Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εδώ κοιτάτε ρε παιδιά: http://www.star.gr/perierga/70345/ :mrgreen: ](*,) :mrgreen: ](*,)

Και τώρα τι θα κάνουμε; :-k Αυτή θα μας τον περιφράξει κιόλας :lol: :lol:

Άραγε η Αφροδίτη που θα περάσει το 2012 θα πρέπει να πληρώσει διόδια;

Αχ, αχ. Καλά που ακούμε και κανα τέτοιο και περνάνε ευχάριστα οι συννεφιασμένες μέρες

...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε
xaxaxaxaxaxaxa!!! (Μάνο ετοιμάσου για Κιθαιρώνα..)

Με καμια προσευχουλα [-o< μαλον θα δουμε φως ..εεε αστερια, με λιγο αερακι; λεει...

Για βαρατε κανα προσκλητηριο στο καταληλο θεμα :)

http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=259711&nDate=4

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε
Η παραδοξότητα αυτού του παραδείγματος με οδηγεί στον αναλογισμό πως, κάθε αξίωση για ιδιοκτησία οποιουδήποτε υλοτεμαχίου επί του ηλιακού συστήματος και πέραν αυτού, είναι ωσαύτως αβάσιμη και παράλογη. Εσάς;

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Κοιτάχτε ρε παιδιά τι αξιώσεις έχει ένα απειροελάχιστο "μικρόβιο" του ηλιακού συστήματος για το γονικό μας άστρο...

Μαζέψου κυρά μου και τράβα φάε καμιά παέλια με τάπας! Ουστ!

:frown: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι άραγε...:-note :-k

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Η παραδοξότητα αυτού του παραδείγματος με οδηγεί στον αναλογισμό πως, κάθε αξίωση για ιδιοκτησία οποιουδήποτε υλοτεμαχίου επί του ηλιακού συστήματος και πέραν αυτού, είναι ωσαύτως αβάσιμη και παράλογη. Εσάς;

Συμφωνώ. Απορώ πως ο άνθρωπος κατόρθωσε να επιδείξει την πλεονεξία του και σε... συμπαντική κλίμακα. Πάντως δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο οφείλεται στην επιθυμία για απόκτηση ιδιοκτησίας, αλλά στην επιθυμία για δημοσιότητα. Η εν λόγω κυρία πιθανότατα πιστεύει ότι επειδή έμαθε πως ο ήλιος έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία αναφέρει, έχει το δικαίωμα αγοραπωλησίας του. Πρόκειται περί θράσσους, αλλά είναι και μία ευχάριστη νότα τις συννεφιασμένες μέρες.

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Albert Einstein

Δημοσιεύτηκε

Εξαιρετικός βαθυστόχαστος αναλογισμός, εξαιρετική και η διατύπωση.!!! :-k

Οπότε: "Κάθε αξίωση για ιδιοκτησία οποιουδήποτε υλοτεμαχίου επί του ηλιακού συστήματος και πέραν αυτού, είναι αβάσιμη και "-" παράλογη." #-o

Η ανθρωπότητα σε λάθος δρόμο, υποδιαίστεροι των περιστάσεων, οι άνθρωποι, σε ένα Σύμπαν που διαστέλλεται επιταχυνόμενο...και τα προσοφθάλμια μου..; τα τηλεσκόπια μου..; το Αστεροσκοπείο μου..; τα Ευρώπουλα μου..; ο Ήλιος μου..; το Σύμπαν μου..; Εγώ..; Εσείς...;=;

Ως εθελοντής, ως ερασιτέχνης[-o<...και αστρονόμος, ως δύναμη ελπίδας, εγώ..,:oops: Εσείς...; :-note

Constantinos

http://asprosobservatory.blogspot.com/

Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού

Δημοσιεύτηκε

Άγαπητοί σύναστροι

Βλέποντας με ιδιαιτέρα προσοχήν και αισθανόμενος βαθεία λύπην διά την νοητικήν κακομοιρία των συνανθρώπων μας ανά τω κόσμω, διεπίστωσα περίτρανα πώς η βλακόνοια δε γνώσκει συνόρων ούτε εν τω ηλιακώ συστήματι. Απογοητευμένος, με την κατάντια των πασχόντων, εναγωνίως ερευνούσα την ύπαρξην μυτερής γωνίας εν τη οικία μου διά να κρούσω την κεφαλήν μου.

Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά, γιατί στα βουνά πάνε απλά οι αστρονόμοι.

Η τρέλα την είδε Voyager και ταξιδεύει ακόμα και στο ηλιακό σύστημα.

Υπάρχουν τελικά πολλά φαινόμενα προς ψυχολογικήν διερεύνησιν (Κωνσταντίνε μιλάω τη γλώσσα σου??), μουρλάρες που χρίζουν μανδύα ζούρλας πάραυτα.

Κωνσταντίνε, ως ψυχολόγος/ψυχίαστρος - δε θυμαμαι ακριβώς αλλά μάλλον το δεύτερο είσαι αν θυμάμαι καλά - θα πρέπει όπως φαίνεται να σπεύσεις να τους πιάσεις πελάτες - αυτούς που σου συνέστησε με το λινκ του ο Άγγελος -.

Πριν όμως από τις δικές σου διαγνώσεις, να μου επιτρέψεις να κάνω εγώ μία πιο.... ΦΥΣΙΚΗ διάγνωση για την πάθησή τους: ''ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ''.

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε
(Κωνσταντίνο εννοώ τον kkokkolis)
Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Αν ήταν τρέλλα θα το σεβόμασταν (εμείς, οι δημοσιογράφοι δεν σέβονται τίποτε).

Παιχνίδι δημοσιότητας.

Και η ιδέα πως μπορεί να ανήκει σε ένα βραχύβιο ον ένα κομμάτι γης το οποίο η φύση διαμορφώνει επί εκατομμύρια χρόνια, που κάποτε το ξέβρασαν τα ηφαίστεια και θα το καταπιεί αύριο το στόμα της Αφρικής για να το λιώσει το στομάχι του πλανήτη μας, δεν είναι ανόητη μόνο με την νομικοπολιτική έννοια, είναι ωστόσο πέραν του ανόητου με κάθε άλλη. Εμείς ανήκουμε στην Γη, όχι εκείνη σε εμάς. Όταν μας χωνεύει το έδαφος και επιστρέφει τα μόριά μας στην ανακύκλωση το αποδεικνύει.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
…και ακόμα δεν έχει φτάσει το ΔΝΤ σε αυτούς… εκτός βέβαια και αν προετοιμάζεται… ε ρε τρέλα

Τύχη είναι αυτό που συμβαίνει όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία

Seneca the Elder

Δημοσιεύτηκε
Ιδέα! Όταν πάρει την ιδιοκτησία, να την πλακώσουμε όλοι μαζί στις μυνήσεις! Από μύνηση για το κάψιμο που πάθαμε στην παραλία όταν μας πήρε ο ύπνος, μέχρι μύνηση γιατί λιώνουν οι πάγοι στο Βόρειο Πόλο! :mrgreen:

Νίκος Κουρούνης

Celestron C8 XLT

Helios Apollo 15X70

Vixen Ultima 7X50

Δημοσιεύτηκε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι!!!!!!!!! παρατηρηση του ηλιου θα πλερωσεις κυριε

πως δεν το σκεφτηκε η ελληνικη κυβερνηση να φορολογηση την παρατηρηση :-k :-k ](*,) ](*,) ](*,)

Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Μην βάζεις ιδέες σε τόσο δύσκολες εποχές.......

Δημοσιεύτηκε

[activating σοβαρότης mode]

Το Σύμπαν ανήκει σε όλους και σε κανέναν ξεχωριστά. Ο Ήλιος δεν ανήκει ούτε στην Ισπανίδα, ούτε σ' εμένα, ούτε στον Μπάρακ Ομπάμα, ούτε στον Φασούλα. Ανήκει σε όλη την αδελφότητα του Ηλιακού Συστήματος, σε κάθε μορφή ζωής στη Γη και όχι μόνο. Το ίδιο ισχύει και για το Σύμπαν. Δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας και σύνορα, αυτά τα βάζουμε μόνο εμείς με το πιθηκίσιο κεφάλι μας. Το Σύμπαν ανήκει σε όλους, και δεν εννοώ μόνο τη ζωή στη Γη.

[deactivating σοβαρότης mode]

[activating σουργελέ-ολέ-ολέ mode]

Εγώ πάντως λέω ν' αγοράσω τον Άρη. Αν θέλει η N.A.S.A. να τον αποικήσει, πρώτα πρέπει να ρωτήσει εμένα και τους τίτλους ιδιοκτησίας μου :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

[deactivating σουργελέ-ολέ-ολέ mode]

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Η αλήθεια είναι ότι το είδα και εγώ σε δελτίο ειδήσεων και μάλιστα ανέφεραν πώς έχει γίνει το ίδιο με την Σελήνη, τον Δία και κάποιους άλλους δορυφόρους νομίζω. ](*,) #-o

Τι να πώ.. :-# Δεν αξίζει ούτε ένα σχόλιο για αυτή την γυναίκα. [-(

Πάντως η μισαλοδοξία του ανθρώπου έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. :-k

Δημοσιεύτηκε

Μπα...

Καθόλου παράλογη! Μια χαρά, τσάμπα διαφήμιση είναι! Αν αυτή η κυρία αποφασίσει τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω της, να πουλήσει οτιδήποτε, ακόμα και Ηλιακά αγροτεμάχια, όλο και κάποιος オナン θα βρεθεί να αγοράσει...

Δημοσιεύτηκε
Πάντως τα 15 λεπτά δημοσιότητας τα κέρδισε. Δεν είναι δύσκολο, απλά λες μια μπούρδα και γίνεσαι γνωστός παγκοσμίως :-({|=

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης