Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Για όποιον έχει τηλέφωνο με λειτουργικό Android (εγώ δυστυχώς δεν έχω και δεν μπορώ να το δοκιμάσω) ίσως να μπορούσε να δοκιμάσει το SkEye. Το SkEye είναι μια εφαρμογή η οποία διανέμεται δωρεάν και χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο μαγνητόμετρο του τηλεφώνου σας για να λειτουργήσει σαν Push-to. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας πάνω στο σωλήνα του τηλεσκοπίου σας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το πρόγραμμα καθώς θα σας προτρέψει να κάνετε το απαραίτητο calibration και aligmnent.

Το πρόγραμμα προς το παρρόν διανέμεται δωρεάν αλλά ενδέχεται να γίνει εμπορικό γι'αυτό όσοι έχετε Android σπεύστε και ας μην το χρησιμοποιήσετε.

Όποιος το δοκιμάσει θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις.

Ο σύνδεσμος είναι αυτός: http://lavadip.com/1830_introducing_skeye.html

Δημοσιεύτηκε

Θα μας τρελανει ο τυπος. Πολύ εξυπνη ιδεα, αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι ακριβεια μπορει να δωσει.

Εδω στο ντοπς με κανονικα DSC 10000 τικς και argonavis, και αν σου ξεφυγει λιγο το calibration, ή κουνησεις την σωλήνα λιγο ποιο γρηγορα απο οτι πρεπει, χανει αρκετα μετα.

Δημοσιεύτηκε

Το κατέβασα, φαίνεται καλό! (δεν έχω ακόμα τηλεσκόπιο για να το δοκιμάσω στην πράξη) Αν λειτουργεί όπως υπόσχεται, θα είναι μία πολύ καλή λύση για όσους δεν έχουν ηλεκτρονικά συστήματα.

Ευχαριστούμε για ττην πληροφορία!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης