησιμοποιούν laptops είτε αστροφωτογράφοι είτε GOTOers-astrozappers να είναι σε μέρος απομονωμένο από τους οπτικούς παρατηρητές, με τις οθόνες των laptop να μην είναι καν ορατές από τη μεριά των οπτικών παρατηρητών.Παντελής απαγόρευσή τους για χρήση προγραμμάτων πλανηταρίου αντί για χάρτες σε χώρου που παρατηρούν οπτικοί παρατηρητές.Green lasers: ΠΑΝΤΕΛΗΣ απαγόρευση πλην των μαθημάτων ουρανογραφίας που ανέφερα παραπάνω.Κινητά τηλέφωνα: πρακτική λύση είναι η χρήση ενός bluetooth ώστε να μην κοιτάζουμε καμία οθόνη τους όταν παρατηρούμε αν απαντήσουμε σε κάποιο τηλεφώνημα.Τα μέτρα που προτείνω ίσως φανούν δυσάρεστα σε κάποιους αλλά κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητα για την ομαλή διεξεγωγή των παρατηρήσεων στα αστροπάρτυ που αποτελούν και κοινωνική εκδήλωση αλλά και διαφυγή στη φύση και στην ομορφιά της νύχτας. Ας ζήσουμε και ένα σκ μακριά από νετ και οθόνες! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Έχω μια απορία και μιλάω απόλυτα σοβαρά. Με το τσιγάρο τι γίνεται; Εννοώ κοιτάζοντας την κάφτρα ή τον αναπτήρα. Πειράζει ή επειδή είναι ερυθρό προκαλεί μικρή ζημιά; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Καλα τα λες αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα ιδιαιτερα σε αυτο ->{όσο και των παρακείμενων παρατηρητών. Ούτε η ρύθμιση για βράδυ κάνει τίποτα, είναι και πάλι λαμπρή η οθόνη } Σε πληροφορω με ενα fn down μπορεις να κοψεις υπερβολικο κοντραστ της οθονης που εχουν ολα τα λαπτοπ, αν το ματι συνηθισει στο σκοταδι μπορεις να το χαμηλωσεις σχεδον στο 1 επιπεδο. Πραγμα που ισα ισα φαινετε.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Κωστα ολα αυτα ξερεις πως τα βλεπω ? υπερβολικα, το αστροπαρτυ προβλεπει ολα τα παραπανω αλλα εως ενα λογικο οριο. Μην τρελαθουμε ρε παιδια, για αυτους που θελουν να κανουν παρατηρηση , βλεπουν ανετα, και αυτοι οι τυπαδες , οι αλλοι ξερετε .. που κανουν αστροφωτογραφιες, ποτε μα ποτε δεν ειναι κοντα μας, ειναι στο μισο χιλιομετρο πιο μακρια, τουλαχιστον οσες φορες πηγα ετσι λειτουργουσαμεΕ οχι να μην κανονουμε και τσιγαρο ! ΗΜΑΡΤΟΝ
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Η κάφτρα του τσιγάρου δεν νομίζω να επηρεάζει κανέναν είναι αμυδρότερη κατά πολύ από τους φακούς κόκκινου χρώματος. Δοκίμασες ποτέ να δεις χάρτη ενώ τον φωτίζεις με κάφτρα τσιγάρου; Ο αναπτήρας είναι πρόβλημα και καλό είναι ή να ανάβουμε με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου μας η να καλύπτουμε προσεκτικά τον αναπτήρα όταν ανάβουμε.Με το κάπνισμα πρέπει να προσέχουμε για πιθανότητα πυρκαγιάς στο δάσος από τη μια ενώ καλό είναι να μην ρίχνουμε "όπου λάχει" τα αποτσίγραρα ρυπαίνοντας. Πρέπει να συλλέγονται και να πετάγονται όπως όλα τα απορρίματα. Ο καλός κατασκηνωτής είναι αυτός που δεν αφήνει κανένα ίχνος του όταν φεύγει κι όχι αυτός που γεμίζει τον χώρο αποτσίγαρα. αν το ματι συνηθισει στο σκοταδι μπορεις να το χαμηλωσεις σχεδον στο 1 επιπεδο. Πραγμα που ισα ισα φαινετε. Και πότε θα συνηθίσει αν το έχεις ανοικτό ώστε να το χαμηλώσεις; Η μπάς και μπορείς να κοντρολάρεις 50 άτομα με λαπτοπ; Η θα δεις τι έβγαλες σε φωτο βαθέως ουρανού η πλανητών με την οθόνη στο κόκκινο; Ας μην έχουμε αυταπάτες οπτική παρατήρηση και laptop είναι ασύμβατα πράγματα period όπως λένε και οι φίλοι ( ; ) μας οι αμερικάνοι Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Αχ... λοιπον να στο πω λιγο πιο οργανωτικα : Φτανουμε, στυνουμε τον εξοπλισμο μας, βαζουμε το λαπτοπ, ανοιγουμε το αναλογο προγραμμα, και κανουμε fader down, βαζουμε ενα παραπανω επιπεδο ισα ισα για να βλεπουμε, μετα απο 10 λεπτακια το βαζουμε στο 1. Τοσο δυσκολο ειναι ? Το θεμα μας δεν ειναι αυτο ομως, που σε πληροφορω δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ολο το μπερδεμα ειναι για αυτους που ερχονται κατα την διαρκεια... Για αυτους επρεπε να μιλησεις και οχι για τα μικροσχετικα προβληματακια , αυτοι ειναι το προβλημα το ουσιωδες, εκει που πας να κανεις παρατηρηση σου ερχεται ο αλλος με τους προβολεις ανοιχτους και παθαινεις αμοκ. Εκει τι γινετε μου λες ? Για μενα οταν γινετε παρατηρηση θα πρεπει να επικρατηση 1 πραγμα, και ειμαι τελειος καθετος σε αυτο, κανονιζετε η συναντηση στις 8 ? ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, αν καποιος δεν προλαβαινει και θελει να ερθει μετα, κατα την γνωμη μου να μην ερθει ΚΑΘΟΛΟΥ.
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δεν είναι καθόλου υπερβολικά και δε πρόκειται να τρελλαθεί κανείς. Ένας προσαρμοσμένος παρατηρητής (που παρατηρεί υπό απόλυτη έλλειψη τεχνητού φωτισμού) επηρεάζεται ακόμα και από την φωτορύπανση πόλεων που είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά πίσω από λόφους. Ένας προσαρμοσμένος παρατηρητής επηρεάζεται ακόμα και από φως του κόκκινου φακού του λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανάγνωση του χάρτη του. Ένας προσαρμοσμένος παρατηρητής επηρεάζεται ακόμα και από την αντανάκλαση του φωτός της οθόνης ενός μακρινού λαπτοπ πάνω στο σώμα του χρήστη του. Αυτά, όσο και αν ακούγονται υπερβολικά, αποτελούν προσωπικές εμπειρίες και είναι μόνο όσα μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό. Οι παρατηρητές έχουν δικαίωμα να απολαύσουν έναν έναστρο ουρανό, που ίσως να τον περίμεναν μήνες. Δε μπορεί κανείς που προτιμά να κοιτά μια οθόνη υπολογιστή, αντί να κοιτάξει έναν χάρτη ή να σηκώσει το κεφάλι του ψηλά να στερήσει από τους άλλους αυτή την χαρά. Σαφής διαχωρισμός των υπολογιστών από τους παρατηρητές λοιπόν. Φωτογράφοι και υπόλοιποι χρήστες υπολογιστών, κινητών και λοιπών γκατζετακίων, όλοι μαζί και μακριά από τους άλλους. Εν όψει Πανελλήνιας Συνάντησης, προτείνω στους διοργανωτές την ανάρτηση αυτών των απλών αλλά απαραίτητων κανονισμών για να περάσουμε όλοι καλά. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Συμφωνώ με το Δημήτρη... έτσι έχουν τα πράγματα! Να μην αναφέρω και τα καλώδια και τον κίνδυνο να σκοντάψει κανείς σε αυτά. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Ωραια τοτε να μαζευτειτε της ταξης το 10% που ειστε ΕΣΕΙΣ. και να μαζευτουμε εμεις που ειμαστε της ταξης 90% γκατζετακιδες τσιγαροβιοι κτλ. Αδικο δεν υπαρχει σε αυτα που λετε, αλλα η πραγματικοτητα αλλαζει.. Εκτος αυτου, δεν βλεπω να σχολιασε κανεις σας το πιο σοβαρο προβλημα της αστροπαρατηρησης... γιατι αυτο ρε παιδια ? Δεν εχετε προβλημα εσεις οταν ερχεται ο καθενας οτι ωρα θελει ? και μην μου πειτε οτι δεν ειναι πραγματικοτητα, και βαζετε πρωτα τα τσιγαρα και τα λαπτοπ σε προταγωνιστικο ρολο ? λεω εγω τωρα
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Ας μαζευτούμε και 5%. Τι να γίνει δηλαδή.. Η αργή προσέλευση είναι απόλυτα κατανοητή, τουλάχιστον από τη μεριά μου, αν και πρέπει να αποφεύγεται. Αλλά οκ, τι πρέπει να κάνουμε, να τους κλείνουμε τη πόρτα; Άλλο αυτό όμως. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Καταρχήν χαλάρωσε και δεν μου αρέσει το επιθετικό σου ύφος ένα το κρατούμενο.Δεύτερον δεν σε χαρακτήρισε κανείς γκατζετάκια (συ είπας).Τρίτον δεν είναι το 90% οι χρήστες λάπτοπ στους χώρους παρατήρησης μάλλον ανάποδα είναι τα ποσοστά αλλά και τόσο να ήταν ποσώς με ενδιαφέρει δεν πάει πλειοψηφικά το πράγμα ο οπτικός παρατηρητής δεν εμποδίζει τον χρήστη λάπτοπ με τις δραστηριότητες του.Τέταρτον και εγώ καπνίζω αλλά προσέχω να μην πετάω αποτσίγαρα και να μην ενοχλώ τον διπλανό μου. Πέμπτον και τελευταίο ας έρχεται κανείς ότι ώρα θέλει αλλά πεζός έχοντας αφήσει το αμάξι του εκατοντάδες μέτρα μακρυά ώστε να μην ενοχλεί.Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες σου. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Με λιγα λογια μου λες οτι σε πειραζει το contrast της οθονης αλλα δεν σου χαλαει τα ματια το φως του αυτοκινητου που ερχεται ?
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Με λιγα λογια μου λες οτι σε πειραζει το contrast της οθονης αλλα δεν σου χαλαει τα ματια το φως του αυτοκινητου που ερχεται ? Φίλε μου όταν πέρσυ είχα αργήσει να έρθω στο Πάρνωνα λόγω δουλειάς, είχα κλείσει τελείως τα φώτα του αυτοκινήτου και με οδηγούσαν με κόκκινο φακό. Έτσι πρέπει να γίνεται. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δεν διάβασες τι έγραψα παραπάνω το επαναλαμβάνω λοιπόν: Πέμπτον και τελευταίο ας έρχεται κανείς ότι ώρα θέλει αλλά πεζός έχοντας αφήσει το αμάξι του εκατοντάδες μέτρα μακρυά ώστε να μην ενοχλεί. Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι είναι και αυτοί εργαζόμενοι και όταν εργάζονται ώς τις 5 6 ή και αργότερα τις Παρασκευές δεν προλαβαίνουν να έρθουν πριν πέσει το σκοτάδι. Ξέρουν τι να κάνουν. Εξάλλου ο δρόμος δίπλα από το πεδίο παρατήρησης είναι δημόσιος δεν μπορείς να εμποδίσεις κανέναν που περνάει τυχαία με το αμάξι του.Η κίνηση των οχημάτων κατά τη διάρκεια της παρατήρησης πρέπει να απαγορεύεται όχι μόνο για φώτα αλλά και για τη σκόνη που σηκώνουν με την κίνησή τους. Επίσης και το άναμα του κινητήρα πρέπει να απαγορεύεται (πχ κάποιος που νιώθει κρύο και ανάβει κινητήρα για καλοριφέρ) δεν χρωστάνε τίποτα οι άλλοι να αναπνένουν τα καυσαέρια από πιθανά μαρσαρίσματα. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Καταρχήν χαλάρωσε και δεν μου αρέσει το επιθετικό σου ύφος ένα το κρατούμενο. Δεν εχω κανενα επιθετικο υφος. Απλα εγω διαφωνω με οσα γραφεις και στα λεω δημοκρατικα, δεν καταλαβα οταν λες την γνωμη σου ελευθερα γινεσε επιθετικος ? μμμ περιεργη σκεψη εχεις. Και να σου αιτιολογησω γιατι τα λεω αυτα, αν δεν ειχα ξαναερθει ποτε για παρατηρηση, με αυτα που γραφεις δεν προκειται να ερχομουν.. σαν ειμαι μανιωδης τσιγαρακιας και επισης γκατζετακιας.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 οκ τωρα μολις ειδα της απαντησεις σας. Ετσι ναι συμφωνω και εγω. Εχω να πω ομως οτι περσυ στον κιθαιρωνα (ενα απλο παραδειγμα) ειχα σπαστει τοσο πολυ με τα φωτα τους που σκεφτομουν να μην ξαναπηγαινα.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Αν είναι να είσαι με 35 αναμένες οθόνες και να ενοχλείς τους γύρω σου δεν θα με πείραζε να μην ερχόσουν... Αν πήγαινες κάπου μακρυά και δεν ενοχλούσες κανέναν καλώς να ερχόσουν.Για το ύφος σου διαβάζουν οι χρήστες και ας συμπεράνουν μόνοι τους. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Ακριβως για το υφος μου αφηνω την κριση του ιδιου του Αστροβοξ.Παντα φιλικα.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Ψυχραιμία παιδιά. Έτσι θα καπνίσουμε περισσότερο από τον εκνευρισμό και θα επιδεινωθεί η φωτορρύπανση.Άσε που έχουν ακριβύνει και, επειδή δεν θα το κόψουμε, θα μειωθεί ο προϋπολογισμός του εξοπλισμού. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Παιδακια υπαρχουν απλες λυσεις και δεν χρειαζεται να γινονται καυγαδες στο forum.Σιγουρα το να υπαρχουν 2 συναντησεις η μια για παρατηρητες και η αλλη για φωτογραφους κλπ δεν ειναι λυση.Περυσι λοιπον στον Παρνωνα εκτος του οτι ημουν στην αλλη ακρη απο τους παρατηρητες ειχα προσαρμοσει μαυρη κουκουλα στο λαπτοπ και δεν φαινοταν τιποτα.Οταν ηθελα να δω στην οθονη μου εμπαινα ολοκληρος απο κατω και δεν ενοχλουσα κανεναν ειναι απλο το κολπο. http://pegasusastro.com/
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Σωστός ο Άγγελος! όπως οι παλιοί φωτογράφοι με την μαύρη κουκούλα...στα χνάρια τους Άγγελε «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 λυσεις υπαρχουν πολλες, διευκρινησεις δεν υπαρχουν σωστες ..... Γιωργο δεν το λεω για σενα απλα ετσι το βλεπω.
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Παιδιά όλοι οι καλοί χωράνε! Στην πανελλήνια το καλοκαίρι στον Πάρνωνα, όσοι θέλουν να έχουν laptop και να φωτογραφίσουν θα πάνε σε χώρο στην άκρη ώστε να μην ενοχλούν. Επίσης θα τους ζητηθεί τα laptop να είναι στραμμένα προς την άκρη του χώρου και όχι προς τα μέσα. Η συμβουλή του Άγγελου είναι επίσης πολύ καλή και δείχνει ότι όποιος θέλει να σεβαστεί τον συμπαρατηρητή, μπορεί! Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τσακωμό. Ο Δημήτρης (alepohori) έχει δίκιο για την προσαρμογή αλλά πιστεύω πως σε αστροπάρτυ με πολλά άτομα είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί ώστε να οδηγήσει σε παρατήρηση "στα όρια". Ο σκοπός είναι να αποφύγουμε τα "χοντρά". Οι αργοπορημένες αφίξεις είναι και αυτές πρόβλημα αλλά και αυτές λύνονται με τη σωστή οργάνωση (πχ κόσμος να βοηθά τους αργοπορημένους να κινηθούν χωρίς φώτα). Κοντολογίς, ένα αστροπάρτυ θέλει οργάνωση για να αποφευχθούν αυτά τα προβλήματα και φυσικά σεβασμό στον συμπαρατηρητή που όσο και να το φωνάζουμε είναι θέμα προσωπικής κουλτούρας και δεν επιβάλλεται. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Να πω κ εγώ φίλε blackholesun πως το απ τα γραπτά σου κ εμένα μου φάνηκε πως είσαι λίγο επιθετικός αλλά κ λίγο παρεξηγημένος.Αλλά αυτό είναι κ το μειονέκτημα του γραπτού λόγου.Πολλές φορές δίνει λάθος εντυπώσεις.Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο κ τον Δημήτρη.Τα λάπτοπ πρέπει να πάνε μακριά.Κ όσοι καπνίζουν μπορούν πολύ απλά να ειδοποιούν τους γύρω τους κ να κλείσουν τα μάτια τους για λίγα δευτερόλεπτα.Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα όταν κάπνιζα κ δεν μου είχε παραπονεθεί κανείς.Τα green laser πρέπει να κοπούν μαχαίρι γιατί πολύ απλά μπορούν να χαλάσουν μία φώτο που ο άλλος την τραβάει για κάτι ώρες.Αλλά νομίζω πως όλοι αυτοί οι κανονισμοί υπάρχουν κ το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους τηρούμε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Εγω παλι θα συμφωνησω σε αυτο που ειπε ο Ανδρεας -Ο Δημήτρης (alepohori) έχει δίκιο για την προσαρμογή αλλά πιστεύω πως σε αστροπάρτυ με πολλά άτομα είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί ώστε να οδηγήσει σε παρατήρηση "στα όρια". Ο σκοπός είναι να αποφύγουμε τα "χοντρά". Επιθετικος δεν ημουν, παρεξηγηθηκα πιστευω.. γιατι απλα ειπα λιγο πιο ξερη την γνωμη μου. Ο Γιωργος δεν ειπε κατι λαθος ισα ισα, απλα κατα την δικη μου γνωμη ξερω τι γινετε σε αστροπαρτυ το υπολογισα υπερβολικο και ηθελα να του το πω. Αν και παλι προσβληθηκε του ζηταω ενα συγνωμη για τον γραπτο μου λογο. Ουδεμια περιπτωση ηθελα να θειξω τον λογο του.Γιωργο please forgive me που λεει και ο Bryan Adams .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα