georgeUTL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Οσοι ειναι απο Καλαματα να κανουν ενα post εδω!!!!! Να μαζευτουμε κ εμεις!!! SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
Hitchhiker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Έχω καταγωγή και σπούδαζα στο ΤΕΙ... Μετράει? “Isn''''t it enough to see that a garden is beautiful without having to believe that there are fairies at the bottom of it too?”
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Μετραει.. εαν προκειται να μαζευτουμε θα εχουμε επικοινωνια να επισκευθεις κ την πατριδα.. Αλλα γενικα περιμενω κ τους μονιμους κατοικους οπου θα ειμαστε κ ποιο κοντα..Ολοι ευπροσδεκτοι!!!!!! SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Αν κ λίγο μακριά τα Φιλιατρά δηλώνω παρών. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
elias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Να δηλώσω παρόν και εγώ με την σειρά μου. SILENCE OF UNIVERSE
Karellen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Παρών κι εγώ.Άντε να οργανώσουμε και καμμιά συνάντηση, να πιούμε και κανά κρασί! Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Ναι πρέπει να μαζευτούμε, να οργανώσουμε καμμιά συνάντηση. SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2010 Κρίμα που έχω μετακομίσει Αθήνα πια Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση όταν έχω κατέβει και εγώ κάτω! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Karellen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Κρίμα που έχω μετακομίσει Αθήνα πια Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση όταν έχω κατέβει και εγώ κάτω!Έλα μεθαύριο την 28η Οκτωβρίου! Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Τι λέτε για το ΠΣΚ 12-13-14 να κάνουμε καμια εξόρμηση???? κάπου στην καλαμάτα η αν έχετε κατι αλλο στο μυαλό σας να το προτείνει καποιος.. να μαζευτουμε οι καλαματιανοί!!! SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
panagiotisky Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2011 Χρόνια πολλά....!!!! Θα κανονίσουμε τίποτα στις αρχές του 11 ??? Αναμνήσεις απο το μέλλον
Stavros Kastro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2011 Γειά σας παιδιά - είμαι από Αθήνα αλλά λόγω δουλειάς είμαι συχνά στην Καλαμάτα (θα είμαι το πρώτο 20ήμερο του Φεβρουαρίου) και παίρνω μαζί το 5ιντσο φορητό μαζί μου. Αν έχω παρέα θα είναι ακόμα καλύτερα Σταύρος
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2011 Γεια σου Σταυρο εγω μονιμα Καλαματα ειμαι σπουδαζω. οποιος θελει μου στενει πμ να κανονισουμε παρεα.. (ειμαι παντα free αν ειναι για παρατηρηση και εδω καλαματα πηγαινω βουνο εδω γυρο 1 φορα την εβδομαδα) . Αλλα το καλητερο ειναι να μαζευτουμε ολοι μαζι. οποιος θελει και αμεσα να προτεινει κατι -μερος και ωρα- εγω ειμαι μεσα. Ας ορισει καποιος που εργαζεται και εχει λιγο ελευθερο χρονο καποια ημερομηνια και μερος να δουμε ποσοι μπορουμε να μαζευτουμε! SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
nik71 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2011 Γεια σας παιδια κατεβαινω και εγω κατω μερικες φορες.Μπορει να ειμαι και τον Φεβρουαριο καποιο σαβ/κυριακο γιατι εχω και εγω την ατυχια να μενω Αθηνα.Τα μερη για παρατηρηση δεν τα γνωριζω πολυ καλα ομως την τελευταια φορα που εκανα με το ''δωδεκαρακι μου''το νεφελωμα του Ωριωνα παθαινωντας τη πλακα μου,ημουνα σε ενα σκοτεινο μερος οπως βλεπει κανεις την παραλια μπροστα του πισω του ειναι η πολη και εγω ημουν δεξια περα μακρια μετα σπιτια σε κατι αγροτοχωραφα την τοποθεσια δεν θυμαμαι πως μου την ειχαν πει.Παντως αν εχει να προτεινει καποιος κανα καλυτερο μερος δεκτο Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Δυτικη παραλια λεγετε εκει εχει πολυ χαμηλη φωτορυπανση αλλα εκει πηγενα μονο με κυαλια το καλοκαιρι λογο του οτι ειναι κοντα η θαλασσα και μπορει να διμιουργιθει προβλημα στα κατοπτρα με το αλατι που κυκλοφορει στη ατμοσφαιρα.. οταν ειναι να κατεβεις κανε ποστ εδω να κανουμε καμια παρατηρηση.. να σμιξουν τα dob μας!! SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Στις 20:30 σημερα εχουμε συμειο συναντησης στο Γρηγορη πλατεια 23ης στην καλαματα εγω μαζι με το μελος --panagiotisky-- για παρατηρηση του ΔΙΑ οποιος εχει χρονο σημερα μπορει να ερθει μαζι μας θα παμε καπου κοντα οπου δεν θα εχει φωτορυπανση και θα το αποφασησουμε εκηνη την ωρα. με ενα ασιμη focus θα ειμαι εγω. οποιος πιστος σημερα για παρατηρηση να προσελθει.. SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
Karellen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Να πως θα το κάνουμε: Θα κανονίσουμε κατ' αρχάς μια συνάντηση σε ένα καφέ,κάπου τελος πάντων, να γίνει μια πρώτη γνωριμία, όπως είπε και ο GeorgeUTL, και εκεί με την ησυχία μας ρίχνουμε και τις προτάσεις μας για τοποθεσία και κανονίζουμε και την παρατήρησή μας! Είσαστε για μια συνάντηση στις 6μμ το απόγευμα των Φώτων, στην πλατεία πχ στου Αθανασίου;Μια πρόταση κάνω,όποιος δεν μπορεί το λέει και το αλλάζουμε. Ρε George δε σε προλαβάινω στο γράψιμο!! Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 χαχα οκ θα γραφω ποιο αργα. λιπον Karellen εμεις συμερα θα συναντηθουμε στην 23ης και με τον παναγιωτη sky πρωτη φορα θα συναντηθουμε αν θελεις κατεβα κ εσυ μια βολτα να μηλησουμε (στις ¨8.30 στο γρηγορη) εμεις θα παμε καπου συγουρα εδω κοντα για να δουμε σημερα το δια. αν εχεις χρονο ελα στο γρηγορη για λιγο που θα κατσουμε εκει και τα λεμε απο κοντα αν ειναι να κανονισουμε κατι για αλλη μερα? μπορεις για σημερα? SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
Karellen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 8:30 θάμαι εκεί! Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 οκ μια χαρα. και οποιο αλλος θελει να ερθει. αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα και εμεις οι καλαματιανοι αστροφιλοι παρεουλα. SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
Karellen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Σου στέλνω το κινητό μου για να μην φορτώνουμε το φόρουμ με τα μπλα μπλα μας 693 71 41 341 Νίκος Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
draculas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Καλή παρατήρηση εύχομαι, θα ερχόμουνα αλλα είμαι Μάνη και θα ξεκινησω για Καλαμάτα πολύ αργά..Ο καιρός βλέπω μας έκανε τη χάρη και άνοιξε εντελώς! (μήπως 8:30 ειναι πολύ αργά για παρατήρηση όμως? ο Δίας θα εχει αρχίσει να πέφτει πολύ χαμηλά)
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Ευχαρηστουμε θα παμε κατα βασην για παρατηρηση του δια και των σκιων που θα φαινονται πανω του απο τους δοριφορους του. ειδη τωρα που ερυξα μια ματια πριν μαζεψω το τηλ. απο το σπιτι μου ειδα την σκια του γανυμηδη αλλα εχει πολυ φωτορυπανση για να μπορεσω να τον δω πολυ καλα.. σε περιμενουμε σε επομενη συναντηση μεσα στις μερες .. αν μπορεις να προτεινεις μια μερα που να μπορεις κ εσυ να μαζευτουμε καλο θα ηταν. καλη παρατηρηση και σε εσενα σημερα!!!! SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2011 Αλλη μια ωραια βραδια με αρκετους αστροστοχους εφτασε στο τελος της παρεα με τ Νικο Karellen και τον Παναγιωτηsky .. Διας (σκιες κ διαβαση ιους), Κρονος, Ωριον..,Μ44, Μ31, Μ32, Μ33, Μ110... . . . . Και παραλληλα η βροχη αστεριον με μεγηστο απο 10 εως 2!!! SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα