Jump to content

Τεχνητή η όχι


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε.

 

Επειδή είμαι αρκετά καινούργιος στον χώρο της αστρονομίας και ξεκινώ από το 0 θα ήθελα αν σας είναι εύκολο βέβαια να μου απαντήσετε στο ερώτημα μου αν η Σελήνη μπορεί να είναι τεχνητή ή όχι. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με φίλους μου για το θέμα της Σελήνης και οι περισσότεροι έχουν κατασταλάξει ότι είναι τεχνητή. Οι πηγές που είχαν για να βγάλουν αυτό το συμπέρασμα ήταν ότι διάβαζαν από εδώ και από εκεί από το internet. Για αυτό βάζω το ερώτημα σας εσάς που προσωπικά θεωρώ ότι θα πάρω μια ποιο σοβαρή απάντηση.

 

Προκαταβολικά σας ευχαρiστώ.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Τι σημαίνει να είναι τεχνητή;;

ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι κατασκευές του :

https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165

https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

δηλαδή να είναι σε αυτό το σημείο που είναι σκόπιμα και όχι λόγο της μαγνητικής έλξης της Γης.Πολύ πιστεύουν ότι η Σελήνη είναι κομμάτι της Γης άλλοι πιστεύουν ότι την έχουν κατασκευάση έτσι για να πιστεύουν οτι είναι κομμάτι της Γης.Συγνώμη αν αυτά που λέω ακουγονται λίγο παιδικά αλλά έχω κάνει συζητήσεις με αρκετά άτομα που πιστεύουν τα παραπάνω.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Αγαπητέ φίλε, ασφαλώς και η Σελήνη δεν είναι τεχνητή. Υπάρχουν στο διαδίκτυο ό,τι θεωρίες συνωμοσίας μπορείς να φανταστείς για το ότι είναι βάση παρακολούθησης, ή διαστημικός σταθμός ή ό,τι άλλη βλακεία μπορούν να σκεφτούν. Μην τα πιστεύεις, δώσε βάρος στο τι λένε οι επιστημονικές πηγές.

 

Η Σελήνη είναι ένας φυσικός δορυφόρος της Γης για τον οποίο γνωρίζουμε πολλά πράγματα καθώς τον έχουμε επισκεφτεί και έχουμε στείλει πολλές διαστημικές αποστολές. Για το πως δημιουργήθηκε δεν είμαστε σίγουροι αλλά μια πολύ πιθανή θεωρία είναι πως δημιουργήθηκε από τη σύγκρουση της Γης με έναν άλλο πλανήτη ή μεγάλο σώμα, πιθανώς στο μέγεθος του Άρη.

 

Το θέμα αυτό κλειδώνεται καθώς όπως έχουμε πει πολλές φορές, αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κατακλύσει κυριολεκτικά το διαδίκτυο δε θέλουμε να γεμίσουν και αυτόν τον ιστότοπο.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης