Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ

ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ 77 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ 1085!

ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΤE

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΗΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΣΤΡΟΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ.

Κομνηνος Γιαννης
  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Με πρόλαβες! Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις τέτοιες "συντονισμένες" συμπεριφορές με σκοπό να βλάψουν την υγεία του forum! Όλοι εδώ μέσα ξέρουν πολύ καλά τι έχει ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ σε όλους αυτός ο άνθρωπος! Το μόνο που έχω να πω είναι μικρότητες από "μικρούς"...
Δημοσιεύτηκε

Το αν κάποιος έχει 77 δημοσιευσεις και κάποιος άλλος 1088 (τα νούμερα τυχαία) , δε θα έπρεπε να μας λέει τίποτα .

άποψη μου .

MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging

I am ready now for singing Ready to begin the chanting

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω πως ο βασικός λόγος ύπαρξη του forum είναι η διάδοση των γνώσεων, η αλληλοβοήθεια και όχι η ανάδειξη των ικανοτήτων του καθενός από εμάς. Οι καλές φωτογραφίες πρέπει να μας παροτρύνουν ώστε να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο και όχι να δρούμε ανταγωνιστικά και εγωιστικά στο στυλ: "γιατί αυτούς να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από εμένα?"

Φυσικά κατανοώ το πρόβλημα των Copyrights. Μα δεν νομίζω πως έχουν απαραίτητα σχέση με τη συνεισφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου (τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά) στο forum.

Το forum με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και έχω μάθει πολλά πράγματα και αρκετά από αυτά, από δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Όλοι μπορεί κάποια στιγμή να παραβλέψουμε ακούσια κάποιους κανόνες. Ας μην κρίνουμε και τόσο αυστηρά!

Φιλικά,

Δημήτρης Βαλιάνος

“The Truth Is Out There”

"Stardust" Observatory - Chalkidiki

Δημοσιεύτηκε

Διαχειριστής του forum αναφέρθηκε με τα παρακάτω.

<<< Από αυτά που κατάλαβα, πριν τρία χρόνια ο Άγγελος είχε επεξεργαστεί μερικές φωτογραφίες τρίτων για να τις κάνει 3D (μεταξύ των οποίων και μία του Hubble). Μαζί με αυτές, όμως, ανέβασε και τη φωτό αυτή της Σελήνης (από το APOD) η οποία δεν ήταν δική του ούτε ως φωτογραφία ούτε ως 3D επεξεργασία αλλά δεν το έγραψε και αυτό είναι φάουλ.

Από αυτά που μου εξήγησε, έβγαλα το συμπέρασμα πως o Άγγελος δεν είχε πρόθεση να εξαπατήσει, αλλά έδειξε αμέλεια στο να δώσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες και στο να διευκρινίσει σε ποιες φωτό έκανε τη 3D επεξεργασία και σε ποιες όχι, πιθανώς γιατί εκείνη την εποχή δεν είχε ιδέα τι παίζει περί copyright ή πως ακριβώς λειτουργεί το astrovox κτλ. Γι'αυτό και νομίζω ότι πρόκειται για διαφορετική περίπτωση από κακοπροαίρετες πράξεις που έχουμε δει στο παρελθόν. >>>

Εγώ κατάλαβα οτι πρόκειται για απλή αμέλεια καί άγνοια.

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε που λέει και το λαικό άσμα.

Αντιθέτως δεν θέλω να σκεφτώ καν την σκοπιμότητα-δολιότητα ως προς την δημόσια έκθεση απο την στιγμή που το forum δίνει την δυνατότητα για προσωπική επικοινωνία για να δείς την άποψη αυτού που ετοιμάζεσαι να κατηγορήσεις ώστε να του αφήσεις περιθώρια να διορθώση το σφάλμα του που στην ουσία μπορεί να είναι απλά απο αμέλεια.

Η πανουργία και η δολιότητα είναι τέκνα της ανικανότητας-Renan Ernest Γάλλος ιστορικός και φιλόλογος.(copyright)

Άστρα μη με μαλώνετε που τραγουδώ τη νύχτα...
Δημοσιεύτηκε

Φαντάζομαι ότι είμαι είμαι από τους "μικρούς" που με "συντονισμένες" προσπάθειες προσπαθώ να

κάνω τί.....????????

Πρέπει να είμαστε το πρώτο forum παγκοσμίως που έχουμε πρόβλημα με αυτόν που είδε μία καταπάτηση copyright και όχι με αυτόν που το έκανε.

Το ξαναγράφω....

για μένα έπρεπε να πει: έκανα μαλακία, το ξέχασα, δεν το πρόσεξα...λάθος και το θέμα θα είχε λήξει.

Πραγματικά ότι η προσφορά κάποιου στην Ελληνική Ερασιτεχνική Κοινότητα

(χωρίς να θέλω να μειώσω την μεγάλη προσφορά του Άγγελου) κρίνεται από το πόσες δημοσιεύσεις έχει στο vox.....τουλάχιστον που ακούγεται γελοίο...

...και μην μπερδεύουμε τις έννοιες αστρονόμου με αστροφωτογράφου...

(τον εαυτό μου τον θεωρώ αστροφωτογράφο)

Δημοσιεύτηκε

Ρε σεις θα τρελαθούμε;;;;;

Ο φίλος που το άνοιξε γιατί το έκανε;;;; Για να μην κλειδωθεί;;;; Ή για να κηλιδωθεί αυτός που ανακάλυψε μία κλοπή;;;;

Έλεος παιδιά. Όντως πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση που δεν κατηγορείται ο κλέφτης.

Θυμίζουμε τους πολιτικούς μας. Κενά λόγια.

Η σιωπή κύριοι είναι συνενοχή.

Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Ντροπή μας. Θα έπρεπε να είχε λήξει προ πολλού και ΑΛΛΙΩΣ. Και σίγουρα με ανάποδο τρόπο.

Να είστε καλά.

Καλή τύχη

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

H λέξη "κλέφτης" είναι πολύ βαρύ πράγμα για να χρησιμοποιήσεις! Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι καν με το προηγούμενο θέμα για το ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο αυτό που μου την έσπασε είναι ο τρόπος που το κάνατε συντονισμένα και με κακία αν θες! Είμαι ένα χρόνο εδώ μέσα και αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί και ελπίζω να μην το ξαναδώ!! Όταν επεξεργάζεσαι φωτογραφία το κάνεις από παρθενογένεση 'η κάπου έχεις διαβάσει κάποιο ωραίο tutorial ανέφερες πηγή που χρησιμοποίησες? όχι? τότε είσαι "κλέφτης". Δεν μπορείς να το λες έτσι απλά αυτό! Το παιδί έκανε ένα λάθος και τον στήσατε στον τοίχο! Για εμένα μέγα λάθος που το κάνατε αυτό! Δεν είμαι δικηγόρος αλλά όταν βλέπω κάτι τόσο άδικο πραγματικά εκνευρίζομαι!

Καληνύχτα!

Δημοσιεύτηκε

Παναγιώτη συνεχίζω να απαντάω σε ένα θέμα που πραγματικά δεν θέλω... αλλά το κάνω επειδή

αισθάνομαι ότι ο πληθυντικός αφορά και εμένα.

Το συντονισμένα και με κακία ...... δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...

δηλαδή τι έπρεπε να γράψω... μπράβο ? ή να μην πω τίποτα?

φαντάσου και τον άνθρωπο που τράβηξε την φωτογραφία και την επεξεργάστηκε

πόσο θα εκνευρίζοταν αν έβλεπε την φωτο του σε ένα άλμπουμ κάποιου άλλου.

(μιλάω γενικά για το copyright και όχι για το συγκεκριμένο)

Δημοσιεύτηκε
Γιώργο δεν μπορώ να σου πω εγώ αν έπρεπε να γράψεις ή όχι!! Εμένα με χάλασε ο τρόπος που έγινε όλο αυτό!! Δλδ ο Σάκης δεν μπορούσε να το πει με pm έπρεπε να κάνει όλο αυτό! Γιατί? Και μετά από τόσο καιρό? Μου βγάζει κακία ρε γαμώτο και με χαλάει αυτό..
Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια κουβεντιάζουμε την ενέργεια ενός τρίτου και δεν λέμε τίποτα για την πράξη.

Τώρα δεν καταλαβαίνω γενικότερα τους πληθυντικούς. Δηλαδή όσοι σχολίασαν είναι "κλίκα", "οργανωμένοι" και λοιπές ανοησίες; Παιδιά χάνουμε το δάσος βλέποντας το δέντρο. Απλώς σκεφτείτε.

Το κουράσαμε όμως με το αυτονόητο. Το "κλέφτης" ήταν γενικότερο όπως στο κέφτες και αστυνόμοι, κλέφτες και νοικοκυραίοι.

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του Copyright είναι αρκετά ευαίσθητο και πρέπει να τηρείται η κατάλληλη προσοχή :-k

Πιστεύω πως ο κ. Aggelos Kechagias καλοπροαίρετα δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο αυτό.Εξάλλου στο προηγούμενο θέμα ζήτησε συγνώμη γιατί δεν είχε στο νου του, την περίπτωση περι Copyright.

Δεν τον ξέρω προσωπικά τον κύριο αλλά από την δουλειά που βλέπω πως κάνει στην αστροφωτογράφηση είναι πολύ καλός και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα για τέτοιους χαρακτηρισμούς. :D

Μπορώ να ομολογήσω ότι το μόνο πράγμα που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε.Θα έπρεπε να γίνει αναφορά στους moderators με προσωπικό μήνυμα και να λήξει δίκαια και αθόρυβα το θέμα..Τώρα γιατί επιλέχτηκε μετά από 2-3 χρόνια να ανοιχτεί το θέμα και να μην γίνει εξαρχής αναφορά, μόνο εμπάθεια και εμμονή μου δείχνει. :-k

Δημοσιεύτηκε
Ναι το σχολιάζω γιατι πιστεύω πως η ενέργεια του τρίτου είναι πολύ χειρότερη από το να ξεχάσεις ένα copyright!! Ήταν στοχευμένο και κακόβουλο για ένα μέλος του forum που πραγματικά έχει προσφέρει πάρα πολλά σε πάρα πολλούς!! Την επόμενη φορά που κάποιος θα ξεχάσει κάτι προτείνω να του κουρέψουμε το κεφάλι και να φωνάζουμε στην πανελλήνια ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!! Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...
Δημοσιεύτηκε

Δε πάτε για κανα ψαροτούφεκο να σας πιάσει το κρύο νερό μπας και συνέλθετε?

Είναι απαράδεκτο να βγαίνει τόση κακία. Με κάτι τέτοια κάθε φορά φεύγει κόσμος απο το forum.

ΕΛΕΟΣ ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του για το ποιοι βοηθούνε την κοινότητα και ποιοι προσπαθου να τη βλάψουν

Δημοσιεύτηκε

Πολύς κόσμος πικράθηκε απόψε... Φυσικά και δεν υπάρχουν μικροί άνθρωποι - αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τους εμπλεκόμενους στο κλειδωμένο thread- ούτε ραδιουργίες, ούτε οργανωμένες κινήσεις - όπως είπε και ο Γιώργος πιο πάνω, για ποιο σκοπό;;;

Προσωπικές διαφορές και καβγάδες δεν έχουν λόγο να δημοσιοποιούνται και να γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο φόρουμ. Τελικά το όλο θέμα ήταν προτιμότερο να επιλυθεί μέσω πμ και να μη γίνει ..."υπερπαραγωγή" όπως τελικά κατέληξε και μάλιστα σε δύο thread...

Δημοσιεύτηκε

Από μια άλλη συζήτηση στο Forum...

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=13747&postdays=0&postorder=asc&start=0

21.Simple minds discuss people. Good minds discuss events. Great minds discuss ideas.

- Hyman Rickover

Ο HYMAN RICKOVER ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Οι απλοί άνθρωποι συζητάνε τους άλλους ανθρώπους.

Οι ανώτεροι άνθρωποι συζητάνε γεγονότα.

Οι ανώτατοι άνθρωποι συζητάνε για ιδανικά.

(πρόχειρη μετάφραση) ...και η διαφοροποίηση...

Εγώ όμως το είδα αλλιώς

Ο Hyman Rickover κάνει αυτήν τη δήλωση.

Ο Hyman Rickover μιλάει για τον νου των ανθρώπων.

Άρα ο Hyman Rickover συζητάει για άλλους ανθρώπους

Άρα ο Hyman Rickover έχει απλοϊκό νου.

Τώρα μπορούμε να το επεκτείνουμε στο πως έχοντας απλοϊκό νου δεν μπορεί να γνωρίζει (και να σχολιάζει) τους έχοντες καλό και σπουδαίο νου.

Αλλά με μια απλή σκέψη... ας μιλάμε για ιδέες και ας μη κάνουμε κουτσομπολιό.

Τι λέτε, να το κάνουμε;

Constantinos

http://asprosobservatory.blogspot.com/

Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού

Δημοσιεύτηκε

Μερικοί άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να καυγαδίζουν φιλικά, γιατί έτσι τους αρέσει και επιπλέον για να κρατιούνται σε φόρμα, όπως συχνά κάνουν οι ατίθασοι Γαλάτες φίλοι μας. Είναι επίσης αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να διαλέγει τους φίλους του. Όμως ο Φούλιους Ζιζάνιους δεν είναι ένας συνηθισμένος φίλος, και απ' όπου περάσει δεν προκαλεί τους συνηθισμένους φιλικούς καυγάδες. Έτσι, ένα βάζο θα αποτελέσει την αιτία να φυτρώσει το ζιζάνιο της διχόνοιας στο Γαλατικό χωριό, και με την αθέλητη συνδρομή της αιώνιας γυναικείας φύσης, φυσικά. Οι Ρωμαίοι μαθαίνουν επιτέλους τη μυστική συνταγή του μαγικού ζωμού ; Στο βραδινό γλέντι στο Γαλατικό χωριό κανένας δεν μιλά σε κανένα. Ο βάρδος έχει την παράξενη αίσθηση ότι κάθεται μόνος του. Ήρθε το τέλος του χωριού ; Ο Αστερίξ είναι προδότης ; Και ο Οβελίξ ; Απολαύστε λοιπόν αυτήν την εμπειρία των φίλων μας ανώδυνα. Και λύστε τις απορίες σας.

6wm9.jpg

Μια μεγάλη καληνύχτα στο Γαλατικό χωριό μας

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά σοβαρά το άλλο ΣΚ έχει προγραμματιστεί βουτιά με μπουκάλες στον Ωρωπό

όποιος θέλει μπορεί να έρθει.... θα τραβήξουμε και υποθαλάσσιες φωτογραφίες.....

Τώρα για το κρύο με στολές 5mm και 5mm τζάκετ δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα.

Ψαροντούφεκα δεν θα έχουμε μαζί (απαγορεύεται) αλλά θα είναι πολύ όμορφα.

....Θα τρελαθούμε εδώ μέσα.... ](*,)

θα ήθελα να μην γραφτεί κάτι άλλο προσωπικό για μένα, γιατί πραγματικά το βρίσκω

απίστευτα βαρετό να απαντάω σε μαλακίες.

Δημοσιεύτηκε
θα ήθελα να μην γραφτεί κάτι άλλο προσωπικό για μένα, γιατί πραγματικά το βρίσκω

απίστευτα βαρετό να απαντάω σε μαλακίες.

Πιπέρι....κακό παιδί [-X

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

Βαγγέλη, εσύ κάνεις τώρα προσωπική επίθεση, αλλά ας είναι.

Κάτι πάντως το οποίο δεν έχει απαντήσει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Άγγελος. ΟΚ, να δεχθώ ότι έγινε "κατά λάθος", ότι ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται χρόνια με ηλεκτρονικά και software δεν ξέρει από copyright και ότι το έμαθε τα τελευταία χρόνια. Να τα δεχθώ λοιπόν όλα αυτά. Κανείς όμως δεν λέει κάτι για το γεγονός ότι σχολιάστηκε θετικά η συγκεκριμένη φωτό και ότι ο Άγγελος ευχαρίστησε για τα καλά λόγια τους σχολιαστές... Κατά λάθος έγινε αυτό;

Αλλά βέβαια "είμαστε κλίκα" εμείς και ας πάμε καλύτερα για ψαροτούφεκο. Μάλιστα αυτό τώρα είναι επίπεδο.

Γιώργο συνεχίζω αυτό που είπες, λοιπόν θα πάρουμε τον Νίκο και θα πάμε πρώτα για τουφέκι ελεύθερο και μετά για μπουκάλες στον Ωρωπό....

Καλά κρασιά!

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε
θα πάμε πρώτα για τουφέκι ελεύθερο

Μάλιστα αυτό τώρα είναι επίπεδο. Τι σου φταίνε τα πουλιά ...για μια κ#%&*φωτογραφία?

Δημοσιεύτηκε
τουφέκι ελεύθερο=ψαροτούφεκο με ελεύθερη κατάδυση..........

Και γω έπρεπε να το ξέρω αυτό δηλαδή γιατί είναι γνωστό οτι τουφέκι ελεύθερο=ψαροτούφεκο με ελεύθερη κατάδυση..........και να σκέφτομαι πριν μιλήσω :-k

Δημοσιεύτηκε

Θα εγραφα αρκετα πραγματα αλλα τελικα τι μένει... =;

Γιατι δεν λυσετε τα προβληματα σας στην συναντηση τον Αστροφωτογραφων;

Μαλλον η πολυ Συννεφια δεν κάνει καλο, ηρεμήστε ερχεται Ξαστερια και Νεα Σελήνη 8)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

απ οτι καταλαβα η συζητηση εχει ξεφυγει.

πιστευω οτι οπως δεν θελετε να σας ακουν τριτοι σε προσωπικες συγκρουσεις ,ετσι δεν θελετε να βλεπουν και αλλοι 1000 ανθρωποι πραγματα που δεν σχετιζονται με την αστρονομια.

ολοι εχουμε μυαλο και κρινουμε αυτο που βλεπουμε.το τι γινεται επιτιδευμενα και τι οχι φαινεται επισης,επειδη ομως καλειστε το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης ,θα πρεπει να θυμηθείτε οτι εκτος απο διακαιωμα στην ελευθερη διατυπωση της αποψης μας εχουμε και υποχρεωση να τηρουμε κανονες για να μην παρεκτραπουν καταστασεις που δεν σχετιζονται με την αστρονομια.

ειναι λυπηρο να βλεπουμε τετοιους διαδυκτιακους καβγαδες, η κοινη λογικη λεει οτι εκατερωθεν πρεπει να ειπωθουν σε πμ οτιδηποτε θελετε ,αλλα οχι δημοσια,δεν αφορουν κανεναν οι προσωπικες σας αντιπαλοτητες,εχετε καθε δικαιωμα να κανετε παρατηρησεις σε φωτο και καλως εγινε και σημειωθηκε το θεμα της πνευματικης ιδιοκτησιας ,αλλα θα μπορουσε να γινει πιο κομψα και με μεγαλυτερη ευπρεπεια.

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης