Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Είπατε 3, ε? :-k Καμιά σχέση με την τρόϊκα? :cheesy:

Πλέον είναι και επίσιμο

Παιδιά...εαν θελετε όντως γιγαντιαία αντικείμενα που να κατευθύνονται προς τη Γη...ορίστε

1ον) Φίλε argant υποθέτω ότι τα παραπάνω παιδιά συμφωνούσαν με την άποψη σου ε?

2ον) Στην κοινωνία υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων.

α)Αυτοί που αντιλαμβάνονται το χιούμορ και το συμπεριλαμβάνουν στην καθημερινότητα τους

β)Αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται ΝΤΙΠ!!! Εσύ υποθέτω ανήκεις στην 2η.

O Andreas72 φίλε μου έχει ειρωνευθεί και εμένα στο παρελθόν και γιαυτό δεν απαντώ ώστε να αποφύγω μια άγονη σύγκρουση -και θα την αποφύγω και τώρα που αναγκάστηκα να αναφερθώ στο θέμα αυτό. Για τον ΒασίληΜ δεν το διαπίστωσα. Σε άλλες περιπτώσεις έχω αντιδράσει εντονότατα και το γνωρίζουν αυτό όσοι παρακολουθούν τακτικά το forum.

Με εσένα δεν ασχολούμαι καν...πήγαινε να ψυχολογήσεις κανέναν άλλον.Μπέρδεψες τους χώρους νομίζω.

Και εδώ κολλάνε τα βιολιά :-({|= :-({|= :-note

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Χμφ... θα απαιτήσω ηθική αποζημίωση απο τον Λούκας που δεν έφτιαξε και την συνέχεια της εξαλογίας γιατί απο οτι φαίνεται η αυτοκρατορία ξαναφτιάχτηκε και μάλλον αναζητεί άλλον γαλαξία να καταλάβει αφού έφαγε άκυρο απο τον δικό τους.

Ή μήπως είναι σκάφη των Klingon? Μπά αυτά έχουνε cloak. Θα ήτανε cool πάντως, θα ήθελα ένα αναμνηστικό battleth.

starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε
Ας ξαναρίξουμε όλοι μαζι μια ματιά στους όρους χρήσης ελπίζοντας να μην παρεκτραπεί η συζήτηση.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Σήμερα το πρωί έπεσα πάνω σε αυτό http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/12/blog-post_9730.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

και με παραξένεψε μιας και τόσο καιρό μόνο ακούμε για αυτό από διάφορους και δεν έχουμε δει κάτι.

Έκατσα και είδα τις φωτογραφίες και θέλω να μου πουν

οι ποιο έμπειρη σχετικά με τις φωτογραφίες και το περιεχόμενο τι παίζετε. Να αναφέρω έχω στείλει μαιλ στο συγκεκριμένο σιτε και περιμένω

απάντηση τους σχετικά με την πηγή και από πού πήραν τις φωτογραφίες. Μόλις λάβω κάτι θα σας ενημερώσω.

Δεν θέλω να γεμίσει το ποστ με άσχετες εξηγήσεις και δικαιολογίες για το θέμα το αναφέρω από την

αρχή.Να γράψουν αυτή με την ανάλυση της φωτογραφίας.

Θέμη,

έχεις κάτι νεώτερο;

Σου απάντησαν οι διαχειριστές του παραπάνω blog σχετικά με τις πηγές τους και από πού πήραν τις φωτογραφίες που ανέβασες;

Και μετά από το διάλογο εδώ, έχεις καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα για το θέμα αυτό με τις φωτό;

Βαγγέλης

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε
Σήμερα το πρωί έπεσα πάνω σε αυτό http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/12/blog-post_9730.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

και με παραξένεψε μιας και τόσο καιρό μόνο ακούμε για αυτό από διάφορους και δεν έχουμε δει κάτι.

Έκατσα και είδα τις φωτογραφίες και θέλω να μου πουν

οι ποιο έμπειρη σχετικά με τις φωτογραφίες και το περιεχόμενο τι παίζετε. Να αναφέρω έχω στείλει μαιλ στο συγκεκριμένο σιτε και περιμένω

απάντηση τους σχετικά με την πηγή και από πού πήραν τις φωτογραφίες. Μόλις λάβω κάτι θα σας ενημερώσω.

Δεν θέλω να γεμίσει το ποστ με άσχετες εξηγήσεις και δικαιολογίες για το θέμα το αναφέρω από την

αρχή.Να γράψουν αυτή με την ανάλυση της φωτογραφίας.

Θέμη,

έχεις κάτι νεώτερο;

Σου απάντησαν οι διαχειριστές του παραπάνω blog σχετικά με τις πηγές τους και από πού πήραν τις φωτογραφίες που ανέβασες;

Και μετά από το διάλογο εδώ, έχεις καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα για το θέμα αυτό με τις φωτό;

Βαγγέλης

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδια τώρα το είδα το λινκ !!!!!! χαχαχαχαα επιτρέψτε μου να γελάσω,

Δείτε το παρακάτω Θέμα στο Astrovox, και δείτε τις απαντήσεις μου πριν 3-4 χρόνια λολ :lol:

Αστρονομικό Software -Microsoft World Wide Telescope

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Ερώτηση: Από που συμπεραίνουμε ότι τα περί ου ο λόγος

"αντικείμενα" (αν όντως υφίστανται) πλησιάζουν τη Γη και δεν πχ απομακρύνονται από αυτή

η συμβαδίζουν μαζί της;

Τόλης.

Δημοσιεύτηκε
Εντάξει παιδιά πέσατε όλοι πάνω μου γιατί έχω μια διαφορετική άποψη! Αυτό βέβαια απο μόνο του εγείρει ερωτηματικά αλλά το παραβλέπω. Εγώ παιδιά μουσικός είμαι και μάλλον σε αυτό τον κόσμο χωράνε και οι καλλιτέχνες που είναι και εκ' φύσεως πιο ρομαντικοί και όχι μόνο οι ορθολογιστές. Φίλε Andreas72 αν διάβασα καλά κανένας δεν με κατηγόρησε για έλειψη χιούμορ. Δεν νομίζω οτι αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Αν διάβασες καλά και εσύ. Όπως και να έχει εγώ ζήτησα συγγνώμη αλλά εσύ μάλλον είσαι υπεράνω συγγνώμης. Ζητώ λοιπόν ταπεινά συγγνώμη και απο σένα και απο τον φίλο Βασίλη_Μ γιατί εγώ θνητός αγράμματος ίσως και τσαρλατάνος και μη γνώστης αυτών των θεμάτων τόλμησα να διατυπώσω μια ένσταση και να προσβάλω την επιστημονική σας προσέγγιση. Ευτυχώς κάποιοι ήσαν πιο επιεικείς μαζί μου και τους ευχαριστώ. Καμία διάθεση ειρωνίας όμως. Και πάλι συγγνώμη.
Δημοσιεύτηκε
Θα ήθελα πραγματικα όμως αν μπορεί κάποιος εφόσον γνωρίζει να μου πει μιάς και αυτό μας απασχολεί είναι διαπιστωμένα προιόν φωτομοντάζ αυτές οι φωτογραφίες η υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει και κάτι άλλο το οποίο όμως επίσης να εξηγείτε επιστημονικά γιατί εμένα με ανησυχεί κάπως το γεγονός. :-k
Δημοσιεύτηκε

Φίλε argant,

με όλο το σεβασμό κ χωρίς καμία διάθεσης ειρωνίας. Ο ορθολογισμός δεν είναι προνόμιο των επιστημόνων μόνο. Το να είσαι ρομαντικός δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ορθολογιστής. Η λογική προσέγγιση (πέστο επιστημονική προσεγγιση...για μένα είναι το ίδιο πράγμα) της πραγματικότητας δεν είναι μία από τις πιθανές προσεγγίσεις. Είναι η μόνη κ καλύτερη (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) με την οποία μπορούμε να βρούμε τι είναι αληθινό και τι όχι.

Διαφορετική άποψη φυσικά κ μπορεί να έχεις αρκεί να βασίζεται σε κάποιου είδους δεδομένα, ισχυρά δεδομένα. Μεχρι στιγμής το μόνο γνωστό γεγονός κ αναμνόμενο (με κάποιο βαθμό αβεβαιότητας) σύγκρουσης ουράνιου σώματος με τη Γη είναι ο Απόφις.

Όσο για τις ανησυχίες σου άκουσε τους προλαλήσσαντες. Αν αποκτήσεις λίγη εμπειρία κ γνώση στο αντικείμενο θα καταλάβεις πόσο γελοία είναι τετοιου είδους blog.

PixInsight 1.8 RC7

Δημήτρης Πλατής

Δημοσιεύτηκε

Διάβασε προσεκτικότερα. Τσαρλατάνο χαρακτήρισα αυτόν που ανάρτησε στο blog του αυτές τις φωτό και έδωσε αυτές τις φαιδρές αιτιολογίες. Ας μην διαστρεβλώνουμε την αλήθεια. Δεν χαρακτήρισα κανέναν άλλο ως τσαρλατάνο. Αν τώρα κάποιος θέλει να αυτοπροσδιοριστεί, αυτό είναι αναφέρετο δικαίωμά του.

Φίλε argant (δεν γνωρίζω το όνομά σου αφού δεν το αναφέρεις στο προφίλ σου... ), σου έχουν εξηγήσει αρκετοί εδώ για την πραγματική φύση του "φαινομένου". Μην ξαναζητάς λοιπόν την γνώμη μας γιατί θα λάβεις τις ίδιες ακριβώς απαντήσεις. Εκτός αν ο σκοπός σου είναι άλλος.

Α, και μην ανησυχείς καθόλου με το "γεγονός".

Φιλικά,

Βασίλης

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε
Εντάξει παιδιά πέσατε όλοι πάνω μου γιατί έχω μια διαφορετική άποψη! Αυτό βέβαια απο μόνο του εγείρει ερωτηματικά αλλά το παραβλέπω. Εγώ παιδιά μουσικός είμαι και μάλλον σε αυτό τον κόσμο χωράνε και οι καλλιτέχνες που είναι και εκ' φύσεως πιο ρομαντικοί και όχι μόνο οι ορθολογιστές. Φίλε Andreas72 αν διάβασα καλά κανένας δεν με κατηγόρησε για έλειψη χιούμορ. Δεν νομίζω οτι αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Αν διάβασες καλά και εσύ. Όπως και να έχει εγώ ζήτησα συγγνώμη αλλά εσύ μάλλον είσαι υπεράνω συγγνώμης. Ζητώ λοιπόν ταπεινά συγγνώμη και απο σένα και απο τον φίλο Βασίλη_Μ γιατί εγώ θνητός αγράμματος ίσως και τσαρλατάνος και μη γνώστης αυτών των θεμάτων τόλμησα να διατυπώσω μια ένσταση και να προσβάλω την επιστημονική σας προσέγγιση. Ευτυχώς κάποιοι ήσαν πιο επιεικείς μαζί μου και τους ευχαριστώ. Καμία διάθεση ειρωνίας όμως. Και πάλι συγγνώμη.

Εξακολουθείς να είσαι εκτός τόπου και χρόνου φίλε.

Όσο για το θέμα -μην ανησυχείς- καλύτερα θα έπρεπε να ανησυχείς με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας.Αυτά πονάνε και όχι τα ούφο.

Συγνώμη για το ύφος μου αλλά τι άλλο να σου πούμε εμείς οι ξερόλες.

Δημοσιεύτηκε

Φίλε argant, κάπως έτσι είναι τα θεματικά forum, αυτό προσπάθησα να σου πω. Υπάρχει μια κυρίαρχη ιδεολογία εδώ και την μοιραζόμαστε. Μπορείς να επισκεφθείς άλλα forum όπου κυριαρχεί άλλη ιδεολογία και δεν θα μας βρεις μπροστά σου. Πέραν αυτών, η ανάγνωση του νήματος καταδεικνύει πως:

1. Η ειρωνεία κάποιων μελών απευθυνόταν σε εκείνον που αναπαρήγαγε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και όχι σε εσένα, αφού δεν είχες καν συνδεθεί για πρώτη φορά. Θα μπορούσε να λείπει ενδεχομένως αλλά δικαίωμα να παραπονεθεί έχει μόνο ο αποδέκτης της ειρωνείας ως ο μόνος θιγμένος, αν και εξέθεσε τον εαυτό του με την δημοσίευση και θα πρέπει να δεχθεί και τις αντιδράσεις

2. Την φυτιλιά την έβαλες εσύ, άρα, κατά την ίδια λογική, θα πρέπει να δεχθείς τις αντιδράσεις, μέχρι του ορίου της ευπρέπειας φυσικά. Από τον τρόπο που γράφεις τεκμαίρω πως διαθέτεις επαρκή κριτική ικανότητα ώστε να γνωρίζεις πως θα δεχόσουν αντιδράσεις και υποθέτω εκ τούτου πως η πρόκληση αντιδράσεων ήταν και ο αντικειμενικός σου στόχος, συνειδητά ή όχι.

3. Την εξήγηση για τις φωτογραφίες έδωσε ο Bi2l, υπόδειγμα ευγένειας και σεβασμού των άλλων και επίσημος moderator του forum. Ο σύνδεσμος που έδωσε έλυσε και τις δικές μου όποιες απορίες

4. Σε αυτό το forum έχουμε και εμείς τις διαφορές μας και ενίοτε παρεκτρεπόμαστε. Ωστόσο τα περισσότερα μέλη προσφέρουν στο forum με τον τρόπο τους, αναρτώντας αστροφωτογραφίες, ειδήσεις και ενημέρωση, γνώμες και εμπειρίες, ανασκοπήσεις υλικού και αναφορές αστροπαρατήρησης, θέματα που σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με το χόμπυ μας. Αν και εσύ επιλέξεις να προσφέρεις είναι βέβαιο πως θα τύχεις άλλης αντιμετώπισης. Η εμφάνισή σου, αίφνης, με μία προκλητική δημοσίευση όπου προσέβαλες ανθρώπους που δεν σε γνωρίζουν καν και δεν σε έθιξαν -εκτός αν εσύ είσαι εκείνος που δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, εν αγνοία μας- δεν θα μπορούσε να οδηγήσει σε ομαλότερη εξέλιξη της συζήτησης.

Εν τέλει όλα διορθώνονται αν το θελήσουμε. Τουλάχιστον ας μην δώσουμε συνέχεια, διατηρώντας ο καθένας τόσο τις απόψεις του, όσο και τηρώντας τους κανόνες της ευκοινωνησίας, της κοσμιότητας και της ευπρέπειας.

Καλώς ήρθες και καλώς να μείνεις αν στοχεύεις και εσύ στην απόλαυση της ερασιτεχνικής αστρονομίας, αλλά και στην καλή λειτουργία και ανάπτυξη του forum μας.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Θα ήθελα πραγματικα όμως αν μπορεί κάποιος εφόσον γνωρίζει να μου πει μιάς και αυτό μας απασχολεί είναι διαπιστωμένα προιόν φωτομοντάζ αυτές οι φωτογραφίες η υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει και κάτι άλλο το οποίο όμως επίσης να εξηγείτε επιστημονικά γιατί εμένα με ανησυχεί κάπως το γεγονός. :-k

Επειδή δεν έχεις κάποια άμεση επαφή με το αντικείμενο είναι λογικό να υπάρχει μια υποψία αμφισβήτησης σε αυτά που γράφονται σε αυτό το φόρουμ..Οι φωτογραφίες αυτές( λόγω εμπειρίας τονίζω το καταλαβαίνει κάποιος), δεν είναι προιόν φωτομοντάζ, αλλά μη εστιασμένες ή τυγχάνει να περνά κάποιο αεροπλάνο από το οπτικό πεδίο..Ο συγκεκριμένος που τις ανέβασε στο blog προφανώς επειδή δεν έχει γνώση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο, θεώρησε ότι είναι κάποιες φωτογραφίες ufo..

Εμείς που τα αναφέρουμε αυτά, δεν τα γράφουμε επειδή τα διαβάσαμε από κάπου, αλλά επειδή έχουμε περάσει πάρα πολλές ώρες πάνω από ένα τηλεσκόπιο κάνοντας παρατηρήσεις, και μας έχουν συμβεί στην πράξη τέτοιες "ατυχίες".. :evil: :P

Υπάρχει αρκετό υλικό στο φόρουμ και στο google ( αν ψάξεις) με άπειρες φωτογραφίες οι οποίες υποδεικνύονται αυτά που σου αναφέρω και σου αναφέρουν οι παραπάνω..Είναι στην δική σου διάθεση, αν θα το ψάξεις για να απαντηθεί ολοκληρωτικά η απορία σου, ή αν θα αρκεστείς σε αυτό που πιστεύεις..

:)

Και μην ζητάς συγνώμη, για μια απορία σου..Απλά τυγχάνει να το έχουν δει μερικοί στο φόρουμ οι προασπιστές της αστρονομίας από παραφιλολογίες και έχουν ξεφύγει κάπως τα πράγματα, με την συμπεριφορά τους =; Δεν είσαι ο μόνος που έχει λάβει τέτοια αντιμετώπιση, πίστεψε με...

@kkokkolis

Mε όλο τον σεβασμό, δεν άναψε κάνεις κανένα φιτίλι..Απλά μια γνώμη διατύπωσε ο άνθρωπος από αυτά που ήδη γνωρίζει...Δεν είναι όλοι γνώστες του αντικείμενου.Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για να δεχθεί τέτοια επίθεση..Είναι λίγο ειρωνικό να αναφέρεστε σε ευπρέπεια και επίπεδο από την στιγμή που δεν υπήρχε από την συμπεριφορά σας ( και ναι ξεκάθαρα αναφέρομαι και στους @Andreas72, Βασίλης_Μ)

Δημοσιεύτηκε
Φίλε argant, κάπως έτσι είναι τα θεματικά forum, αυτό προσπάθησα να σου πω. Υπάρχει μια κυρίαρχη ιδεολογία εδώ και την μοιραζόμαστε. Μπορείς να επισκεφθείς άλλα forum όπου κυριαρχεί άλλη ιδεολογία και δεν θα μας βρεις μπροστά σου. Πέραν αυτών, η ανάγνωση του νήματος καταδεικνύει πως:

1. Η ειρωνεία κάποιων μελών απευθυνόταν σε εκείνον που αναπαρήγαγε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και όχι σε εσένα, αφού δεν είχες καν συνδεθεί για πρώτη φορά. Θα μπορούσε να λείπει ενδεχομένως αλλά δικαίωμα να παραπονεθεί έχει μόνο ο αποδέκτης της ειρωνείας ως ο μόνος θιγμένος, αν και εξέθεσε τον εαυτό του με την δημοσίευση και θα πρέπει να δεχθεί και τις αντιδράσεις

2. Την φυτιλιά την έβαλες εσύ, άρα, κατά την ίδια λογική, θα πρέπει να δεχθείς τις αντιδράσεις, μέχρι του ορίου της ευπρέπειας φυσικά. Από τον τρόπο που γράφεις τεκμαίρω πως διαθέτεις επαρκή κριτική ικανότητα ώστε να γνωρίζεις πως θα δεχόσουν αντιδράσεις και υποθέτω εκ τούτου πως η πρόκληση αντιδράσεων ήταν και ο αντικειμενικός σου στόχος, συνειδητά ή όχι.

3. Την εξήγηση για τις φωτογραφίες έδωσε ο Bi2l, υπόδειγμα ευγένειας και σεβασμού των άλλων και επίσημος moderator του forum. Ο σύνδεσμος που έδωσε έλυσε και τις δικές μου όποιες απορίες

4. Σε αυτό το forum έχουμε και εμείς τις διαφορές μας και ενίοτε παρεκτρεπόμαστε. Ωστόσο τα περισσότερα μέλη προσφέρουν στο forum με τον τρόπο τους, αναρτώντας αστροφωτογραφίες, ειδήσεις και ενημέρωση, γνώμες και εμπειρίες, ανασκοπήσεις υλικού και αναφορές αστροπαρατήρησης, θέματα που σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με το χόμπυ μας. Αν και εσύ επιλέξεις να προσφέρεις είναι βέβαιο πως θα τύχεις άλλης αντιμετώπισης. Η εμφάνισή σου, αίφνης, με μία προκλητική δημοσίευση όπου προσέβαλες ανθρώπους που δεν σε γνωρίζουν καν και δεν σε έθιξαν -εκτός αν εσύ είσαι εκείνος που δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, εν αγνοία μας- δεν θα μπορούσε να οδηγήσει σε ομαλότερη εξέλιξη της συζήτησης.

Εν τέλει όλα διορθώνονται αν το θελήσουμε. Τουλάχιστον ας μην δώσουμε συνέχεια, διατηρώντας ο καθένας τόσο τις απόψεις του, όσο και τηρώντας τους κανόνες της ευκοινωνησίας, της κοσμιότητας και της ευπρέπειας.

Καλώς ήρθες και καλώς να μείνεις αν στοχεύεις και εσύ στην απόλαυση της ερασιτεχνικής αστρονομίας, αλλά και στην καλή λειτουργία και ανάπτυξη του forum μας.

Παρ'ολες μας τις διαφορές....αλλά επειδή το σωστό θα πρέπει να λέγεται.Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου.

Με μια διαφωνία...δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και πόσο μάλλον τον Θέμη(ThemisCart)που και έχουμε γλεντήσει παρέα και τα σπίτια μας ανοίξαμε ο ένας στον άλλον.Οπότε νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα να αστειευτώ μαζί του.Άλλωστε δεν ήτανε τυχαίο στο αρχικό μου ποστ το ότι έβαλα σε παράθεση τα γραφόμενα του γιατί πολύ απλά απευθυνόμουν αποκλειστικά σε εκείνον.Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ τον argant(και τον κάθε argant) να έρχεται από το πουθενά χωρίς να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και να μας εκθέτει έτσι.

Καποιοι εδω μεσα ειναι πολυ σιγουροι για τον εαυτο τους νομιζω...Να το κοιταξουν...

Και από πότε αγαπητέ Γιώργο θεωρείται ασθένεια η σιγουριά για κάτι????Και για να μην ξανά παρεξηγηθώ αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα του ποστ.

Όταν λοιπόν θα γράψεις και εσύ τις χιλιάδες ώρες σαν και αυτες που έχουνε γράψει(οι Σίγουροι) κάτω από τον έναστρο ουρανό άλλοτε παρατηρώντας και άλλοτε φωτογραφίζοντας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΙΑ(τι περίεργο ρε γαμώτο!!!!!)τότε έλα να πιούμε καφεδάκι και να το συζητήσουμε το θέμα ξανά. :D

Δημοσιεύτηκε

Mε όλο τον σεβασμό, δεν άναψε κάνεις κανένα φιτίλι..Απλά μια γνώμη διατύπωσε ο άνθρωπος από αυτά που ήδη γνωρίζει...Δεν είναι όλοι γνώστες του αντικείμενου.Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για να δεχθεί τέτοια επίθεση..Είναι λίγο ειρωνικό να αναφέρεστε σε ευπρέπεια και επίπεδο από την στιγμή που δεν υπήρχε από την συμπεριφορά σας ( και ναι ξεκάθαρα αναφέρομαι και στους @Andreas72, Βασίλης_Μ)

Διάβασε λίγο από επάνω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και με εσένα, αρκετά..... ](*,) ](*,)

Δημοσιεύτηκε

@Andreas72

Από που και ως που γνωρίζεις το πόσο κάθεται ο καθένας και κάνει παρατηρήσεις???Από τα ποστ ή από την συμμετοχή του στο Astrovox..??

Θίγεις πολλά πράγματα τώρα και καλό είναι να συμμαζευτείς λιγάκι... =; =;

Ακριβώς επειδή τα διάβασα γι'αυτό τα γράφω...Και δεν είναι η μοναδική φορά που έχω διαβάσει κάτι τέτοια...

Πραγματικά συγκεντρωθείτε μερικοί... =; ](*,)

Δημοσιεύτηκε
Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα από τα γραφόμενα μου.Κρίμα γιατί είσαι και μορφωμένη κοπέλα. :cry: :cry:

στο χουμορ που αναφέρεσαι και παραπάνω να υποθέσω...?? :P :-({|=

:-({|= :-({|=

pointless...δεν συνεχίζω το off-topic άλλο... :-# :-({|= [-X

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν έχει χροιά και εύκολα μπορούν να υπάρξουν παρερμηνείες και να καταλάβουμε κάτι λάθος, δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός απλά σκεφτείτε πως θα απαντούσατε εάν ο άλλος/η ήταν μπροστά σας και όχι ένα άψυχο κείμενο στην οθόνη του υπολογιστή, το σίγουρο είναι ότι πολύ εύκολα θα το βρίσκαμε μεταξύ μας :)

Τέλος νομίζω ότι Θέμα τράβηξε αρκετά, δεν λέω να κλειδώσει απλά πλέον δεν έχει κάτι να προσφέρει.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα παραπάνω, θα έλεγα πως ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και δεν υπάρχει νομίζω λόγος έντονης αντιπαράθεσης. Είναι προτιμότερο να είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας.

Είμαι βέβαια σίγουρος πως αν το αρχικό σχόλιο του φίλου "agrant" δεν περιείχε κάποια δόση ειρωνείας η συζήτηση δεν θα είχε πάρει αυτή την τροπή.

Θεωρώ που η συζήτηση για μια τέτοιου είδους δημοσίευση μπορεί να είναι εποικοδομητική καθώς δεν όλοι έχουν τις απαιτούμενες γνώσης για να αντιληφθούν κάποια πράγματα.

Αρκετοί από του φίλους μου οι οποίοι γνωρίζουν πως ασχολούμαι με την ερασιτεχνική αστρονομία διατύπωσαν το ερώτημα σχετικά με τα " αντικείμενα που πλησιάζουν τη γη...." , καθώς το θέμα έχει γίνει αρκετά γνωστό! Είναι λοιπόν καλό να παραμείνουμε στην προσπάθεια εξήγησης του "φαινομένου" καθώς το AstroVox επισκέπτονται πολλοί και μέσα σ΄ αυτούς και παιδιά. Ας προσπαθήσουμε να σταθούμε στην επιστημονική τεκμηρίωση της άποψης μας (όπως πολύ σωστά έκαναν κάποια μέλη παραθέτοντας δικές τους φώτο) και όχι να μαλώνουμε μεταξύ μας.

Φιλικά,

Δημήτρης Βαλιάνος

“The Truth Is Out There”

"Stardust" Observatory - Chalkidiki

Δημοσιεύτηκε

Παρ'ολες μας τις διαφορές....αλλά επειδή το σωστό θα πρέπει να λέγεται.Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου.

Με μια διαφωνία...δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και πόσο μάλλον τον Θέμη(ThemisCart)που και έχουμε γλεντήσει παρέα και τα σπίτια μας ανοίξαμε ο ένας στον άλλον.Οπότε νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα να αστειευτώ μαζί του.Άλλωστε δεν ήτανε τυχαίο στο αρχικό μου ποστ το ότι έβαλα σε παράθεση τα γραφόμενα του γιατί πολύ απλά απευθυνόμουν αποκλειστικά σε εκείνον.Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ τον argant(και τον κάθε argant) να έρχεται από το πουθενά χωρίς να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και να μας εκθέτει έτσι.

Τι δεν κατάλαβες αγαπητή Μαρία από αυτό?

Από που και ως που γνωρίζεις το πόσο κάθεται ο καθένας και κάνει παρατηρήσεις???Από τα ποστ ή από την συμμετοχή του στο Astrovox..??

Δεν γνωρίζω τι κάνουνε οι άλλοι και δεν με ενδιαφέρει.Γνωρίζω τι κάνω εγώ και εγώ ξέρω το πόσες χιλιάδες ώρες έχω φάει κάτω από τον ουρανό με αντίξοες συνθήκες πολλές φόρες,αλλά ούφο δεν έχω δει ακόμα.Άλλωστε ο Γιωργος83 με αυτά που έγραψε...

Καποιοι εδω μεσα ειναι πολυ σιγουροι για τον εαυτο τους νομιζω...Να το κοιταξουν...

στοχοποιούσε τον Βασίλη και εμένα προσωπικά....αν κάνω λάθος να του ζητήσω συγνώμη.

Ακριβώς επειδή τα διάβασα γι'αυτό τα γράφω...Και δεν είναι η μοναδική φορά που έχω διαβάσει κάτι τέτοια...

Οπότε αν τα είχες διαβάσει γιατί το αρχικό σου ποστ είναι από πάνω από το δικό μου???Έχεις την δυνατότητα να διαβάζεις το μέλλον??

Και τέλος δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ μαζί σου ΑΛΛΟ αν είναι να το κάνω προτιμώ να το κάνω με τον γιο μου που είναι 3ετων.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Εγώ διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα για 6η φορά ειλικρινά απορώ από την ανοχή που υπάρχει από τον Administrator και κατ΄επέκταση Μoderator team.

Είναι πασιφανές πως ξεκινάει ένα topic από απλή συζήτηση και ανταλαγή απόψεων να γίνεται thread προσωπικών συγκρούσεων.

Νομίζω ότι με το να προσπαθούμε Μόνο να ηρεμήσουμε τα πνεύματα το μόνο που γίνεται είναι να συσωρεύεται ένταση η οποία θα ξεσπάσει την επόμενη φορά.

Μερικές φορές θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη ο administrator ή οι moderators να παίρνουν δημόσια θέση και να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτό φαντάζομαι θα ήταν αποτρεπτικό σε οποιονδήποτε να ξαναδημιουργήσει θέμα από το πουθενά.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θίξω το έργο της ομάδας που διαχειρίζεται το forum απλά διατυπώνω μια σκέψη για την αποφυγή τέτοιων συγρούσεων.

Sequence Generator Pro v2.3, Pixinsight 1.8

1089626400_27_1_EUR_3_default.png

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης