Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Το θέμα δεν είναι να γράφω εγώ για την εμπειρία που δεν έχω, αλλά εκείνοι που έχουν την εμπειρία. Υπάρχουν αρκετοί με διοφθάλμια που θα μπορούσαν να μιλήσουν. Αρκετά έχουν αλλάξει χέρια στις μικρές αγγελίες, Baader, WO, Denk. Με εξαίρεση αυτά τα λίγα που βλέπεις εδώ δεν έχω διαβάσει εντυπώσεις από άλλους. Και οι απαντήσεις μάλλον με αποθάρρυναν από την προμήθεια διοφθαλμίου.

Δυστυχώς γνώρισμα της εποχής μας και της νοοτροπίας μας, να μην μοιραζόμαστε αυτές τις εποχές. Ίσως κάποιοι να μη θεωρούν σωστό να μεταφέρουν την εμπειρία και τη γνώση τους σε ένα αντικείμενο, μια που την απέκτησαν με κόπο :-# :-# . Άλλωστε το «ας κουραστεί και αυτός, ας σπάσει τα μούτρα του να μάθει όπως και εγώ» είναι πια δεδομένο σλόγκαν. Επειδή το τελευταίο διάστημα προσπάθησα να μάθω πολλά μέσα από το φόρουμ σε πάρα πολλά θέματα κυρίως εξοπλισμού, γνωρίζω καλά αυτό που περιγράφω.

Και όμως υπάρχουν κάποιοι που απλά θέλουν λίγο παραπάνω "δουλειά" :lol: :lol: για να μιλήσουν όπως ο Κώστας από την Ηγουμενίτσα. Πολύ μεράκι, πολύ προκομμένα χέρια, και καλές ιδέες. Κώστα σε ευχαριστώ που τις μοιράστηκες.

Τέλος επί της ουσίας. Πράγματι η χρήση διοφθαλμίου δημιουργεί προβλήματα ισορροπίας στο Dob; Γιατί αυτές οι πατέντες και δεν γίνονται σε όλα τα τηλεσκόπια και δεν έχουμε όλοι τόσο προκομμένα χέρια.....

ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι κατασκευές του :

https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165

https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150

Δημοσιεύτηκε
Αγαπητοί μου φίλοι, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Εύχομαι πράγματι όλοι να δώσουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε και να κάνουμε πιο ευχάριστες τις παρατηρήσεις μας.Έκανα άλλη μια εργασία που πιστεύω να φανεί χρήσιμη έστω και εγκυκλοπαιδικά. Αφορά ευθυγράμμιση ισημερινής στήριξης.Φυσικά δεν είναι για εδώ το θέμα αλλά πιστεύω να με συγχωρήσετε.Πάντρεψα ότι βρήκα έβαλα και δικά μου και βγήκε αυτό.Κώστας

HEQ5 PRO.docx

Δημοσιεύτηκε

Εξαιρετικό και αυτό! Έτσι θα έπρεπε να είναι τα εγχειρίδια που έρχονται με τα προϊόντα.

Για να μην χαθεί και να το βρίσκουμε εύκολα, άνοιξε ένα νέο θέμα με τίτλο "ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ HEQ5". Έτσι θα το αξιοποιήσουν στο μέλλον και άτομα που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο Astrtovox.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Φίλε μου kkokkolis, ευχαριστώ για την συμβουλή σου την ακολούθησα προσθέτοντας και κάτι άλλο στο word. ΘΑ ήθελα αν ξέρεις ή οποιοσδήποτε άλλος να μου πείτε τι σημαίνει στο χειριστήριο η ένδειξη polaris HA 04:41 πως βγαίνει και που χρησιμοποιήτε ( ωριαία γωνία ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης