efxar1sto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 3 minutes of escape.......THANK YOU, Terje Sorgjerd
JORDAN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Πολύ καλό !!! Thanks . Kι ο πιό μακρύς δρόμος αρχίζει με ένα απλό βήμα. www.flickr.com/photos/athlos/
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ! Αυτός ο τίτλος είναι που ταιριάζει απόλυτα στο βίντεο, ένα από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ. Γιορτή της φύσης και των χρωμάτων, δεμένα με ένα πιάνο που σε ταξιδεύει αβίαστα... Τα σέβη μου στον κύριο που το έφτιαξε.. Ευχαριστούμε θερμά που μας το έδειξες. Μας δείχνει ότι τελικά ο Παράδεισος...είναι επί της Γης... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
efxar1sto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Τάσος Βράτοληςδεμένα με ένα πιάνο που σε ταξιδεύει αβίαστα... http://www.youtube.com/watch?v=GTkzyyv0DuA
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Superb!!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Τάσος Βράτοληςδεμένα με ένα πιάνο που σε ταξιδεύει αβίαστα... http://www.youtube.com/watch?v=GTkzyyv0DuA Σε ευχαριστώ Marius!! Το αποθήκευσα ήδη...μουσική που σε βάζει σε σκέψεις για πολλά...για τα πάντα.. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Makis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Απο τα καλύτερα που έχω δει!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
alepohori Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Το βίντεο είναι καταπληκτικό. Δεν είδα πουθενά τον συνολικό αριθμό των λήψεων για τη δημιουργία του, αλλά πρέπει να είναι χιλιάδες. Και το λέω αυτό έχοντας προσέξει την ομαλότατη κίνηση των κοντινών σύννεφων. Στη διάρκεια ενός timelapse, όταν ένα αντικείμενο περάσει σε πολύ μικρή απόσταση από τη μηχανή, αυτή θα πρέπει να τραβάει λήψεις με το ελάχιστο δυνατό μεσοδιάστημα μεταξύ τους. Διότι η φαινόμενη κίνηση ως προς τη μηχανή είναι τεράστια και η κίνηση πρέπει να καταγραφεί όσο το δυνατόν ομαλότερα (χωρίς να κάνει πηδήματα). Άλλο ένα παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν οι μικρές και πάμπολλες λήψεις από γρήγορους φακούς, αρκεί να μη διστάζουμε να φορτώσουμε τη μηχανή με χιλιάδες κλικ!Κάποιος που έχει ασχοληθεί με timelapse τέτοιου επιπέδου, θα μπορούσε να μας διαφωτίσει περισσότερο. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Very well done and enjoyable to see. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
bellatrix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ efxar1sto που το ανέβασες! Πραγματικά ένα συγκλονιστικό, υπέροχο, θαυμάσιο video που αγγίζει και γαληνεύει την ψυχή σου...Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα που μου βγάζει... Δεν έχω πάψει να το βλέπω εδώ και μια ώρα..
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Το βίντεο είναι καταπληκτικό. Δεν είδα πουθενά τον συνολικό αριθμό των λήψεων για τη δημιουργία του, αλλά πρέπει να είναι χιλιάδες. Και το λέω αυτό έχοντας προσέξει την ομαλότατη κίνηση των κοντινών σύννεφων. Στη διάρκεια ενός timelapse, όταν ένα αντικείμενο περάσει σε πολύ μικρή απόσταση από τη μηχανή, αυτή θα πρέπει να τραβάει λήψεις με το ελάχιστο δυνατό μεσοδιάστημα μεταξύ τους. Διότι η φαινόμενη κίνηση ως προς τη μηχανή είναι τεράστια και η κίνηση πρέπει να καταγραφεί όσο το δυνατόν ομαλότερα (χωρίς να κάνει πηδήματα). Άλλο ένα παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν οι μικρές και πάμπολλες λήψεις από γρήγορους φακούς, αρκεί να μη διστάζουμε να φορτώσουμε τη μηχανή με χιλιάδες κλικ!Κάποιος που έχει ασχοληθεί με timelapse τέτοιου επιπέδου, θα μπορούσε να μας διαφωτίσει περισσότερο.Δημήτρη πολλοί χρησιμοποιούν βιντεοκάμερα αντί για φωτογραφική μηχανή και μάλιστα βιντεοκάμερα η οποία έχει Slowmodes (Slowmode1, slowmode2 κτλ), βέβαια στο συγκεκριμένο βίντεο επειδή έχει συνεχόμενες εναλλαγές μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί πολλοί τρόποι... απο απλό βίντεο μέχρι φωτογραφικές, επαγγελματικές κάμερες κτλ. όπως και αν έχει είναι φοβερό!!Εγω πάντως που παίζω λίγο με τα timelapse τον τελευταίο καιρό σε ένα βίντεο 1min έχω περισσότερες απο 700 φωτογραφίες... φαντάσου σε αυτό! Άντε να βλέπουμε κάτι τέτοια να παίρνουμε ιδέες τι μπορούμε να φτιάξουμε!! Πάντως πολυ ωραία timelapse βγαίνουν εαν έχεις σύννεφα μέσα... οπότε στην επόμενη εξόρμηση που θα έχει σύννεφα μην ξενερώσετε... φτιάξτε ενα Timelapse για παρηγοριά Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
alepohori Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 Βασίλη αν προσέξεις στα σχόλια, τον ρωτάει κάποιος τι κάμερα-φακό χρησιμοποιεί και απαντάει 5Dii και μια σειρά από "πάμφηνους" φακούς. Βίντεο όντως έχει χρησιμοποιήσει σε κάποια πολύ κοντινά πλάνα με κορμούς δέντρων μικρής διάρκειας. Ο Γαλαξίας που ανατέλει είναι πλάνο αρκετών ωρών και δε νομίζω να έχει τέτοια ευαισθησία και διάρκεια το βίντεο της 5Dii. Το συμπέρασμά μου είναι: Μη λυπάστε τα κλικ! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
efxar1sto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 http://ciubarec.blogspot.com/2011/04/milky-way-photos-shine_4811.html Norwegian photographer Terje Sorgjerd speaks to CNN about his latest project.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα