ammonite Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Πρόσφατα, το www.greeksky.gr ξεπέρασε τις 1.000.000 επισκέψεις. Όταν πριν από 3 ½ χρόνια ξεκινούσα το ταξίδι μου στο συναρπαστικό κόσμο της ερασιτεχνικής αστρονομίας δεν φανταζόμουν σε καμία περίπτωση αυτή την ανταπόκριση. Ευχαριστώ όλους εσάς από την κοινότητα του astroforum και του astrovox για την ηθική σας υποστήριξη και τα καλά σας λόγια. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους παρακάτω φίλους για την πραγματικά πολύτιμη βοήθεια: Τον Αντώνη Αγιομαμίτη γιατί η δουλειά του αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Τον Γιάννη Δουκουμόπουλο γιατί δίνει νόημα στην λέξη ‘άνθρωπος’. Τον Δημήτρη Κούτουλα γιατί χωρίς την βοήθεια του σε τεχνικό επίπεδο θα προσπαθούσα ακόμα να ανακαλύψω τον τροχό. Τους Κώστα Χριστοδουλόπουλο, Γιώργο Ταρσούδη, Γιώργο Χαμηλοθώρη και Φώτη Ρίζο για το πάθος και την αγάπη που έχουν για αυτές τις μικρές κουκίδες του νυχτερινού ουρανού. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου Τέρη γιατί:1) Αν δεν μου έκανε δώρο εκείνο το μικρό τηλεσκόπιο δεν θα είχα ασχοληθεί με το hobby.2) Την τρώει η μοναξιά όλα αυτά τα βράδια που είμαι στα βουνά.3) Την τρώει η ατελείωτη αστρο-γκρίνια όταν δεν μου πετυχαίνει η λήψη.4) Μου έκανε τον Παναγιώτη, για να έχω και εγώ κάποια στιγμή παρέα στις αστροφωτοεξορμήσεις! Με εκτίμηση, Χρήστος Κωτσιόπουλος.
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Συγχαρητήρια για τις 1.000.000 επισκέψεις σου!!! Και σ'ανώτερα! Θέλω κι εγώ να σε ευχαριστήσω για τις απίστευτες εικόνες που μας προσφέρεις! Αλλά και για τη ζήλια επίσης, που ακόμα δεν μπορώ να βγάλω τόσο καλές φώτο!
Κούλης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Κι εμείς σ΄ευχαριστούμε Χρήστο, συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις με τις φωτογραφίες σου!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Οι φωτογραφίες σου το αξίζουν, δεν είναι τυχαία η άνοδος. υ.γ.Με ένα απλό fitting στο ραβδόγραμμα που παραθέτεις φαίνεται ότι έχεις πάρει εκθετική πορεία, καλή συνέχεια!!
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Από τα γραφόμενά σου αλλά και από τη δουλειά σου φαίνεται ότι έχεις βρει μια ασχολία, ένα χόμπυ αν θέλεις, που σε γεμίζει πραγματικά! Παράλληλα, έχεις μια οικογένεια με κατανόηση και φίλους που σε στηρίζουν σε κάθε σου προσπάθεια! Αυτό κι αν είναι ευλογία!! Εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάντα με επιτυχίες!!!
rammoskostas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Συγχαρητήρια και από μένα! Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές! Κωνσταντίνος Ράμμοςhttp://astronomy-astrophotography.com/http://www.facebook.com/pages/astronomy-astrophotographygr/209741065714428http://www.astronomia.org.gr/
alepohori Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Χρήστο, έχεις δείξει πραγματικό ζήλο σ'αυτό που κάνεις και το αποτέλεσμα είναι αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Σου εύχομαι καλή συνέχεια με ακόμα περισσότερα αγαπημένα θέματα. Με ενδιαφέρει και μένα το φωτογραφικό σου αντικείμενο και προσπαθώ να φτάσω λίγο ένα ικανοποιητικό επίπεδο! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 Μπραβο Χρηστο!!Συγχαρητήρια για το 1.000.000 επισκέψεις....αλλά και 1.000.000 συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες που μας προσφέρεις κάθε φορά Ισως το ευχαριστώ θα έπρεπε να το πούμε εμείς Χρήστο το 2ο το λυνεις παίρνοντας την μαζι στην φωτογράφιση και γίνεται ένα μετο 3ο Καλή συνέχεια!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 Χρηστο μονο μια παράκληση... ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ SITE και στις Πληροφοριες ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!! πχ. Copyright © 2000-2010, Chris Kotsiopoulos. All rights reserved. πραγματικά το ονομα σου δεν φαινεται σχεδον πουθενα, παρα μονο στο ballontip στην αρχικη σελιδα απου αν καποιος δεν βαλει τον κέρσορα απο πανω δεν προκειτε να το δει, και στο Contact-info οπου πολλοί λίγοι το πατανε. ΥΣδες λιγο εδω: Facebook ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
KC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 Χρήστο Το έργο σου μιλάει από μόνο του. Εύχομαι να συνεχίσεις αυτό που κάνεις με τη σεμνότητα που σε διακρίνει και να γίνεις παράδειγμα για τους νέους που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στην αστροφωτογραφία. Εύχομαι να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή! Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα