sportikus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 .....αλλά και τί σας απογοήτευσε τα μάλα στον χώρο της ερασιτεχνικής αστρονομίας?" ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Makis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Αυτά που με ενθουσίασαν στην ερασιτεχνική αστρονομία είναι τα εξής:1)Η αστρονομία είναι ένα σπάνιο χόμπι και πιστεύω πως κοινωνικοποιήθηκαμέσα από αυτό.Είναι ένα τρόπος κοινανικοποίησης.Ας μην ξεχνάμε πως στην αστρονομία αναπτύσσεται και η συνεργασία μεταξύ των ερασιτεχνών αστρονόμων.2)Συνάντησα άλλους ανθρώπους με κοινό ενδιαφέρον.3)Έμαθα πράγματα τα οποία δεν μπορούσα να τα φανταστώ.4)Μου αρέσει να πηγαίνω σε αστροπαρατηρήσεις είτε μόνος μου είτε με παρέα.5)Απέκτησα 3 τηλεσκόπια στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το χόμπι. Από την άλλη δεν υπάρχει κάτι που να με απογοητεύσει γιατί η αστρονομία είναιμια ενασχόληση η οποία με ευχαριστεί.Με αυτήν ασχολούμαι κυρίως όταν έχω ελεύθρεο χρόνο. Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Με ενθουσίασε η ζωντανή οπτική παρατήρηση αλαργινών κόσμων, ο χειρισμός της εικόνας και του φωτός μέσω του εξοπλισμού, το σύμπαν της τέχνης και το Astrovox.Με απογοήτευσε ουσιαστικά μόνο το trolling στο Astrovox. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
sportikus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Με απογοήτευσε ουσιαστικά μόνο το trolling στο Astrovox.+1 και απο μένα ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
wereniki Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Τι με γοήτευσε:• η αχόρταγη προσμονή, των μακρινών - απόμακρων «ταξιδιών», όπου δε φτάνει ούτε ο νους• αυτή η έννοια του απόμακρου, που ενσαρκώνει τελικά την έννοια του πιο πλησίον: το βύθισμα εντός μας!• το κορυφαίο ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ του astrovox...!!! Τι με από-γοήτευσε:• ο περιορισμός του εξοπλισμού, όταν πια η ματιά οδηγεί το νου σε δρόμους ακόμα πιο μακρινούς και από το βαθύ ουρανό: πώς ξεπερνάμε τα όριά μας;• η προσπάθεια περιορισμού και φυλάκισης της τέχνης... ΜΠ Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
White_Dwarf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Από ενθουσιασμό πολύς!Δύο πράγματα με ενόχλησαν 1ο:Μερικοί κοιτάνε πιο πολύ τον εξοπλισμό και ψευτο-υπερηφανεύονται ενω η ερασιτεχνική αστρονομία δεν είναι μόνο αυτό..2ο:Ότι πολλοί άνθρωποι το παίζουν ειδήμονες και δεν συμμερίζονται την άποψη του άλλου ούτε καν την ακούν. Υ.Γ:Συμπέρασμα ουσιαστικά με έχουν απογοητεύσει οι ανθρώπινοι παράγοντες όχι η Ερασιτεχνική Αστρονομία And every night someone.Moves all the clocks forward.And the sun seems to.Set always at the sunrise...
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο κουσούρι που δε θα βρείτε στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως και στη λοιπή κοινωνία, έτσι και στο χώρο της ερασιτεχνικής αστρονομίας θα συναντήσετε ανθρώπους που θα αγαπήσετε αλλά και ανθρώπους με τους οποίους δε θα ταιριάξετε ή που θα αντιπαθήσετε. Προσωπικά έχω συναντήσει μερικούς από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που γνωρίζω μέσα από την ενασχόληση με την αστρονομία. Μιας και μου αρέσει να κρατάω τα θετικά, θεωρώ ότι η ύπαρξη ατυχών στιγμών είναι αναπόφευκτη για κάθε χόμπι, για κάθε χώρο, για τη ζωή γενικότερα και γι'αυτό δε βρίσκω λόγο να σταθώ σε ατυχείς στιγμές συγκρίνοντάς τες με τα τόσα υπέροχα πράγματα που μου έχει προσφέρει το χόμπι αυτό: γνωριμίες, γνώσεις και φυσικά ένα παράθυρο στο σύμπαν. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
terring Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Χάρη στην ερασιτεχνική αστρονομία, νιώθω περισσότερο σαν μαύρο πρόβατο. Σκεπτόμενος άνθρωπος, κόντρα στον παραλογισμό, με κάθε κόστος. Γι αυτό θ' αφιερώσω σε όλους τους ερασιτέχνες αστρονόμους "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Το απεραντο(χρονικα και χωρικα),οι πολλες γνωσεις περι του κοσμου μας.Ο αυτοπροσδιορισμος του ανθρωπου στο συμπαν.Αρνητικο,η φωτορυπανση(την μαθαινεις μονο αν κοιτας τα αστερια) Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Με ξετρέλανε-ενθουσίασε: 1. Η οπτική παρατήρηση απόμακρων κόσμων και αστροπολιτειών2. Η γνώση αυτού που παρατηρείς και η προσπάθεια να συλλάβεις την απόσταση και...το μέγεθός του!3. Η όλη ιδέα της εξόρμησης στο βουνό.4. Η ησυχία στο πεδίο παρατήρησης, τα καλοκαιρινά τριζόνια που σου κρατάνε συντροφιά.5. Το ότι αποκτάς "άλλη" οπτική για την ζωή γενικά, κοιτάς πιο συχνά ψηλά, ξέρεις πράγματα που οι περισσότεροι αγνοούν παντελώς, εκτιμάς τον γαλάζιο πλανήτη που ζούμε περισσότερο γνωρίζοντας πόσο άγριο και βίαιο περιβάλλον είναι το διάστημα, κοιτάς την ημέρα που προκαλεί το άστρο που ζούμε δίπλα του και ξέρεις ότι είναι ένα ακόμη σαν και τα μακρινά που βλέπουμε την νύχτα...πόσο συναρπαστικές όλες αυτές οι σκέψεις.6. Η γνωριμία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για όλα αυτά και ό,τι μπορείς και τα μοιράζεσαι μαζί τους.7. Η λαχτάρα δοκιμής του καινούργιου εξοπλισμού!8. Η μυστηριώδης επίδραση του Σύμπαντος την ώρα της παρατήρησης, όλη η μυστικιστική αίσθηση που προσδίδει, γεμάτη μυστήριο.9. Το ερώτημα που με απασχολεί πια περισσότερο από ποτέ... Is anybody out there?10. To γεγονός ότι τώρα πια κατανοώ τον αγαπημένο μου Carl Sagan απόλυτα γιατί είχε τέτοια αγάπη για όλο αυτό...πως να μην έχεις αγάπη για κάτι τόσο όμορφο, μυστηριώδες και θεμελιώδες;11. Οι Νότιοι ουρανοί που έχω ορκιστεί να επισκεφτώ έστω και 1 φορά! Με απογοήτευσε τρομερά και σιχαίνομαι τα εξής: 1. Πόσο άγνοια έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι αυτού του πλανήτη για αυτόν και τα φαινόμενα που τον περιτριγυρίζουν. Ειδικά το πόσο λανθασμένα ξέρουν κάποια πράγματα...2. Την ασύλληπτη φωτορύπανση που αυξάνεται και δεν έχει ιερό και όσιο...3. Το γεγονός ότι η φωτορύπανση είναι άγνωστη λέξη στον κόσμο...4. Το ότι υπάρχει μια αδικαιολόγητη φαγωμάρα και υπεροψία από ορισμένους ανθρώπους στο χόμπυ, αν και πιστεύω ότι αυτό θα το έβρισκα σε όλα τα χόμπυ....που να δείτε τι γίνεται στην Κλασσική κιθάρα... ναι, υπάρχουν και χειρότερα!5. Το πόσο κάποιοι βλάκες μπλέκουν ακόμη την Αστρολογία με την Αστρονομία...που;; στην χώρα που γέννησε τους μεγαλύτερους Αστρονόμους EVER!6. Την ειρωνία των πανηλιθίων που ρωτάνε : "Και τι θα καταλάβετε αφού τα δείτε όλα αυτά εκεί πάνω;;" 7. Το γεγονός ότι το Κράτος είναι τόσο άχρηστο που αφήνει ένα τηλεσκόπιο σαν τον Αρίσταρχο να σκουριάζει και δεν το συντηρεί....εδώ δεν φτιάχνει άλλα... 8. Δεν έχει ακόμη φτιαχτεί ένα αστρονομικό πάρκο αφιερωμένο στο χόμπυ αυτό. Στον Όρλιακα λέγανε αλλά πότε θα υλοποιηθεί η φοβερή αυτή ιδέα;;; Ααα, ναι ξέρω...λεφτά...ΔΕΝ υπάρχουν! Να μην σας κουράσω άλλο...είναι αρκετά πιστεύω.. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο κουσούρι που δε θα βρείτε στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως και στη λοιπή κοινωνία, έτσι και στο χώρο της ερασιτεχνικής αστρονομίας θα συναντήσετε ανθρώπους που θα αγαπήσετε αλλά και ανθρώπους με τους οποίους δε θα ταιριάξετε ή που θα αντιπαθήσετε. Προσωπικά έχω συναντήσει μερικούς από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που γνωρίζω μέσα από την ενασχόληση με την αστρονομία. Μιας και μου αρέσει να κρατάω τα θετικά, θεωρώ ότι η ύπαρξη ατυχών στιγμών είναι αναπόφευκτη για κάθε χόμπι, για κάθε χώρο, για τη ζωή γενικότερα και γι'αυτό δε βρίσκω λόγο να σταθώ σε ατυχείς στιγμές συγκρίνοντάς τες με τα τόσα υπέροχα πράγματα που μου έχει προσφέρει το χόμπι αυτό: γνωριμίες, γνώσεις και φυσικά ένα παράθυρο στο σύμπαν. Πολλά LIKE (που λένε, στη γλώσσα του fb)
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Με ξετρέλανε-ενθουσίασε: 1. Η οπτική παρατήρηση απόμακρων κόσμων και αστροπολιτειών2. Η γνώση αυτού που παρατηρείς και η προσπάθεια να συλλάβεις την απόσταση και...το μέγεθός του!3. Η όλη ιδέα της εξόρμησης στο βουνό.4. Η ησυχία στο πεδίο παρατήρησης, τα καλοκαιρινά τριζόνια που σου κρατάνε συντροφιά.5. Το ότι αποκτάς "άλλη" οπτική για την ζωή γενικά, κοιτάς πιο συχνά ψηλά, ξέρεις πράγματα που οι περισσότεροι αγνοούν παντελώς, εκτιμάς τον γαλάζιο πλανήτη που ζούμε περισσότερο γνωρίζοντας πόσο άγριο και βίαιο περιβάλλον είναι το διάστημα, κοιτάς την ημέρα που προκαλεί το άστρο που ζούμε δίπλα του και ξέρεις ότι είναι ένα ακόμη σαν και τα μακρινά που βλέπουμε την νύχτα...πόσο συναρπαστικές όλες αυτές οι σκέψεις.6. Η γνωριμία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για όλα αυτά και ό,τι μπορείς και τα μοιράζεσαι μαζί τους.7. Η λαχτάρα δοκιμής του καινούργιου εξοπλισμού!8. Η μυστηριώδης επίδραση του Σύμπαντος την ώρα της παρατήρησης, όλη η μυστικιστική αίσθηση που προσδίδει, γεμάτη μυστήριο.9. Το ερώτημα που με απασχολεί πια περισσότερο από ποτέ... Is anybody out there?10. To γεγονός ότι τώρα πια κατανοώ τον αγαπημένο μου Carl Sagan απόλυτα γιατί είχε τέτοια αγάπη για όλο αυτό...πως να μην έχεις αγάπη για κάτι τόσο όμορφο, μυστηριώδες και θεμελιώδες;11. Οι Νότιοι ουρανοί που έχω ορκιστεί να επισκεφτώ έστω και 1 φορά! Με απογοήτευσε τρομερά και σιχαίνομαι τα εξής: 1. Πόσο άγνοια έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι αυτού του πλανήτη για αυτόν και τα φαινόμενα που τον περιτριγυρίζουν. Ειδικά το πόσο λανθασμένα ξέρουν κάποια πράγματα...2. Την ασύλληπτη φωτορύπανση που αυξάνεται και δεν έχει ιερό και όσιο...3. Το γεγονός ότι η φωτορύπανση είναι άγνωστη λέξη στον κόσμο...4. Το ότι υπάρχει μια αδικαιολόγητη φαγωμάρα και υπεροψία από ορισμένους ανθρώπους στο χόμπυ, αν και πιστεύω ότι αυτό θα το έβρισκα σε όλα τα χόμπυ....που να δείτε τι γίνεται στην Κλασσική κιθάρα... ναι, υπάρχουν και χειρότερα!5. Το πόσο κάποιοι βλάκες μπλέκουν ακόμη την Αστρολογία με την Αστρονομία...που;; στην χώρα που γέννησε τους μεγαλύτερους Αστρονόμους EVER!6. Την ειρωνία των πανηλιθίων που ρωτάνε : "Και τι θα καταλάβετε αφού τα δείτε όλα αυτά εκεί πάνω;;" 7. Το γεγονός ότι το Κράτος είναι τόσο άχρηστο που αφήνει ένα τηλεσκόπιο σαν τον Αρίσταρχο να σκουριάζει και δεν το συντηρεί....εδώ δεν φτιάχνει άλλα... 8. Δεν έχει ακόμη φτιαχτεί ένα αστρονομικό πάρκο αφιερωμένο στο χόμπυ αυτό. Στον Όρλιακα λέγανε αλλά πότε θα υλοποιηθεί η φοβερή αυτή ιδέα;;; Ααα, ναι ξέρω...λεφτά...ΔΕΝ υπάρχουν! Να μην σας κουράσω άλλο...είναι αρκετά πιστεύω..+1Τάσο τα είπες όλα πολύ ωραία! Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
cptfurz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Τι με ενθουσιαζει:Μα ολα αυτα τα απείρως ομορφα πραγματα που βρισκονται εκει πανω και που πριν ασχοληθω αγνοουσα την υπαρξη τους Τι με απογοητευει:Το συνεφιασμενο σαββατοβραδο της νεας σεληνης ΦιλικαΜιχάλης - CptFurz Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
ioannisb Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Με ξετρέλανε-ενθουσίασε: 1. Η οπτική παρατήρηση απόμακρων κόσμων και αστροπολιτειών2. Η γνώση αυτού που παρατηρείς και η προσπάθεια να συλλάβεις την απόσταση και...το μέγεθός του!3. Η όλη ιδέα της εξόρμησης στο βουνό.4. Η ησυχία στο πεδίο παρατήρησης, τα καλοκαιρινά τριζόνια που σου κρατάνε συντροφιά.5. Το ότι αποκτάς "άλλη" οπτική για την ζωή γενικά, κοιτάς πιο συχνά ψηλά, ξέρεις πράγματα που οι περισσότεροι αγνοούν παντελώς, εκτιμάς τον γαλάζιο πλανήτη που ζούμε περισσότερο γνωρίζοντας πόσο άγριο και βίαιο περιβάλλον είναι το διάστημα, κοιτάς την ημέρα που προκαλεί το άστρο που ζούμε δίπλα του και ξέρεις ότι είναι ένα ακόμη σαν και τα μακρινά που βλέπουμε την νύχτα...πόσο συναρπαστικές όλες αυτές οι σκέψεις.6. Η γνωριμία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για όλα αυτά και ό,τι μπορείς και τα μοιράζεσαι μαζί τους.7. Η λαχτάρα δοκιμής του καινούργιου εξοπλισμού!8. Η μυστηριώδης επίδραση του Σύμπαντος την ώρα της παρατήρησης, όλη η μυστικιστική αίσθηση που προσδίδει, γεμάτη μυστήριο.9. Το ερώτημα που με απασχολεί πια περισσότερο από ποτέ... Is anybody out there?10. To γεγονός ότι τώρα πια κατανοώ τον αγαπημένο μου Carl Sagan απόλυτα γιατί είχε τέτοια αγάπη για όλο αυτό...πως να μην έχεις αγάπη για κάτι τόσο όμορφο, μυστηριώδες και θεμελιώδες;11. Οι Νότιοι ουρανοί που έχω ορκιστεί να επισκεφτώ έστω και 1 φορά! Με απογοήτευσε τρομερά και σιχαίνομαι τα εξής: 1. Πόσο άγνοια έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι αυτού του πλανήτη για αυτόν και τα φαινόμενα που τον περιτριγυρίζουν. Ειδικά το πόσο λανθασμένα ξέρουν κάποια πράγματα...2. Την ασύλληπτη φωτορύπανση που αυξάνεται και δεν έχει ιερό και όσιο...3. Το γεγονός ότι η φωτορύπανση είναι άγνωστη λέξη στον κόσμο...4. Το ότι υπάρχει μια αδικαιολόγητη φαγωμάρα και υπεροψία από ορισμένους ανθρώπους στο χόμπυ, αν και πιστεύω ότι αυτό θα το έβρισκα σε όλα τα χόμπυ....που να δείτε τι γίνεται στην Κλασσική κιθάρα... ναι, υπάρχουν και χειρότερα!5. Το πόσο κάποιοι βλάκες μπλέκουν ακόμη την Αστρολογία με την Αστρονομία...που;; στην χώρα που γέννησε τους μεγαλύτερους Αστρονόμους EVER!6. Την ειρωνία των πανηλιθίων που ρωτάνε : "Και τι θα καταλάβετε αφού τα δείτε όλα αυτά εκεί πάνω;;" 7. Το γεγονός ότι το Κράτος είναι τόσο άχρηστο που αφήνει ένα τηλεσκόπιο σαν τον Αρίσταρχο να σκουριάζει και δεν το συντηρεί....εδώ δεν φτιάχνει άλλα... 8. Δεν έχει ακόμη φτιαχτεί ένα αστρονομικό πάρκο αφιερωμένο στο χόμπυ αυτό. Στον Όρλιακα λέγανε αλλά πότε θα υλοποιηθεί η φοβερή αυτή ιδέα;;; Ααα, ναι ξέρω...λεφτά...ΔΕΝ υπάρχουν! Να μην σας κουράσω άλλο...είναι αρκετά πιστεύω..+1Τάσο τα είπες όλα πολύ ωραία! Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου!! Ακόμη ένα fb LIKE!!! Μπράβο Τάσο!!!!!!! The goal of planetary imaging is not to acquire beautiful images, but to capture useful scientific data !https://www.e-astronomer.com - Ιωάννης Α. Μπούχρας
3c273 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Απογοητεύσεις: Ελάχιστες.Ακόμη και αυτές ασκούν στην υπομονή.Τι Ενθουσιασε; Μα τι άλλο; Η φιλοσοφία, η σκέψη του ερασιτέχνη, το μεγάλο, το μακρινό και γιατί όχι ...... στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα... (Buzz lightyear) Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
GothickaDuse Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Τί με ενθουσίασε; Αυτό που υπάρχει εκεί πάνω και γύρω μας, το οποίο έχετε ήδη περιγράψει εύλογα! Το πάθος που με δικατείχε πάντα και που έχετε βοηθήσει να μεγεθυνθεί! Το ότι ίσως τελικά ανακαλύψω με τη βοήθεια του ¨πώς¨των φυσικών το ¨γιατί¨των φιλοσόφων! Το ότι μπορώ να ταξιδεύω ευτηχισμένος πολύ μακριά (άν και θα μπορέσω μακρύτερα κάποια στιγμή -dob 8"- προς το παρών!Τί με απογοήτευσε; Μάλλον τίποτα. Όλες οι συμπεριφορές που (με) (μας) στεναχωρούν δεν αποτελούν παρά ανθρώπινες εκφάνσεις -λιγότερο πολιτισμένων- ανθρώπων και τίποτε περισσότερο! (Με την ευκαιρία να σας χαιρετήσω δημόσια όλους αφού είναι η πρώτη μου δημοσίευση) L''AME IMMORTELLE
netrionio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 1. Πόσο άγνοια έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι αυτού του πλανήτη για αυτόν και τα φαινόμενα που τον περιτριγυρίζουν. Ειδικά το πόσο λανθασμένα ξέρουν κάποια πράγματα... 3. Το γεγονός ότι η φωτορύπανση είναι άγνωστη λέξη στον κόσμο... 4. Το ότι υπάρχει μια αδικαιολόγητη φαγωμάρα και υπεροψία από ορισμένους ανθρώπους στο χόμπυ, αν και πιστεύω ότι αυτό θα το έβρισκα σε όλα τα χόμπυ....που να δείτε τι γίνεται στην Κλασσική κιθάρα... ναι, υπάρχουν και χειρότερα! 5. Το πόσο κάποιοι βλάκες μπλέκουν ακόμη την Αστρολογία με την Αστρονομία...που;; στην χώρα που γέννησε τους μεγαλύτερους Αστρονόμους EVER! 6. Την ειρωνία των πανηλιθίων που ρωτάνε : "Και τι θα καταλάβετε αφού τα δείτε όλα αυτά εκεί πάνω;;" 7. Το γεγονός ότι το Κράτος είναι τόσο άχρηστο που αφήνει ένα τηλεσκόπιο σαν τον Αρίσταρχο να σκουριάζει και δεν το συντηρεί....εδώ δεν φτιάχνει άλλα... Τάσο φοβερό πόστ! Αυτές είναι πικρές αλήθειες... Το ότι μπορώ να ταξιδεύω ευτηχισμένος πολύ μακριά (άν και θα μπορέσω μακρύτερα κάποια στιγμή -dob 8"- προς το παρών!Τί με απογοήτευσε; (Με την ευκαιρία να σας χαιρετήσω δημόσια όλους αφού είναι η πρώτη μου δημοσίευση)Φίλε μου καλώς ήρθες! Πίστεψέ με με το Dob 8 βλέπεις πάαρα πολυ μακριά είναι ένα τηλεσκόπιο για μιά ζωή........!
draculas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 ενα Like και απο μενα Τόλη.Μετά απο τέτοιο post τι να συμπληρώσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα