Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Δυστυχώς λόγω της τεράστιας απόστασης και της υψηλής τιμής της βενζίνης δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην Πανελλήνια Εξόρμηση. :evil: ](*,) Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να έρθω. Να περάσετε όλοι καλά να απολαύσετε τον μαγευτικό ουρανό του Πάρνωνα!!!

Sky Watcher 60/700

Skywatcher Dobsonian 10''''

• Απαντήσεις 206
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Γρηγόρη δεν κοιτάς τη σελίδα μας βλέπω :cheesy:

Δες το πρόγραμμα: http://www.astroexormisi2012.gr/program

Έχουμε τρεις βραδιές να χορτάσουμε παρατήρηση και τη Δευτέρα αναχώρηση!

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Γρηγόρη δεν κοιτάς τη σελίδα μας βλέπω :cheesy:

Δες το πρόγραμμα: http://www.astroexormisi2012.gr/program

Έχουμε τρεις βραδιές να χορτάσουμε παρατήρηση και τη Δευτέρα αναχώρηση!

Συγγνώμη,δεν το πρόσεξα :mrgreen: .

Έξοχα.

Επίσης,πρέπει να κάνω κάποια είδους εγγραφή σωστά;Δηλαδή να δηλώσω το όνομα μου ως συμμετέχων στην εξόρμηση.Εάν φέρω και έναν φίλο μου,θα πρέπει να δηλώσει και αυτός;Εάν ισχύουν αυτά,τότε οι εγγραφές ξεκινάνε στις 20 όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα;Που μπορώ να εγγραφώ;;Kαι μέχρι πότε είναι;;

Edit το βρήκα.

Edit 2: Εάν χρησιμοποιήσω ταξί από άγιο πέτρο προς τον χώρο παρατήρησης απλά θα πω να με μεταφέρει ...(πού; )

12923506513ffaeef0ecd23.gif
Δημοσιεύτηκε

Για άγιο πέτρο θα βρώ την παρασκευή εισητήρια;Ή κινδυνεύω να μείνω απ'έξω;

Για τρίπολη θα κάνω κράτηση,αλλα να κάνω και για αγιο πέτρο;

Δημοσιεύτηκε

Επίσης Αντώνη να πούμε ότι σε κάθε συμμετέχοντα θα διανείμουμε και το 8σέλιδο έντυπο της εξόρμησης,

(έτοιμο λίαν συντόμως) με το πρόγραμμα και άλλο πληροφοριακό υλικό, ανάλογο με το προπέρσινο του 2010:

http://www.astroexormisi2012.gr/2010/images/files/entypo-exormisi.pdf

Βαγγέλης Τσάμης

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρες! υπαρχει μηπως και πραγματικα, λυπαμαι για την τελευταια στιγμη, καποιο αυτοκινητο απο θεσσαλονικη που να μπορει να μεταφερει εμενα και δυο καλα κοριτσια προς παρνωνα? :)

ακυρο! τελικα κατεβαινουμε με τραινο :P

οταν πεινας απο ψηλα μοιαζει η γη με πιπερια... :-note

"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars." Oscar Wild(e)

φιλικα γιωργος :)

Δημοσιεύτηκε
Καλησπέρα και απο εμένα,αναρωτιόμουν εάν υπάρχει κάποιος που είναι πρόθυμος να μεταφέρει εμένα και ένα ακόμα παιδί από τον χώρο της παρατήρησης μέχρι το χωριό ώστε να επιβιβαστούμε στα κτελ,ειδάλλως μας βλέπω να ξεμένουμε στο βουνό.
Δημοσιεύτηκε
Ελήφθη Δημήτρη. Είχες ένα τυπογραφικό λαθάκι στο email σου γίαυτό δεν έλαβες το επιβεβαιωτικό (ένα w αντί για s).
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Θα βρίσκομαι στον Αγ. Πέτρο από την Πέμπτη το βράδυ.

Αν κάποιος χρειάζεται μεταφορικό μέσο την Παρασκευή για το καταφύγιο, ας μού στείλει π.μ. και θα συνεννοηθούμε.

\"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"

Oscar Wilde

Δημοσιεύτηκε
παιδια εχω στειλει και εγω την φορμα εδω και 3-4 μερες αλλα δεν εχω παρει απαντηση...Θεολογος το ονομα μου...
Μην βαράτε τα κουνούπια...άλλοι σας πίνουν το αίμα
Δημοσιεύτηκε

Astroexormisi 2012 Confirmation

Η αίτησή σας έχει παραληφθεί από τους διοργανωτές.

Δημοσιεύτηκε
την εχετε λαβει το ξερω,απλα δεν εχω παρει απαντηση...η δεν παιρνεις απαντηση?απλα στελνεις την φορμα και ερχεσαι?ολα οκ δλδ?
Μην βαράτε τα κουνούπια...άλλοι σας πίνουν το αίμα

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης